![]() |
Na pewno wpis keczupa nie mial ironicznego wydzwieku w odniesieniu do narzekan Manka. Na pewno:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Coś mi się wydaje że Głowa i Wasyl nie zagrają koło siebje. Jak już ktoś to napisał stoperzy powinni się uzupełniać a oni są jak dwie krople wody walczki z krwi i kości !
|
wymarzony scenartiusz na dzisiaj:
3 medale dzisiaj w pyongchangu i 3 do jaja w gdańsku |
Cytat:
E: My, Wisla mamy miec posiadanie pilki na wyjezdzie ? Oby tak bylo...niemniej jednak wydaje mi sie ze moze byc ciezko. p.s a jak jest zimno, to Lechai gra lepiej niz jak jest cieplo :P |
Cytat:
|
A kogo innego dałbyś na środek obrony? Gonzaleza i Veleza nie ma w kadrze, a Arsenic wraca po kontuzji (a jesienią na środku nie zachwycał),.
|
Z chęcią zobaczyłbym Małego na prawym skrzydle a Imaza na lewej. IMO Cywka na środku to trochę strzał w kolano chyba że prezentował się nad wyraz kosmicznie na ostatnich treningach i Carillo odkrył w nim to coś. W końcu jakby nie patrzeć to Tomek dawniej grał na dziesiątce w Blackpool albo też okazjonalnie na lewej pomocy
|
Arsenić to dla mnie jest bardziej prawy niż środkowy obrońca.
|
Generalnie skład jest raczej ustalony oprócz Palcicia nie ma sensu kręcić tematu na 3 strony.
Jedziemy dzisiaj z nimi, Boguś 3 do przerwy a potem kręcimy Bukkake fantasy vol 3. Trzeba zrobić bodziec do frekwencji za tydzień. |
Cytat:
|
Haha zejdź na ziemie
|
Cytat:
|
Ja myślę że dobry typer myli się rzadko jak już dziś się pomylił to wieczorem nie może być inaczej jak 0;4 ;)
|
Cytat:
|
Chłopaki pomóżcie, gdzie oglądnę mecz w necie z dobrą jakością ? Właśnie wykupiłem sobie 3 miesiące na wizji, ale na mój pech nie zauważyłem, że nie ma C+, zostałem wyruchany bez mydła :/
|
Na Dailymotion
|
Ale to tylko dla osób co korzystają z internetu poza granicami.
|
Lub osób, które zainstalują odpowiednią wtyczkę
|
Odpowiednia wtyczka starczyła, dzięki Artur ;)
|
A ma ktoś jakiś namiar na odpowiednią wtyczkę? :)
|
VPN moze nazywac sie ta wtyczka...
google wspomoze :) p.s. nie wiem jak to jest teraz, ale kiedys VPNy sluzyly m.in do atakow DDOS |
Ewentualnie na chromie działa wtyczka browsec.
|
Cytat:
|
Dzięki wielkie Panowie! :)
|
Canal + w wersji HD jest na player.pl. 14 dni za free.
|
skład oficjalnie podany:
https://i.imgur.com/jgtW7OL.jpg https://i.imgur.com/liC4ous.jpg Dobrze, że Mitrovicia udało się odratować. Dziwi mnie Cywka w pierwszym. Widać boimy się środka Lechii. Edit: nie zauważyłem, że Głowacki jest na ławie. To tez spore zaskoczenie. |
Mnie bardziej niż obecność któregoś z graczy dziwi absencja Halilovicia. W sparingach wyglądał fantastycznie. Ale in Carrillo I do trust.
|
Buguski musi robić pod stolikiem, że ma zawsze pewny plac :D
|
On walczy o nowy kontrakt :D
|
Jednak Arsenic na stoperku.
Wierze ze Mitrovic wygra Nam mecz |
Bartkowski póki co bardzo słabo. Dobrze, że Palcic jest w przyszłości.
Mitrovic niby jedna piłka do Sadloka elegancka, ale poza tym schowany. Przydałby się może Imaz i Halilovic. Nie zdziwię się, jak mega w....iony Carillo juz cos zmieni w przerwie. |
Ogólnie gra obronna nie za ciekawa, ale Bartkowski zagina czasoprzestrzeń :)
|
Gramy za wysoko, przy takim ustawieniu będziemy tracili bramki w dużej ilości biorąc pod uwagę jakość w formacji pomocy i obrony naszego zespołu.
|
Beznadzieja.
Małecki i Bartkowski - lepiej nie komentować. Zapomnialem o Imazie... Też lepiej nie komentować ;) |
najgorszy i tak był Mitrovic
|
Przeciętność.
Bartkowski,Mitrovic i Małecki do zmiany od początku w nast meczu. |
Wam to nie dogodzi pierwszy mecz po przerwie i ujowo :rotfl: To co powinniśmy wygrać 0:5 ? haha Podobało mi się,że nie gramy dzidy do przodu na oślep.Przy golu na 1-1 Batkowski się spóźnił a wasyl mógł przeciąć.Z tej mąki będzie chleb
|
Aż się boję co to będzie z innymi zespołami jak dzisiaj nas Lechia rozrzucała na boki bo tyle miejsca oraz te pułapki ofsajdowe....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl