![]() |
Cytat:
JŻS :tsw_zdrajca: |
:tsw_wislazkrakowa:
|
Czy to najwyższy wynik derbowy w starciach miedzy nami od jakiś 20 lat? Aż żal, że stracili jednego.
Brawo Sobol, brawo piłkarze! |
W 2009 roku żydy dostały też 4 u nas na R22
|
Wynik fantastyczny, brawo piłkarze i trenerzy.
Ciekawe, jak się teraz czują te osoby, które wielokrotnie obrażały Imaza pisaniem m.in. o nim "hiszpański szrot"? Może czas przestać pod wpływem emocji obrażać naszych własnych zawodników? Transfery Junco nie są złe i poza paroma wyjątkami jeszcze nie raz mogą dać Wiśle wiele radości. |
Ja .......ę ,jednym meczem odbudowywują to co stracili ostatnio.Mogą przegrać z Plockiem czy inną Łęczną ,ale wygrać na obrzezanej ziemi 4;1 to.....coś pieknego.Trzeba isc na Lubin i im podziekować za ten mecz i wynik.
|
Nie interesuje mnie styl w derbach.
Wisło, DZIĘKUJĘ! |
W najśmielszych marzeniach nie śniłem o 4 bramkach na Kałuży.
:) |
Wisła strzeliła w derbach najwięcej goli w jednym meczu z dotychczas rozegranych spotkań w tym sezonie.
|
Najlepsze derby w naszym wykonaniu od paru sezonow ale do 40 minuty nie zanosilo sie na cos takiego. Rywal zniszczony, ponizony, sponiewierany, na koncu zostalo im juz tylko obrazanie. KRAKOW JEST NASZ a nie ich i tyle w temacie!!!!!!!!!!!!!
|
Gwałt zbiorowy
|
Dokładnie Wojtas.
WYNIK MARZENIE PANOWIE JESTEŚCIE WIELCY. DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Piękny wynik. Sąsiadka została ponownie obrzezana, bez znieczulenia. Martwi mnie tylko trochę, z kogo my sklecimy środek na Lubin.
|
Mówiłem że będzie ok? Mówiłem!!!
Brawo Wisła!!! |
A garbatym zawsze wiatr w oczy.
Trener jak klaun. Stadion jak kurnik. Piłkarze jak amatorzy. |
Plan na ten sezon wykonany!
|
Brawo piłkarze! Szacunek Sobol!
|
Brawo Sobol, brawo piłkarze!
Dziękujemy! JJJBG! Upokorzenie icków trwało o kilkanaście minut dłużej na ich własne życzenie. Widok tych gęb na trybunach bezcenny. Chociaż jak Peter2406 zauważył na shoutboxie, była tam co najmniej jedna fajna "dzi wka". Hahaha! |
Brawo!
Tylko Perez musiał s.......ić. |
WASYL KOCHAM CIE!!!!
NA parenaście zdań przyjdzie czas jak ochłonę z nabuzowania ! Powiem tylko tyle: wpuszczenie tak beznadziejnego Brożka - kulawego PAawła, co kontakt to ŻAŁOSNA strata i przypadek to MAJSTERSZTYK!!!! Odwrócenie uwagi! |
Ostateczne rozwiązanie w Kauflandzie.
Piękny wieczór. Dzięki panowie! |
To było piękne.
|
Niezapomniany wieczór z Wisełką i piękne upokorzenie sąsiadki.
Zawsze nad Wami... |
Cytat:
Wisła PANY!!! |
Cytat:
Bo moga przejebać w sezonie wiele meczów,ale zwyciestwem na kurnik arena wymazują wszytsko to co złe. Pilkarze poprostu wam dziekuje za ten mecz. |
To był udany wieczór :) Jak za starych dobrych czasów. Ostatni raz chyba za Maskanta tam wygraliśmy. A w takich rozmiarach na ich kurniku to już sam nie wiem :)
Carlitos na 6 bramek strzelonych parchatym, zaliczył 3 :) |
Cytat:
BRAWO PANOWIE!!! Sobolewski na 41. urodziny dostał zwycięstwo 4:1 w Derbach na wyjeździe z Probierzem :D Co za combo :D |
Coś mi nie działa, nie mogę cytować.
Jasne, że tak. Wygrana w derbach bezcenna. Ciekawe co tam u Probierza. :D |
Brawa dla Wasyla, smiali sie, ze dziadek przychodzi do ekstraklasy a po dzisiejszym meczu wiekszosc chcialaby miec go w swoim zespole :)
|
Nie potrzebna strata bramki w ostatniej minucie, ale mimo wszystko wynik cieszy! KRAKÓW JEST NASZ!
|
wynik marzenie , wg mnie kumulacja szczescia i fuksa ktorego nam brakowalo przez ostatnie kilka meczy , dla mnie cichym bohaterem meczu jest Cuesta - gdyby w pierwszej polowie swa kapitalna interwencja nie wyciagnalby tej glowki pewnie wynik bylby odwrotny ...mozna zalowac jeszcze ze 2-3 setek bo wynik bylby hokejowy - zaluje ze w nc+ nie ma opcji wylaczenia komentarza - bo tych szmaciarzy nie moglem sluchac
|
Ale w sumie 4-1 fajnie pasuje do 41 urodzin Sobola :)
|
Jak wszystko pójdzie dobrze to ostatnie derby w tym sezonie.
Jak pójdzie jeszcze lepiej ostatnie do przynajmniej 2020 roku |
Srogi rewanż za ostatnie lata.
Zgnojeni, wydupczeni w sflaczałe styje, i jeszcze im stadion zamkną. Piękny wieczór. Dziękujemy. |
Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Jebać żydowskie ....y! Panowie piłkarze, po dzisiaj wszystkie porażki wybaczone!
Wisła pany! żydów jebać! |
Zostaliście kurvvy wydupczeni po dupach tak jak zasłużyliście! WISŁA PANY!
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
COŚ NIESAMOWITEGO!
Plejada autentycznych, prawdziwych gwiazd naszej ligi z Ery Cupiała nie potrafiła tak wydupczyć tych k.u.r.v.i.arzy na ich stadionie jak zrobili to dzisiaj nasi aktualni Piłkarze. Brawo, brawo, brawo! WISŁA PANY! |
Różnica w środku pola. Llonch pokazał Perezowi jak się gra
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl