![]() |
Jak pisałem w tamtym sezonie żeby dać Brlekowi jeszcze kilka miesięcy to byłem atakowany wpisami ,,to drugi Uryga", ,,On jest cienki" itp. Chłopak potrzebował czasu, by nabrać pewność i zaaklimatyzować się w nowym otoczeniu.
Coś mi mówi, że Zachara po przepracowaniu pełnego okresu przygotowawczego będzie w stanie dołożyć kilka bramek i asyst. Mecz b. dobry, oby równie dobry był ten środowy. |
Dziwnym zbiegiem okoliczności jest fakt że forma Boguskiego przychodzi zawsze z końcem kontraktu. Może by tak dla korzysci Rafala i Wisły było podpisywanie umowy zlecenia odnawianej z końcem każdego miesiąca . :)
|
Niestety nie byłem na meczu ani go nie widziałem (wyjazd) - ale żałuję. Piękny wynik. Oby tak dalej :-)
|
Cytat:
|
Podstawą wygranej była zmiana ustawienia na 4-5-1 bo mamy silny środek pola. W Szczecinie popełniono błąd taktyczny grając 4-4-2 mając tak osłabiony skład i nie zagęszczając środka pola przez co Pogoń szybko przechodziła pod naszą bramkę. Do 4ki środkowych powinnien był dolączyć Cywka lub ktoś z Kujawa/Żemło. Oby więcej takich wpadek trenerskich nie było. Patrząc jak łatwo tracimy bramki ze stałych fragmentów to Kujawa lub Żemło są potrzebni do walki w powietrzu, czas zacząć dawać im szansę.
|
Cytat:
Problemem były boki, zarówno w pomocy, jak i w obronie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A praprzyczyną, coś na co zwraca uwagę Adam Nawałka, była strata Małeckiego. Podobnie było z Łęczną.
Inna sprawa, że nie pierwszy raz źle się organizujemy przy wyrzucie z autu. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl