![]() |
W Carrefourze to faktycznie dziala, ale np. Orlen i BP to "ściema". Działa to u nich tylko w formie kart przedpłaconych...
|
Zwrócili wam za zakup karnetu lub wyrobienie karty? Bo kupiłem wczoraj karnet i wyrobiłem karte a w moich zakupach jest że nie zrobiłem żadnych zakupów. W Carrefourze liczy się każdy zakup czy tylko powyżej jakies kwoty?
|
Cytat:
Zacząłem się bać jak przeczytałem o opieraniu budżetu klubowego o karty lojalnościowe.... Aby klub coś nam tym zyskał obrót musiałby opiewać na miliony zł, wątpię aby ten program coś pomógł. |
PAYBACK odradzam, straszne dziadostwo
|
Cytat:
|
Kiedyś to testowałem, bo dostaliśmy propozycje wejścia w to jako klub (Krakow Tigers).
Kasa z Carrefoura pojawiła się po mniej wiecej tygodniu w aplikacji. Podobnie pewnie będzie z karnetem. Generalnie nie widzę nic w Lyoness, co byloby interesujace biznesowo ;) |
Cytat:
Od każdej transakcji jest cashback? Myślałem, że tylko od określonej kwoty. https://images82.fotosik.pl/317/a347288c7b75008bmed.png |
Ja mam dwie rozliczone transakcje z groupon a z Carrefoura żadnej...
Najstarsza jeszcze sprzed świąt. Wysłałem maila zobaczymy co odpowiedzą. |
Cytat:
|
A gdzie można sprawdzać te kwoty, zwracają na konto czy jaj bo wyrobiłem kartę ale nie podawał em numeru konta
|
Sprawdzasz w swoim profilu, dopiero musisz wydać dyspozycję przelewu na konto.
|
Cytat:
|
Jest tu jakaś osoba która dostała zwrot za zakup karnetu ? :D
Ja kupiłem karnet 2 tygodnie temu a w zakładce '' Moje Korzyści'' dalej tylko 5 zł za wyrobienie karty :D |
90 dni na rozliczenie transakcji....
|
Wadowice
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...5e&oe=59053933 Skawina https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...f8&oe=590F1672 Jak widać FC zabrały się mocno do roboty i hurtowo wyrabiają nowe KK. Podobno klub ma szansę na spory zastrzyk finansowy jeśli uda się wyrobić konkretną ilość takich KK. Sam zastanawiałem się czy wyrobić nową KK (moja ma jeszcze pół roku ważność) ale chyba się skuszę, z każdego kupionego biletu, część środków wraca na konto moje i Wisły. Do tego kilka dużych ptk jak Carrefour, Deichmann, czy Adidas online. |
Czy jak już kupiłem bilet to będę mógł w dniu meczu wyrobić tą nową kartę kibica? (moja ma jeszcze pół roku ważności) Czy wtedy będę miał jakieś problemy z wejściem na stadion?
Mam 100 km do Krakowa więc wyrobienie karty przed kupnem biletu nie wchodziło w grę. |
W sumie dobre pytanie, ja też mam już bilet na sobotni mecz, ale mam zamiar wyrobić nową KK w sobotę, kolega podobnie. Wydaje mi się, że nie powinno to stanowić problemu, ale może ktoś się jeszcze wypowie.....
dzięki ;) |
To prawda że jest 90 dni na zatwierdzenie transakcji? Spora część zakupów na moim koncie jest zarejestrowana już z początkiem lutego a status pokazuje że ciągle otwarty i nie widzę w tabelce kwoty wsparcia dla klubu.
Po za tym słaby jest ten system zakupów poprzez sklepy online gdzie dane zapisują się w cookies i miałem sytuacje gdzie transakcja nie została zapisana. |
Mam tak samo jak TY. ;)
Ja robiłem zakupy w Carrefour na początku miesiąca i w połowie lutego i cały czas mam status ,,Obrót jest nadal otwarty" Wydałem łącznie na zakupy około 80 zł. Cashback to około 2 zł. Póki co brak informacji o wsparciu Wisły Kraków. |
No dokładnie Carrefour to podstawowe źródło, wierzę że KIEDYŚ te transakcje zostaną zatwierdzone. Oferta w cale nie jest taka bogata jeśli chodzi o sklepy stacjonarne.
|
Rób zakupy, otrzymuj zwrot pieniędzy i jednocześnie wspieraj Wisłę Kraków. To możliwe! Zobacz jakie to proste:
|
Witam,
Ja mam takie pytanko co do Cashback. Wszystkie te sklepy mają zwrot od 1% do 4% za zakupy 450zł netto. Czy zwrot następuje tylko przy tak dużej transakcji a mniejsze kwoty przepadają? Czy może te wszystkie mniejsze transakcje (załóżmy 50zł) będą się sumować do czasu osiągnięcia tego pułapu 450zł netto i wtedy zostaną zwrócone? Ktoś się orientuje? |
Wydaje mi się, że za wszystkie zakupy jest zwrot 1-4% , a kwota, która tam jest podana dotyczy tych punktów shopping deals. Ale mogę się mylić, więc jak coś to mnie poprawcie :D
|
Tak to wygląda w np. Carrefourze:
zakupy - cashback - shopping points 88,21 PLN - 1,76 PLN - 0,19 66,77 PLN - 1,33 PLN - 0,14 86,02 PLN - 1,72 PLN - 0,19 W "Danych bankowych" wystarczy wpisać tylko nazwę banku, właściciel konta i numer konta czy trzeba też kod banku, IBAN i BIC?? Sam sobie odpowiem może komuś się przyda - wystarczy numer konta (bez spacji) i właściciel - info infolinia. |
Otrzymałem już pierwszy zatwierdzony zwrot za zakup biletu na mecz za 30 zł z 18 lutego, 2,40 do konta i 30 groszy na wsparcie klubu. Niestety transakcja wcześniejsza z Carrefoura jeszcze nie zaliczona, czyli wszystko zależy od partnera.
|
Ja również robię przeważnie zakupy w Carrefour i póki co nie ma wsparcia klubu (transakcja nadal nie została rozliczona) Zakupy robione w ubiegłym miesiącu.
|
A w umowie jest jakiś termin, czas podany do kiedy partner musi zrealizować transakcję? Bo można tak czekać dwa lata ... ? :)
|
Chyba jest podana liczba 90 dni.
Nie pamiętam, kiedyś to czytałem i ktoś taki termin przytaczał. |
90 dni to prawda, carrefour rozlicza po około 2 misiącach niestety
|
Pytanie....Podobno można łączyć cashbak z rezerwacjami na booking.com , ktoś potwierdzi ?
|
kilka dni temu wyrobiłem nową kartę kibica...jedyne co chciałbym o niej powiedzieć, to że jest ona wyjątkowo brzydka, zawsze KK nosiłem w portfelu w pierwszej, widocznej przegrodzie, ciesząc nią wzrok, tej niestety nosił tak nie będę...nawet taki mały kawałek plastiku jest wizytówką klubu, tego jak poważnie podchodzi się do swoich obowiązków...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl