Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   ''Życie jest jak rower" (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9671)

PSYCHOLTSW 09.08.2016 09:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1446853)
Ale belkot. Porownujesz brak umiejetnosci do oszustwa?
I to do podrobienia matury.. to w sumie nie oszustwo to robienie z siebie pajaca.
Ciekawe ile jeszcze rzeczy wyplynie bo jak ktos w dzisiejszych czasach matury nei umie zdac to lotny nie jest.

bełkot to Twoja wypowiedź. Nie pisz, że to brak umiejętności bo część obecnej ekipy miała problem z formą jak były problemy z płatnościami. pewnie nie mieli co do garnka włożyć i byli głodni i spragnieni dlatego nie grali. to raz. dwa gdzie masz o niezdaniu matury? bo ja nic takiego nie widziałem. o fałszerstwie świadectwa jest. poza ty m szczekacie nie wiem po jaką cholerę to nic nie zmienia a Wy tutaj tylko zamęt i chaos siejecie. ja czekam na to co będzie dalej a nie ekscytuję się tanią sensacją :)

bódyń 09.08.2016 09:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PSYCHOLTSW (Post 1446883)
bełkot to Twoja wypowiedź. Nie pisz, że to brak umiejętności bo część obecnej ekipy miała problem z formą jak były problemy z płatnościami. pewnie nie mieli co do garnka włożyć i byli głodni i spragnieni dlatego nie grali. to raz. dwa gdzie masz o niezdaniu matury? bo ja nic takiego nie widziałem. o fałszerstwie świadectwa jest. poza ty m szczekacie nie wiem po jaką cholerę to nic nie zmienia a Wy tutaj tylko zamęt i chaos siejecie. ja czekam na to co będzie dalej a nie ekscytuję się tanią sensacją :)

Teraz ponoć jest wszytsko splacone a jednak 3 porazki pdo rzad. Wiec jak to jest z tym brakiem zaangazowania?

Jaki chaos i ferment? Zadnego chaosu , sprawa prosta: facet sfalszowal swaidectwo i jest burakiem. Co tu wprowadza chaos. Sprawa prosta. Ferment? Cos jest upeikszoane.
Wg Ciebei zapewne to najlepiej udawac ze nic sie nei stalo, zamiesc pod dywan, zabronic mowic o tym.

Nawiasem mowiac pieknie podbijasz ta dyskusje.

funkykoval 09.08.2016 09:48

Cytat:

Rozumiem, że fałszowanie świadectwa maturalnego to w gruncie rzeczy dla Ciebie żaden problem, wręcz codzienność..... Każdy ma coś za uszami..... Masakra....

wolfy 09.08.2016 11:15

Cytat:

bełkot to Twoja wypowiedź. Nie pisz, że to brak umiejętności bo część obecnej ekipy miała problem z formą jak były problemy z płatnościami.

Wybacz, ale to Ty bełkoczesz. Napisz mi mistrzu, kiedy Ci piłkarze nie mieli problemów z formą!? Możemy tu wydzielić trzy grupy:
- kiedyś świetnych, ale tempus fugit (Brożek, Głowacki, Boguski, Cywka, Sadlok)
- Mączyńskiego
- w sumie zawsze cienkich (cała reszta).

Ja wiem, że łatwiej się oszukiwać że to piłkarze leją na kibiców, że jest potencjał na puchary a nawet, ho! ho! Przy dobrych wiatrach to nawet mistrzostwo możliwe! No ale pora spojrzeć prawdzie w oczy - oni naprawdę się starają. Grają na ile potrafią. Tylko (już) nie potrafią.

Blaszczu16 09.08.2016 11:31

Brakuje rozgrywającego. Nie wierzę, że przez lato zapomnieli jak się jedzie z frajerami tak jak na wiosnę za WWWDoWczyka?

whitestar1990 09.08.2016 11:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1446909)
Wybacz, ale to Ty bełkoczesz. Napisz mi mistrzu, kiedy Ci piłkarze nie mieli problemów z formą!? Możemy tu wydzielić trzy grupy:
- Mączyńskiego

Ja wiem, że łatwiej się oszukiwać że to piłkarze leją na kibiców, że jest potencjał na puchary a nawet, ho! ho! Przy dobrych wiatrach to nawet mistrzostwo możliwe! No ale pora spojrzeć prawdzie w oczy - oni naprawdę się starają. Grają na ile potrafią. Tylko (już) nie potrafią.

Grupa pierwsza powinna wciągać całą ligę swoim doświadczeniem.

wolfy 09.08.2016 11:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez whitestar1990 (Post 1446914)
Grupa pierwsza powinna wciągać całą ligę swoim doświadczeniem.

Jasne, tylko to nie są szachy a sport wyczynowy. Nie ta szybkość i wytrzymałość już niestety. Serio muszę to tłumaczyć?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1446911)
Brakuje rozgrywającego. Nie wierzę, że przez lato zapomnieli jak się jedzie z frajerami tak jak na wiosnę za WWWDoWczyka?

Ty w ogóle oglądałeś jakieś mecze Wisły? Z kim my niby tak jechaliśmy za Wdowczyka? Z Koroną Kielce (ironia)?
Mieliśmy kilka udanych meczy ale widzę zaczyna się już mitologizowanie. Z silnym Zagłębiem już nie było tak wesoło, nie?

whitestar1990 09.08.2016 11:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1446920)
Jasne, tylko to nie są szachy a sport wyczynowy. Nie ta szybkość i wytrzymałość już niestety. Serio muszę to tłumaczyć??

30-32 lata i problemy z wytrzymałością. Serio? To nie są dziadki tylko piłkarze w najlepszym (jeszcze) możliwym wieku.

Revolver 09.08.2016 12:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1446909)
Możemy tu wydzielić trzy grupy:
- Mączyńskiego

O ile zgodzę się co do trzech pierwszych nazwisk, to chyba do Cywki i Sadloka ta łacińska fraza akurat kompletnie nie pasuje. Pierwszy ma 28 lat, a drugi 27, więc nie wiem jakim cudem stawiasz ich obok Głowy i Brożka. Poza tym, niby to kiedy Cywka był "świetny"? Moim zdaniem dopiero kilka ostatnich spotkań zagrał naprawdę nieźle (no chyba, że masz na myśli sezon życia w Barnsley, gdzie walnął imponująca liczbę pięciu bramek).

P.S. W dziwny sposób zignorowałeś obecność Maleckiego w drużynie, który ciągnie nam całą grę już od dłuższego czasu.

wolfy 09.08.2016 12:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez whitestar1990 (Post 1446925)
30-32 lata i problemy z wytrzymałością. Serio? To nie są dziadki tylko piłkarze w najlepszym (jeszcze) możliwym wieku.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Revolver (Post 1446926)
O ile zgodzę się co do trzech pierwszych nazwisk, to chyba do Cywki i Sadloka ta łacińska fraza akurat kompletnie nie pasuje. Pierwszy ma 28 lat, a drugi 27, więc nie wiem jakim cudem stawiasz ich obok Głowy i Brożka. Poza tym, niby to kiedy Cywka był "świetny"? Moim zdaniem dopiero kilka ostatnich spotkań zagrał naprawdę nieźle (no chyba, że masz na myśli sezon życia w Barnsley, gdzie walnął imponująca liczbę pięciu bramek).

P.S. W dziwny sposób zignorowałeś obecność Maleckiego w drużynie, który ciągnie nam całą grę już od dłuższego czasu.

Cywka wyróżniał się w naszej lidze, w Anglii też sobie radził. Nie każdy piłkarz utrzymuje formę do 30-tki. Teoretycznie 28 to najlepszy wiek, ale wpływają też na to kontuzje (więzadła Cywki), styl życia (swego czasu Sadlok w Ruchu miał sporą nadwagę, raczej nie złapał jej dzięki zdrowemu odżywianiu) i organizm. Wielu piłkarzy w naszej lidze kończy się wcześniej.

O Patryku po prostu zapomniałem:D Pisałem szybko. Faktycznie od przyjścia to nasz najlepszy i najrówniej grający piłkarz. Można dorzucić go do Mąki.

szprotson 09.08.2016 12:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1446911)

nie zapomnieli.Tylko ze teraz robią za frajerów ktorych sie jedzie.
Raz na wozie, raz pod wozem :)

wolfu 09.08.2016 12:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1446860)
Dlaczego na tej niby gwarancji bankowej widnieje Jakub M. a nie Meresiński? W takich dokumentach podaje się pełne imię i nazwisko. Dodatkowo to przekreślenie kwoty i brak jakichkolwiek oznaczeń typu pieczątka, data wystawienia. Dodatkowo takie coś wystawia się na papierze firmowym, a nie jakimś skrawku żywcem wyrwanym z zeszytu. Komuś widać musi się nudzić skoro takie coś tutaj wstawia.

hahahahahahahah

Rience 09.08.2016 12:32

Takie sranie we własne gniazdo jest słabe jak cholera. Czy wam się to podoba czy nie jedziemy z Meresińskim na jednym wózku i jedynie mogę mu życzyć powodzenia. Kłody ma rzucane ze wszystkich stron, to chociaż my zaprzestańmy podkładania mu nogi. Wątpie żeby w najbliższym czasie właściciel się zmienił więc warto żebyśmy ten wózek pchali razem z nim, narzekanie nic nie da. Też mam pewne wątpliwości, ale z ocenami poczekam do końca sezonu.

Kryniu 09.08.2016 12:35

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...st,nId,2248635 nie wiem czy było.

d 09.08.2016 12:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1446939)
Cywka wyróżniał się w naszej lidze

Hę? Przecież on w naszej lidze zadebiutował w Wiśle

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7144

Co do reszty zgoda.

wolfy 09.08.2016 12:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez d (Post 1446945)
Hę? Przecież on w naszej lidze zadebiutował w Wiśle

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7144

Co do reszty zgoda.

Sorry, pomyliłem go z kimś innym.

KOMINEK 09.08.2016 23:34

Zamknąłem dwa tematy dotyczące Jakuba Meresiński przenosząc posty do tematu któremu nadałem nowy tytuł Jakub Meresiński życie i twórczość – fakty, wydarzenia, aluzje. Zrobiłem to dlatego że chcę oddzielić prywatne problemy pana Jakuba od Wisły Kraków. Oczywiście ponieważ jest on właścicielem Wisły w sposób pośredni oddziałuje to również na nasz klub, ale problemy z prawem nie dotyczą jego działalności w naszym klubie. W swej 110 historii Wisła miła różnych właścicieli jak wiemy nie wszyscy byli godni zapamiętania, jednak Wisła trwa dalej i będzie dalej trwała bez względu jakich będzie miała właścicieli czy to w ekstraklasie czy IV lidze.

Rozumiem że chcecie dyskutować odnośnie pana Meresińskiego.
W temacie Jakub Meresiński życie i twórczość – fakty, wydarzenia, aluzje dyskutujemy jeśli ktoś ma taką potrzebę o życiu Pana Jakuba.

W temacie Nibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków o finansach naszego klubu w tym o ewentualnych sponsorach ale nie ma tu miejsca na scenki z życia Pana Meresińskiego.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl