Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [33 kolejka] WISŁA Kraków - Termalica Nieciecza, 25 kwietnia, godz. 18:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9614)

Griszka30KR 26.04.2016 10:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1438431)
Jesteście p...leni dwie bramki w po 90 minucie to naprawdę trzeba mieć nerwy ze stali żeby tak ustawić mecz.
Pytanie po co ustawić ? Grali u buka.
Wdowczyk nie może wytrzymać żeby meczów nie kupować/ sprzedawać . Dla niego trenerka w Wiśle to szansa jedna na tysiąc i miałby znowu w cos takiego wchodzić po co ?

Chyba,ze jedna z nich była przypadkowa... :)

kicur 26.04.2016 10:23

Cytat:

Jesteście p...leni dwie bramki w po 90 minucie to naprawdę trzeba mieć nerwy ze stali żeby tak ustawić mecz.
Wdowczyk nie może wytrzymać żeby meczów nie kupować/ sprzedawać . Dla niego trenerka w Wiśle to szansa jedna na tysiąc i miałby znowu w cos takiego wchodzić po co ?

Twój tekst, który jest pod Twoim postem, doskonale opisuje głupotę części ludzi, którzy są na tym forum :)

wiesniak842 26.04.2016 10:28

Ja to sie dziwie niektorym, ze w dzisiejszym swiecie gdzie rzadzi pieniadz, korupcja w polityce, w Uefie, w FIFie, Premiership, Serie A, sprzedawanie meczow i.............. moglbym tak wymieniac i wymieniac, znajda sie jeszcze ludzie, ktorzy wierza w nieskazitelnosc polskiej pilki, tymbardziej patrzac na jej calkiem niedawna historie.

wolfu 26.04.2016 10:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patrvk (Post 1438361)
I to zagranie z kontry co byliśmy 3 na 2

no to była totalna żenada, nie spodziewałem się tego po Rafale

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szlaQ (Post 1438369)
Wolski tym meczem pokazał że raczej nie chce grać w Wiśle.,

dokładnie, masz rację. Wolski wypierdalaj, Wdowczyk wypierdalaj. Można by podkupić tego Kędziore Termalice, wiekowy jest, ale bramki strzela. A z pierwszej ligi są dwa fajne nazwiska, chłopaki ładnie kopią piłkę, nazywają się Garguła i Łobodziński.

silver03 26.04.2016 10:33

Dokładnie mecz był ustawiony. Popatrzcie na minę Wdowczyka po straconym golu na 2:2, uśmiechnięty, zadowolony, wszystko było ustalone z góry.

:haha:

pepe72 26.04.2016 10:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piotek (Post 1438214)
A ja dla odmiany chciałbym zobaczyć Wisłę bez Wolskiego. Oczywiscie tylko, żeby zobaczyć, czy damy sobie radę.

Twoje życzenie spełni się w następnym meczu.

pepe72 26.04.2016 11:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez danpe_ (Post 1438390)
Żenadą.też.byłą frekwencja, jeśli Wdowczyk ma nakopać piłkarzom do dupy, kibicom też.by się zdało...

Prawie 9,3k w poniedziałek? Niezły wynik.

arti 26.04.2016 11:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1438425)
To nic nowego. Zwłaszcza jak zatrudnia się trenera o haniebnej przeszłości.

Kiedyś przez wiele lat Wisła była praktycznie jedynym klubem, który nie zgadzał się na korupcję i szybko reagował (w sprawie Blachy, Łobodzińskiego).

Później zmieniły się priorytety i przez wiele miesięcy grał z zarzutami Garguła, a klub nie reagował, mimo iż sytuacja była prosta i jak się okazało został uznany za winnego, a podczas pobytu w Wiśle Garguła udawał, że nie wie o co chodzi w sprawie korupcji, aby cały czas ciągnąć od Wisły kontrakt życia.

Rok i dwa lata temu w grupie mistrzowskiej Wisła nie chciała wygrać (pamiętne końcówki z Jagiellonią, z Pogonią, itp.), a wczoraj wiadomo.

Szacunek jedynie dla Donalda, że strzelił gola na 2:1, a potem jako jedyny próbował nie dopuścić do tego, aby Nowak strzelił bramkę, bo reszta (w tym tzw. nietykalni z Głowackim na czele) zrobiła autostradę dla bramkarza Niecieczy.

Polska piłka ma dość duży potencjał (o wiele większy niż te kraje, które wyprzedzają nas w rankingu klubowym takie jak Czechy, Rumunia, Austria, Chorwacja), ale takie wyczyny odpychają kibiców, więc na obecny stan rzeczy, te dziesięć tys. to znakomity wynik i godny pochwały.

Wisła-Śląsk (trener Wójcik) 2-2
Wisła-Wisła P. 1-2
byłem-widziałem w złotych latach, w mistrzowskim sezonie (jak nie wiesz to Ci napiszę na priv kiedy to było i kto był naszym trenerem;) ).

pepe72 26.04.2016 11:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1438438)
Dokładnie mecz był ustawiony. Popatrzcie na minę Wdowczyka po straconym golu na 2:2, uśmiechnięty, zadowolony, wszystko było ustalone z góry.

:haha:

Mi to wyglądało na zażenowanie. Ale głowy za to, że Wisła chciała wysłać ten mecz nie dam.

nesta 26.04.2016 11:51

Ja pier....

to co napisał silver03 to była:

IRONIA!!!

Czy Wy czasem udajecie głupich czy co??

Serio?
....
Serio?

rafkur 26.04.2016 12:06

A tam, robimy ściepę na Wolskiego a tu płacz o jakiś remis w meczu o nic :rotfl:

Viper 26.04.2016 12:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pepe72 (Post 1438446)
Mi to wyglądało na zażenowanie. Ale głowy za to, że Wisła chciała wysłać ten mecz nie dam.

eeee szczerze? po tym golu sam zacząłem się też śmiać. Sytuacja kuriozalna i tyle.

filemon 26.04.2016 12:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Viper (Post 1438451)
eeee szczerze? po tym golu sam zacząłem się też śmiać. Sytuacja kuriozalna i tyle.

Ja również. 9. miejsce jest? Jest. Wyżej nie będzie? Nie będzie. Nie przegraliśmy od 9 kolejek? Nie przegraliśmy. Powygrywali ostatnio? Powygrywali.

Dajcie spokój przejmować się taką pierdołą, już o nic prócz 9. miejsca nie gramy, a spaść też już nie spadniemy.

Barti 26.04.2016 12:22

Cytat:

Cały mecz Wisła pozorowała grę w piłkę. Patrzeć się na to nie dało bo aż oczy bolały. Pewnie nawet sędzia się wk... patrząc na to i dał karnego ;) To trochę pokrzyżowało plany. Gol Guerriera mocno przypadkowy. Termalica tak słaba w obronie że równie dobrze mogła go sama sobie wbić. Wdowca nie osądzam ale jego uśmiech na twarzy, co zostało uwiecznione na telebimie jest faktem niezaprzeczalnym. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie.

filemon 26.04.2016 12:58

Przecież to był uśmiech niedowierzania/pożałowania, a nie radości. Litości spiskowcy, nie odlatujcie tak :-)

KOMINEK 26.04.2016 13:49

Silver pojechał ironią nie ma wątpliwości.

Mnie wku..wia natomiast dorabiania faktów do swoich przekonań.

Niektórzy Nie akceptują Wdowczyka uważają że nie powinien pracować u nas i to jest OK ale naginać każde obecne wydarzenie pod tę teorię?
Wdowczyk przeszłość ma obrzydliwą i to jest fakt, ale naginać wszystko do tego, każdą przegraną , wygraną bądź remis Wisły jest też wstrętne.

Barti 26.04.2016 14:27

Czytanie ze zrozumieniem to jednak trudna sztuka. Wyraźnie napisałem, że nie osądzam Wdowczyka. Stwierdzam tylko suchy fakt, że się uśmiechnął. Może ten uśmiech znaczył: " co tutaj się odp...la" Skąd mnie to wiedzieć?

wiesniak842 26.04.2016 14:27

No i wlasnie to jest w tym obrzydliwe - przeszlosc Wdowczyka. Jak ktos obrobil bank, idzie za to do puchy. Jak wyskakuje to dostaje prace w banku w postaci drugiej szansy? Nie wydaje mi sie.

Viper 26.04.2016 15:53

^^ ciekawe co mówisz, bo hakerzy którzy wpadli za włamania do banów, często potem dla nich pracują, gdyż najlepiej wiedzą jak tworzyć zabezpieczenia trudne do złamania. ;)

jendrus 26.04.2016 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Barti (Post 1438460)
Czytanie ze zrozumieniem to jednak trudna sztuka. Wyraźnie napisałem, że nie osądzam Wdowczyka. Stwierdzam tylko suchy fakt, że się uśmiechnął. Może ten uśmiech znaczył: " co tutaj się odp...la" Skąd mnie to wiedzieć?

Tez się śmiałem jak to zobaczyłem. A co miał robić? Tak z.ebali ze się śmiać nad tym było.

wiesniak842 26.04.2016 16:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Viper (Post 1438466)
^^ ciekawe co mówisz, bo hakerzy którzy wpadli za włamania do banów, często potem dla nich pracują, gdyż najlepiej wiedzą jak tworzyć zabezpieczenia trudne do złamania. ;)

Kompletne bzdury. Owszem sa tak zwani "etyczni hakerzy", ktorzy wspolpracuja od czasu do czasu z bankami ale to jest w pelni legalny zawod, do ktorego masz przyuczenia i certyfikaty. Tych, o ktorych piszesz to kiedy banki zatrudniaja przed wyrokiem, w trakcie czy po?:lol:

KrzychooR 26.04.2016 16:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nesta (Post 1438449)
Ja pier....

to co napisał silver03 to była:

IRONIA!!!

Czy Wy czasem udajecie głupich czy co??

Serio?
....
Serio?

Podobno po golu nowaka na ławce rezerwowej słyszano westchnienie... "ufffff"...

:lol:

KOMINEK 26.04.2016 16:33

rozumiem że informacja od Dariusza W. lub od Pawła Brożka

Tak z ciekawości co miałaby nam do zaoferowania Nieciecza za remis ?

Kurz 26.04.2016 17:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1438472)

Oddaliby swoje żony i dziewczyny naszym piłkarzom :).

kbr 26.04.2016 17:42

Ciekawe ilu z tych moralizatorów wypominających przeszłość Wdowczyka i doszukujących się ustawienia wczorajszego meczu popierało wypięcie się Śląskowi w ostatniej kolejce 2011/12. Wtedy etyka i moralność nakazywała niektórym gwizdać na własną drużynę, bo ta atakowała do końca.

wolfu 26.04.2016 18:09

Podsumowując:

Przed meczem - Dariusz Wdowczyk jest fachowcem, a ta przeszłość, w sumie.. przecież to było dawno. Rafał Wolski musi być podpisany, jeśli nie to nie mamy co myśleć o pucharach. Przedłużmy Bogusia, jest solidny.

Po meczu - Dariusz W. powinien się wstydzić za to co zrobił, jak mógł wystawić Brożka, jak mógł wpuścić Mączyńskiego. Wolski pokazał, że nie zależy mu na grze u nas, lepiej go nie wykupywać. Boguski niech pakuje walizki po zakończeniu kontraktu, sam bym trafił do bramki w tamtej sytuacji.

Lubię czytać zdania ekspertów na forum.

BoBaSbK 26.04.2016 18:24

Analiza straconych bramek :
1- podanie do Kędziory prawie środek boiska najbliżej na do niego Sadlok ale zamiast go atakować cofa się do swojej strefy choć Popowicz asekuruje skrzydłowego , z tyłu biegnie za Kędziorą Brekl ale naprawdę ma daleko aby go dogonić , następny który może go zatrzymać jest Guzmics ale woli się cofać . Przy strzale próbuje blokować Głowa ale bardzo nieskutecznie .
2- Ondrasek i Popovicz kryli wbiegających a wolny Donald zamiast kryć bramkarza to się zdrzemnął

mecz na 50% WDOWCZYK POGOŃ ICH ABY W KAŻDYM MECZU GRYŹLI TRAWĘ - a paru pasuje ława!!!

Wojtas 26.04.2016 18:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1438472)

5 ton kukurydzy :) tylko kto to zje?Kapka polowe sprzeda a reszte?

P.S Skonczcie juz niektorzy te teorie spiskowe tworzyc bo wstyd.

Barti 26.04.2016 19:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1438487)
5 ton kukurydzy :) tylko kto to zje?Kapka polowe sprzeda a reszte?

P.S Skonczcie juz niektorzy te teorie spiskowe tworzyc bo wstyd.

Masz rację Kolego. Bardzo dobrze pojechałeś. Wstydźcie się wszyscy spiskowcy! A Fuj...Prędzej jestem w stanie uwierzyć w UFO niż w ustawianie meczów w naszej kryształowo czystej lidze! Wszyscy co myślą że ktoś ustawia lub ustawiał mecze w naszej Ekstraklasie to banda dzieciaków.

pepe72 26.04.2016 19:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfu (Post 1438482)
Podsumowując:

Przed meczem - Dariusz Wdowczyk jest fachowcem, a ta przeszłość, w sumie.. przecież to było dawno. Rafał Wolski musi być podpisany, jeśli nie to nie mamy co myśleć o pucharach. Przedłużmy Bogusia, jest solidny.

Po meczu - Dariusz W. powinien się wstydzić za to co zrobił, jak mógł wystawić Brożka, jak mógł wpuścić Mączyńskiego. Wolski pokazał, że nie zależy mu na grze u nas, lepiej go nie wykupywać. Boguski niech pakuje walizki po zakończeniu kontraktu, sam bym trafił do bramki w tamtej sytuacji.

Lubię czytać zdania ekspertów na forum.

Cytując mój ulubiony Potop " Panie Wolfu, daj mi twą rękę. Pan jesteś szlachcic i uczciwy człowiek!" ;)

wiesniak842 26.04.2016 19:13

" Kończ waść, wstydu oszczędź" też adekwatne.

johny96 26.04.2016 20:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1438492)
" Kończ waść, wstydu oszczędź" też adekwatne.

Chyba nie rozumiesz, jak z resztą 95% społeczeństwa, tego zwrotu.

Co do meczu. Mecz idealny, żeby pokazać jak grać, by nie przyciągać kibiców.

wiesniak842 26.04.2016 20:39

Nastepny filozof. Ksiazke czytalem, film widzialem ale nie rozumiem. Fajnie, ze rozumiesz co ja przez to rozumialem mistrzu podworkowego wszechswiata.

Viper 26.04.2016 21:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1438469)
Kompletne bzdury. Owszem sa tak zwani "etyczni hakerzy", ktorzy wspolpracuja od czasu do czasu z bankami ale to jest w pelni legalny zawod, do ktorego masz przyuczenia i certyfikaty. Tych, o ktorych piszesz to kiedy banki zatrudniaja przed wyrokiem, w trakcie czy po?:lol:

Teraz poczytaj co robili etyczni hakerzy zanim zdobyli certyfikaty, kiedy je wprowadzono i jak to wygladalo na poczatku. Btw ciekawe tez co robia Ci hakerzy w przerwach miedzy jednym zaleceniem dla banku a drugim :lol:

wiesniak842 26.04.2016 21:39

No co robili? Okradali banki na miliony?:D

dj_ibutti 26.04.2016 22:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1438499)
Nastepny filozof. Ksiazke czytalem, film widzialem ale nie rozumiem. Fajnie, ze rozumiesz co ja przez to rozumialem mistrzu podworkowego wszechswiata.

To czego się tak wstydzisz?

Dariook 26.04.2016 22:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Viper (Post 1438500)
Teraz poczytaj co robili etyczni hakerzy zanim zdobyli certyfikaty, kiedy je wprowadzono i jak to wygladalo na poczatku. Btw ciekawe tez co robia Ci hakerzy w przerwach miedzy jednym zaleceniem dla banku a drugim :lol:

A kogo obchodzą jacyś pedalscy hakerzy? Przestan żeś .......ić nie na temat, bo gówno to pewnie kogos tutaj obchodzi.

piotek 26.04.2016 23:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 1438505)
To czego się tak wstydzisz?

Trafnie :D

Viper 27.04.2016 11:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1438502)
No co robili? Okradali banki na miliony?:D

Tak, najbardziej znany przykład to może nie haker (choć jakby urodził się kilka dekad później tym by się zajmował) ale łatwo zweryfikować. Frank Abagnale podrabiał czeki i ukradł miliony dolarów. Po złapaniu pracował dla FBI i konsultował zabezpieczenia czekowe z bankami. Przykładów wybaczania dawnych grzechów by wykorzystać wiedzę danej osoby są setki. Najbardziej kontrowersyjny przykład to chyba Werhner Von Braun, nazista który korzystał niewolniczej pracy po wojnie pracował dla NASA i bez niego prawdopodobnie nie powstałaby rakieta Saturn V, bez niej nie wylądowali by na księżycu tak szybko.

pepe72 27.04.2016 12:31

Trochę się wątek zdegenerował. Więc trochę bardziej w temacie.

Graliśmy z Termalicą 3 razy wyniki były takie:
18 października 2015 0:0 (w Krakowie)
14 marca 2016 2:4 (w Niecieczy zw. Wisła)
25 kwietnia 2016 2:2 (w Krakowie)

Fakt, nasi się nie popisali ale szukać drugiego dna nie zamierzam.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl