![]() |
Cytat:
mimo to gratulacje się należą! natomiast w piątek zobaczymy czy to trend wznoszący czy tylko jednorazowy wyskok jak z Górnikiem(5:0), osobiście liczę na serie kilku zwycięstw oraz że po tym meczu skończymy grać dwoma ŚPD, bo za takiego uważam Mączyńskiego. Ciekawi mnie też co teraz będzie z Burym, Sadlok jest bezapelacyjnie lepszym LO niż Bury, natomiast na PO mamy Jovicia który tez wydaję się być wartościowszym rozwiązaniem, czyżby ława? ciężko mi uwierzyć w to że Moskal posadzi naszego kapitana na ławie, a Sadlok zagra w środku, i modle się aby Jović nie skończył na skrzydle... poczekamy do piątku to zobaczymy. |
Cytat:
O ile z opinią o Sadloku na lewej się zgodzę o tyle co do prawej już nie bardzo. jak dla mnie bardziej wartościowy na PO jest Bury niż Jović. I jeżeli Bury będzie siedział na ławie to obawiam się, że w zimie będzie chciał odejść bo jak na ekstraklasę to nie jest zawodnik na ławe. No, ale wszystko w rękach Kazika i zobaczymy co zaserwuje na korone. Jak na tą chwile jedynym pewniakiem co do swojej pozycji wydaje się być Rysiek :D |
Ja tylko dorzucę jedną obserwację - ostatnie mecze pokazały jak bardzo jesteśmy uzależnieni od Pawła Brożka, a dokładnie od jego zdrowia i formy. Gdyby tak jak wczoraj grał od początku sezonu, moglibyśmy mieć parę punktów więcej. W ostatnich dwóch swoich meczach strzelił 4 gole, oby podtrzymał dyspozycję jak najdłużej.
Wczoraj fantastyczny mecz, akcja Boguski - Brożek przypomniała wiele takich akcji sprzed lat. |
A kto mówi o napinaniu? Na te 9 meczy mamy też jedną przegraną. Więc nie jest źle ...
A fakt że jest pokaźne grono które ożywia się kiedy Wiśle nie pójdzie to przykra rzeczywistość. Warto by pamiętać że Sadlok pchał się do Legii, a w zeszłym sezonie zawdzięczamy mu stratę kilku punktów w końcówkach. Więc to że jest do gry nie koniecznie musi dawać mu pierwszy plac. |
Jović jest szybszy, zwinniejszy, umie dobrze dośrodkować i kiwnąć, natomiast jak Bury biegnie z piłką to zawsze obawiam się że wywróci się o własne nogi, a do tego lubi faulować w pobliżu swojego pola karnego przez co często mieliśmy problemy.
co do Brożka to 100% racji, nawet jak ne strzela to gra z nim, a gra z Jankowskim to niebo a ziemia |
Tak jak pisałem, najlepiej byłoby kapitana posadzić.
Raz z powodów, które wypisywałem u góry. Dwa, w imię zasady, że zwycięskiego składu się nie zmienia. Trzy, że lepiej ogrywać perspektywicznych gości, niż kogoś kto najprawdopodobniej gra u nas ostatni sezon. Ale i tak znając życie Głowa wyjdzie w pierwszym składzie. |
Cytat:
a wracając do Sadloka, to wykorzystajmy fakt że pchał się do Legii, niech pogra, może jego cena skoczy i sprzedajmy |
Cytat:
|
Rozumiem, że Urygę można ciągnąć za uszy bo perspektywiczny. Widać pierwszy mecz bez niego i jaki mamy rezultat. Wreszcie koniec krycia na daleki radar tylko mocny presing. Liczę na zwycięskiego składu się nie zmienia i wtedy zobaczymy co ponownie pokaże Popović.
|
Ja przegramy ilosc postow przekracza 200,jak wygrywamy nawet nie dobija do 100 :)
nie zebym sie czepiał,ale cos w tym jest ze ludzie lubia ponarzekać i pozwalniac,to takie "Polskie" Ja tam dalej mam wesoła minkę,dawno tak nie wygalismy,i trzeba sie tym nacieszyc hehe:) I licze na Popovica ,przyszedl beda jakby troche w cieniu,no bo to tylko gosc z 1 ligi,ale widac w nim ze ma potencjał/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl