![]() |
Jeśli w następnym meczu nadal będzie grał Buchalik to z Kazkiem niestety jest coś nie tak..już naprawdę wolałbym oglądać Bieszczada lub Zająca czy Miśkiewicza, który jest kompletnie bez formy niż tego pseudobramkarza! Ile jeszcze puntów przez niego stracimy?!
Podejrzewam , że ma nawet najgorsze statystki w całej lidze... Gość jest przyspawany do lini...niepewny chwyt, ojciec kolegi z Gdańska opowiadał mi o nim..za każdym razem jak piłka leciałą w jego kiernuku modlili się by ją złapał. Po prostu najgorszy bramkarz od na prawdę dawna! |
Misiek nigdy nogami nie zawalił tylu goli ile Buchalik brakiem decyzji wyjscia ...Miśkiewicz powinien dostać szanse!!
gorzej napewno nie bedzie niż obecnie.. |
W nastepnym meczu maja zagrac: Miśkiewicz, Burliga, Glowa, Guzmics( Żemlo), Sadlok, Ostoja, Gargula, Barrientos, Stilic, Guerrier, Brozek
Powoli wprowadzac do zespołu Burasa, koleś duzo bramek ładuje w rezerwach, może czas go sprawdzic co? Za Gułe ok 70 min? |
Cytat:
|
Cytat:
To co wielu nazywa bramkarskim fartem, to często nie jest fart. Czasem jest to dobre ustawienie przed akcją lub po prostu zajebisty refleks. Miśkiewicz to po prostu miał. |
Nie myślałem ze to kiedyś powiem, ale tęsknię za Mariuszem Pawełkiem :)
|
Oj tam Buchalik. Przeciez to Jovanic wersja 2.0
Alanie Uryga skoncz kariere. |
Cytat:
|
Cytat:
bramka padła po aucie [ironia] |
Czy tylko ja mam wrażenie, że od kilku meczów forma Wisły to równia pochyła?. Mam nadzieje, że to nie jest efekt pracy Moskala, tylko chwilowe trudności zanim zmiany przez niego wprowadzone przyniosą efekt. Jak reformuje się chory system to zawsze na początku jest gorzej zanim zrobi się lepiej. Mam nadzieje, że tak jest teraz.
Martwi mnie wystawienie Dudki w obronie. Zagrał ostatecznie poprawnie ale jego wcześniejsze występy nie nastrajały optymistycznie. Mam nadzieje, że to nos Moskala a nie ulegnięcie zawodnikowi z plecami w drużynie... |
Cytat:
|
Zadna znizka formy tylko my grac nie umiemy z drwalami pokroju Podbeskidzia. Moze nawet nie tyle nie umiemy co nie mamy kim grac z takimi druzynami. Z Legia i Gornikiem jak juz opadl z sil wygladalo to dobrze bo tak nam pozwalali grac. Nie mamy nikogo, slownie nikogo kto moglby powalczyc w srodku w meczach z drwalami i gra wyglada jak wyglada. Niestety scyzoryki graja podobnie i znowu zapewne beda meki panskie dopoki nie opadna z sil. Wtedy dopiero bedziemy mogli sobie poklepac "krakowska pilka".
|
Agresywny pressing i nas nie ma ot cała filozofia.
|
Jakis galerie zdjęć z tego meczu są gdzieś?
|
Zanosi się na to, że będziemy mieli mniej pkt po rundzie zasadniczej w porównaniu z poprzednim sezonem. Wtedy 45, teraz spodziewam się max 43, bo o zwycięstwo we Wrocławiu będzie potwornie ciężko.
Niby kilku nowych graczy, a progresu nie widać. Rok temu zdarzało się, że na środku obrony grała para Uryga - Czekaj. Różnicą był jednak solidny Miśkiewicz w bramce... |
Cytat:
|
Najlepszy skrot w sieci z najlepsza jakosciajak do tej pory.
https://www.youtube.com/watch?v=c6MM35K8WhQ&app=desktop |
z Koroną absolutnie muszą być 3 pkt żeby przyklepać pierwszą ósemkę. Natomiast przy tym naszym marazmie widzę jeden pozytyw - z drużynami, z którymi walczymy o grupę mistrzowską, w zasadzie z każdą mamy lepszy bilans bezpośredni co przy tak spłaszczonej tabeli może mieć niebagatelne znaczenie - na plus z Pogonią, PBB, Górnikiem, Lechią. Pozostaje tylko Korona, z którą przegraliśmy na jesieni. Mam nadzieję, że po niedzieli też bilans z nimi będzie na plus.
|
Cytat:
Obok 90 minuty w Bielsku obrazkiem idealnie opisującym mentalność i profesjonalizm naszego bramkarza były chwile po zakończeniu jesiennych derbów. Głowacki załmany, Dudka skrzywiony, a Michałek uśmiechnięty jak gdyby nigdy nic gada sobie z Deleu, swoim kumplem z trójmiejskich czasów. Znalazł sobie dobry moment aby pogadać z gościem, z którym mieszkają w tym samym mieście, bo nic się ....a nie stało. W....iał mnie fuckujący w stronę trybun i puszczający babole Pawełek, ale w przeciwieństwie do Buchalika on przynajmniej miał jaja. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl