![]() |
Cytat:
Gorzej od Stępińskiego nie zagra? A to ciekawe. Czy masz jakies podstawy by udowodnić swoją szaloną teorię której udowodnić ni chuja nie można? "Zagra lepiej i to dużo lepiej"- pięknie. Oby tak było. Na ilu treningach go widziałeś? Liczę na odpowiedź. Dlaczego nie grał z Legią od 1 minuty? Oczywiście ze oceniamy zawodników po grze, niemniej jednak łatwiej chłopa ocenić po tym jak się zgra z druzyną niż zostanie wrzucony na głęboką wodę. W swoim debiucie nie wiedział w która strone ma biec, no ale dla Ciebie pewnie zagrał mega super bo w końcu Urus! Imho poki sie nie zaaklimatyzował jest idealny w roli jokera. A co do pokazywanie się na ławce to ciekawa teoria, pewnie miałeś podobną możliwość skoro o tym piszesz. E: widze ze nie zrozumiałeś. Napisałeś ze Stępiński wg. Ciebie pokazał w meczu ze E-klasa to nie jego poziom, a ja Ci odpisałem ze nie chciałbym by Barrientoś pokazał w tym meczu(z makabi ) ze E-klasa to nie jest jego liga. Kumasz? Ten mecz jest zbyt ważny by podejmować nieprzemyślane decyzje.Niemniej jednak ciągne temat dalej, udowodnij ze gorzej niz MS nie zagra. Pytanie powyżej, no ale uciekasz od niewygodnej odpowiedzi... |
Cytat:
Nie oceniam po treningach tylko jak pisałem wyżej PO GRZE W MECZU O STAWKE. I w niej pokazał się o wiele lepiej niż Stępiński. A jeżeli uważasz, że Barrientos został ściagniety tylko po to, żeby były 3 transfery to chyba masz zarząd i przede wszystkim Pana Bogusława Cupiała za idiotów. Nikt nie jest na tyle głupi, żeby na takie coś wydawać kase. |
Cytat:
|
|
Kadra na DERBY:
BRAMKARZE: Michał Buchalik Michał Miśkiewicz OBROŃCY: Arkadiusz GŁOWACKI Dariusz DUDKA Łukasz BURLIGA Boban JOVIĆ Piotr ŻEMŁO Szymon WITEK Richard GUZMICS POMOCNICY: Semir STILIĆ Alan URYGA Wilde Donald GUERRIER Jean BARRIENTOS Łukasz GARGUŁA Maciej JANKOWSKI Rafał BOGUSKI NAPASTNICY: Paweł BROŻEK Mariusz STĘPIŃSKI |
Przewiduję taki scenariusz: prowadzimy grę, tworzymy kilka groźnych sytuacji, ale nic nie wpada, Cracovia przeprowadza jakąś przypadkową kontrę i ładuje na 1-0. Potem bicie głową w mur i.... no mam nadzieję że jednak moje czarne wizje się nie spełnią.
|
Cytat:
|
Cytat:
Mi bardziej w pamięci utkwiły jego setki, których nie wykorzystywał. |
Tylko zwycięstwo - każdy inny wynik będzie KOMPROMITACJĄ!
Na trybunach WSZYSCY z pianą na ryjach przez cały mecz! Jazda z k...mi! |
Wyjść, walczyć wygrać.
Mam nadzieję, że liczba oglądających liczona w tysiącach będzie bliżej 30 niż 20. |
A race będą???
Pamiętam te z tamtego roku jaki był efekt:) ... później jeszcze lepszy...
|
Walka, walka, walka, zaangażowanie, dominacja, oblężenie bramki przeciwnika i ładowanie brameczek! Tak to widzę :)
|
Moj sklad:
Miskiewicz Jovic-Glowa-Guzek-Burliga Barientos-Uryga-Stilic-Gula-77 Brozek Obstawiam 2-0 lub wyzej :-) |
Brakuję Ci jednego zawodnika. ;)
|
3-0 rozetrzeć szmacisko po podłodzę :)
|
Liczę na piękną grę i pogrom 4-0 :)
Ciekawe czy na trybunach żydzi powieszą nową flagę cracovia Bieżanów ;)?Jedno jest pewne akcje w nocy będą robić na Bieżanowie i Azorach - ich osiedlach ;) Pozdrawiam |
Niewydaje mi sie zeby brakowalo kogos... :-)
|
Cytat:
Nie wydaje mi sie... :-) |
Chciałoby się piękne 4:0, po golach Głowackiego, Brożka, Stilicia i Burligi.
Stawiam jednak na przekonujące 2:0. :) |
Jazda z ....ami
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko zwycięstwo!
PS. Obyśmy się nie nadziali na kontrę. |
Wyczuwam 3-0...
|
nie ma bata, trzeba im dzisiaj po prostu wpierydolić :D
Mój skład: --------------------Buchalik------------- Jović------Głowacki------Guzmics-----Burliga ---------------Uryga---------Garguła---------- Stępiński------------Stilić------------Barrientos ----------------------Brożek--------------------- |
Apetyty duże, oby życzenia się spełniły.
|
Dzis tylko
Jazda z k***wami jest cisnienie ,mamy ich zgnieść do zobaczenia na sektorze :) |
Dzień derbowy. Takie mecze same się grają, mi przypomina się oprawa przed APOEL-em, "zagrajcie tak, by dorównać legendzie...".
Do zobaczenia U SIEBIE, na Reymonta 22! |
Zenujaca gra naszych..bronimy sie cala druzyna z Cracovia..
|
Pierwsze zdjęcia z meczu: http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ecia,id,t.html
|
Jesteśmy dumą tego miasta!!! time to say goodbye!!
Gra pozostawia wiele do życzenia wg mnie,ale klepy przy golach ładne :) Jean jak to mogłeś zje...ać P.s co to za pedalskie uniformy sąsiadki? :lol: płaszcz przeciwdeszczowy ? |
gratulacje, gunwo zaorane !
a to z portalu parchów Cytat:
|
Niestety znów najmniejszy wymiar kary.A mogło być piękniej.
|
chyba kazdy z NAS czuje wieki niedosyt po tym meczu
dramat co oni graja |
Ani umiejętności ani walki = niestrawny mecz... pozoranty i to by było na tyle.
|
Dokładnie, najniższy wymiar kary. A przydałoby się kvrwom wprasowanie w murawę. Ale mam nadzieję, że spadną już w tym sezonie - dlatego, że jak już kiedyś pisałem na shoutboxie, nawet Ekstraklasa nie znosi już takiego poziomu piłkarskiego, o kibicowskim nie mówiąc :)
WISŁA PANY! |
Cytat:
|
.......icie.... Z franciszkiem pewnie by bylo w dupe. Wazne 3 pkt. Jak by troszke szczescia dopisalo to by byla 5:0. Jovic swietny transfer. Jak na dzis sadlok na lawke
|
Cieszy zwycięstwo! Kilka świetnych kombinacji z naszej strony i piękne bramki.
Jedynie na duży minus Barientos. Zmaścił kilka świetnych sytuacji. Niby technikę ma, ale podejmował same złe wybory. Jak się nie ogarnie to szkoda go wpuszczać na murawę. |
Bardzo cieszy zwycięstwo. Strzał Brożka palce lizać... o coś takiego mógłbym podejrzewać C.Ronaldo, a tu Broziu miło zaskoczył :]
Tak na dobrą sprawę powinno być z 5-2 (wliczając świetne, zmarnowane akcje). Barrientos to co odwalił to pod prokuratora się nadaje :P Ogólnie gra wyglądała nieźle, bardzo cieszy mnie tendencja do gry po ziemi. Gdybyśmy tylko mieli skrzydła z prawdziwego zdarzenia... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl