Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   WIELKIE DERBY KRAKOWA, 21 marca, godz. 18:00! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9443)

szprotson 19.03.2015 17:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TS&ZKS (Post 1395077)
Czyli Barrientos został ściągnięty do klubu, aby posiedzieć sobie na ławce. Bo wątpie, żeby myśleli że w tydzień nauczy się jezyka.
Jeżeli Ty liczysz na to, że Barrientos będzie siedział na ławce póki nie nauczy się języka to ok. Ale mam nadzieje, że w klubie nikt tak nie uważa. Gorzej od Stępińskiego nie zagra. A po tych kilku minutach na boisku, które spędził moge śmiało stwierdzić, że zagra lepiej i to dużo lepiej.

Chyba, że ma się pokazać na ławce. Tylko nie wiem w jaki sposób. Może poda jakoś pięknie piłke gdy ta wyjdzie na aut. :D Nie wiem. Ja jednak wole oceniać zawodników po grze, a nie po języku.

Stępiński nie pokazał praktycznie nic od początku sezonu. Może tylko to, że nie potrafi pokonać bramkarza sam na sam. Nie jego poziom i tyle.

nie znam powodów ściagnięcia chłopa, zapewne by wzmocnic/uzupełnic kadrę albo zeby zamknąc pyski płaczkom płaczącym o 3 transfery.
Gorzej od Stępińskiego nie zagra? A to ciekawe. Czy masz jakies podstawy by udowodnić swoją szaloną teorię której udowodnić ni chuja nie można?
"Zagra lepiej i to dużo lepiej"- pięknie. Oby tak było. Na ilu treningach go widziałeś? Liczę na odpowiedź.
Dlaczego nie grał z Legią od 1 minuty?

Oczywiście ze oceniamy zawodników po grze, niemniej jednak łatwiej chłopa ocenić po tym jak się zgra z druzyną niż zostanie wrzucony na głęboką wodę. W swoim debiucie nie wiedział w która strone ma biec, no ale dla Ciebie pewnie zagrał mega super bo w końcu Urus! Imho poki sie nie zaaklimatyzował jest idealny w roli jokera.

A co do pokazywanie się na ławce to ciekawa teoria, pewnie miałeś podobną możliwość skoro o tym piszesz.

E: widze ze nie zrozumiałeś.
Napisałeś ze Stępiński wg. Ciebie pokazał w meczu ze E-klasa to nie jego poziom, a ja Ci odpisałem ze nie chciałbym by Barrientoś pokazał w tym meczu(z makabi ) ze E-klasa to nie jest jego liga. Kumasz? Ten mecz jest zbyt ważny by podejmować nieprzemyślane decyzje.Niemniej jednak ciągne temat dalej, udowodnij ze gorzej niz MS nie zagra. Pytanie powyżej, no ale uciekasz od niewygodnej odpowiedzi...

TS&ZKS 19.03.2015 17:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1395081)
nie znam powodów ściagnięcia chłopa, zapewne by wzmocnic/uzupełnic kadrę albo zeby zamknąc pyski płaczkom płaczącym o 3 transfery.
Gorzej od Stępińskiego nie zagra? A to ciekawe. Czy masz jakies podstawy by udowodnić swoją szaloną teorię której udowodnić ni chuja nie można?
"Zagra lepiej i to dużo lepiej"- pięknie. Oby tak było. Na ilu treningach go widziałeś? Liczę na odpowiedź.
Dlaczego nie grał z Legią od 1 minuty?

Oczywiście ze oceniamy zawodników po grze, niemniej jednak łatwiej chłopa ocenić po tym jak się zgra z druzyną niż zostanie wrzucony na głęboką wodę. W swoim debiucie nie wiedział w która strone ma biec, no ale dla Ciebie pewnie zagrał mega super bo w końcu Urus! Imho poki sie nie zaaklimatyzował jest idealny w roli jokera.

A co do pokazywanie się na ławce to ciekawa teoria, pewnie miałeś podobną możliwość skoro o tym piszesz.

To ty powiedziałeś, że powinien się pokazać i jednoczesnie nie grać bo nie zna jezyka. Więc może ty miałeś problemy z dużyna... Ale nie o tym.

Nie oceniam po treningach tylko jak pisałem wyżej PO GRZE W MECZU O STAWKE. I w niej pokazał się o wiele lepiej niż Stępiński.

A jeżeli uważasz, że Barrientos został ściagniety tylko po to, żeby były 3 transfery to chyba masz zarząd i przede wszystkim Pana Bogusława Cupiała za idiotów. Nikt nie jest na tyle głupi, żeby na takie coś wydawać kase.

Babba 20.03.2015 11:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TS&ZKS (Post 1395077)
Stępiński nie pokazał praktycznie nic od początku sezonu. Może tylko to, że nie potrafi pokonać bramkarza sam na sam. Nie jego poziom i tyle.

Halo ziema! Ten chłopak jak już wychodził to coś się przynajmniej działo na boisku(np. w Bydgoszczy albo u siebie ze Śląskiem) Gdyby nie wąski umysł Franza, który nie stawiał na niego często to Mariusz mógłby dać znacznie więcej.

c. 20.03.2015 13:30

http://skwk.pl/skwk/2-wydarzenia/626...i-krakowa.html

WISŁAZWE 20.03.2015 18:09

Kadra na DERBY:

BRAMKARZE:

Michał Buchalik
Michał Miśkiewicz

OBROŃCY:

Arkadiusz GŁOWACKI
Dariusz DUDKA
Łukasz BURLIGA
Boban JOVIĆ
Piotr ŻEMŁO
Szymon WITEK
Richard GUZMICS

POMOCNICY:

Semir STILIĆ
Alan URYGA
Wilde Donald GUERRIER
Jean BARRIENTOS
Łukasz GARGUŁA
Maciej JANKOWSKI
Rafał BOGUSKI

NAPASTNICY:

Paweł BROŻEK
Mariusz STĘPIŃSKI

Rob_Zombie 20.03.2015 18:15

Przewiduję taki scenariusz: prowadzimy grę, tworzymy kilka groźnych sytuacji, ale nic nie wpada, Cracovia przeprowadza jakąś przypadkową kontrę i ładuje na 1-0. Potem bicie głową w mur i.... no mam nadzieję że jednak moje czarne wizje się nie spełnią.

!!IRIVER!! 20.03.2015 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rob_Zombie (Post 1395298)
Przewiduję taki scenariusz: prowadzimy grę, tworzymy kilka groźnych sytuacji, ale nic nie wpada, Cracovia przeprowadza jakąś przypadkową kontrę i ładuje na 1-0. Potem bicie głową w mur i.... no mam nadzieję że jednak moje czarne wizje się nie spełnią.

Nie ........ Cracovia ma naprawdę słabą defensywę i mimo że stracili dotąd tyleż samo goli co my, nie sądzę, aby byli w stanie jutro się wybronić.

TS&ZKS 20.03.2015 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Babba (Post 1395224)
Halo ziema! Ten chłopak jak już wychodził to coś się przynajmniej działo na boisku(np. w Bydgoszczy albo u siebie ze Śląskiem) Gdyby nie wąski umysł Franza, który nie stawiał na niego często to Mariusz mógłby dać znacznie więcej.

Mi bardziej w pamięci utkwiły jego setki, których nie wykorzystywał.

Kamson 20.03.2015 22:17

Tylko zwycięstwo - każdy inny wynik będzie KOMPROMITACJĄ!

Na trybunach WSZYSCY z pianą na ryjach przez cały mecz!

Jazda z k...mi!

Elefant 20.03.2015 22:37

Wyjść, walczyć wygrać.

Mam nadzieję, że liczba oglądających liczona w tysiącach będzie bliżej 30 niż 20.

Mortal 21.03.2015 08:16

A race będą???

Pamiętam te z tamtego roku jaki był efekt:) ... później jeszcze lepszy...

gypsy 21.03.2015 10:12

Walka, walka, walka, zaangażowanie, dominacja, oblężenie bramki przeciwnika i ładowanie brameczek! Tak to widzę :)

UcheJ 21.03.2015 10:23

Moj sklad:
Miskiewicz
Jovic-Glowa-Guzek-Burliga
Barientos-Uryga-Stilic-Gula-77
Brozek

Obstawiam 2-0 lub wyzej :-)

Lukasz15wisla 21.03.2015 10:25

Brakuję Ci jednego zawodnika. ;)

El'kabat 21.03.2015 11:21

3-0 rozetrzeć szmacisko po podłodzę :)

TSWojtas 21.03.2015 11:53

Liczę na piękną grę i pogrom 4-0 :)

Ciekawe czy na trybunach żydzi powieszą nową flagę cracovia Bieżanów ;)?Jedno jest pewne akcje w nocy będą robić na Bieżanowie i Azorach - ich osiedlach ;)

Pozdrawiam

UcheJ 21.03.2015 12:39

Niewydaje mi sie zeby brakowalo kogos... :-)

UcheJ 21.03.2015 12:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz15wisla (Post 1395390)
Brakuję Ci jednego zawodnika. ;)

Nie wydaje mi sie... :-)

!!IRIVER!! 21.03.2015 13:00

Chciałoby się piękne 4:0, po golach Głowackiego, Brożka, Stilicia i Burligi.
Stawiam jednak na przekonujące 2:0. :)

ulTraS 21.03.2015 13:04

Jazda z ....ami

Gin 21.03.2015 13:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSWojtas (Post 1395397)
Liczę na piękną grę i pogrom 4-0 :)

Ciekawe czy na trybunach żydzi powieszą nową flagę cracovia Bieżanów ;)?Jedno jest pewne akcje w nocy będą robić na Bieżanowie i Azorach - ich osiedlach ;)

Pozdrawiam

A to u nas na osiedlu Cracovia jest ? pierwsze słyszę

jendrus 21.03.2015 14:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez UcheJ (Post 1395389)
Moj sklad:
Miskiewicz
Jovic-Glowa-Guzek-Burliga
Barientos-Uryga-Stilic-Gula-77
Brozek

Czemu chcesz wystawic miska ktory niewiadomo wjakiej jest formie w takim waznym meczu! A buchalik gra niezle.

Mario Nh 21.03.2015 15:08

Tylko zwycięstwo!

PS. Obyśmy się nie nadziali na kontrę.

arti 21.03.2015 15:13

Wyczuwam 3-0...

palikot 21.03.2015 15:37

nie ma bata, trzeba im dzisiaj po prostu wpierydolić :D
Mój skład:
--------------------Buchalik-------------
Jović------Głowacki------Guzmics-----Burliga
---------------Uryga---------Garguła----------
Stępiński------------Stilić------------Barrientos
----------------------Brożek---------------------

silver03 21.03.2015 15:42

Apetyty duże, oby życzenia się spełniły.

Wojtas 21.03.2015 15:52

Dzis tylko

Jazda z k***wami

jest cisnienie ,mamy ich zgnieść

do zobaczenia na sektorze :)

ASecond17 21.03.2015 15:55

Dzień derbowy. Takie mecze same się grają, mi przypomina się oprawa przed APOEL-em, "zagrajcie tak, by dorównać legendzie...".

Do zobaczenia U SIEBIE, na Reymonta 22!

sportnh 21.03.2015 18:46

Zenujaca gra naszych..bronimy sie cala druzyna z Cracovia..

gwk123 21.03.2015 19:26

Pierwsze zdjęcia z meczu: http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ecia,id,t.html

brylant17 21.03.2015 19:57

Jesteśmy dumą tego miasta!!! time to say goodbye!!

Gra pozostawia wiele do życzenia wg mnie,ale klepy przy golach ładne :) Jean jak to mogłeś zje...ać

P.s co to za pedalskie uniformy sąsiadki? :lol: płaszcz przeciwdeszczowy ?

Lechista69 21.03.2015 19:59

gratulacje, gunwo zaorane !

a to z portalu parchów

Cytat:

"mowilem zeby wziac stilicia na pojedyncze mowilem i pisalem tutaj zeby go odciac. Tylko on tam gra jak zawsze ile jeszcze ma nam strzelic bramek w derbach i asystowac zeby ktos poszedl po rozum do głowy? Wiedziałem ze tak bedzie glupi by tylko nie przewidział."
Strasznie tępi na tej craksie

kasiarz 21.03.2015 20:02

Niestety znów najmniejszy wymiar kary.A mogło być piękniej.

sportnh 21.03.2015 20:06

chyba kazdy z NAS czuje wieki niedosyt po tym meczu

dramat co oni graja

universe 21.03.2015 20:11

Ani umiejętności ani walki = niestrawny mecz... pozoranty i to by było na tyle.

AdrianoZKS 21.03.2015 20:20

Dokładnie, najniższy wymiar kary. A przydałoby się kvrwom wprasowanie w murawę. Ale mam nadzieję, że spadną już w tym sezonie - dlatego, że jak już kiedyś pisałem na shoutboxie, nawet Ekstraklasa nie znosi już takiego poziomu piłkarskiego, o kibicowskim nie mówiąc :)

WISŁA PANY!

Mixu 21.03.2015 20:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sportnh
chyba kazdy z NAS czuje wieki niedosyt po tym meczu

dramat co oni graja

Skoncz marudzic. Wazne ze sa 3 pkt a na styl jeszcze przyjdzie czas.

wiertar 21.03.2015 20:46

.......icie.... Z franciszkiem pewnie by bylo w dupe. Wazne 3 pkt. Jak by troszke szczescia dopisalo to by byla 5:0. Jovic swietny transfer. Jak na dzis sadlok na lawke

Ogryzek 21.03.2015 21:12

Cieszy zwycięstwo! Kilka świetnych kombinacji z naszej strony i piękne bramki.

Jedynie na duży minus Barientos. Zmaścił kilka świetnych sytuacji. Niby technikę ma, ale podejmował same złe wybory. Jak się nie ogarnie to szkoda go wpuszczać na murawę.

Patryko 21.03.2015 21:19

Bardzo cieszy zwycięstwo. Strzał Brożka palce lizać... o coś takiego mógłbym podejrzewać C.Ronaldo, a tu Broziu miło zaskoczył :]

Tak na dobrą sprawę powinno być z 5-2 (wliczając świetne, zmarnowane akcje). Barrientos to co odwalił to pod prokuratora się nadaje :P Ogólnie gra wyglądała nieźle, bardzo cieszy mnie tendencja do gry po ziemi. Gdybyśmy tylko mieli skrzydła z prawdziwego zdarzenia...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:11.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl