![]() |
Arek Głowacki na trenera !
PS. Piłkarze chcieli się pozbyć Smudy i wystarczyło tylko 4 mecze pograć i mają go już z głowy. Aa.. ostatnio czytałem wywiad z Burligą i podobno robi sobie jakieś papiery na trenera :D |
Nawiąże do tematu kto po Smudzie ..........................po nim będzie Smuta w pierwszej lidze ale z kochającym BOGUSŁAWEM CUPIAŁEM za pol ceny
|
Cytat:
|
Ja juz wiem kto po Smudzie - Piotrus "mam znajomosci" Swierczewski :lol:
|
Cytat:
Działania operacyjne. Natomiast decyzja należy do Bossa! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Najbardziej debilna decyzja Zarządu jaką mogli podjąć. Zamieni stryjek siekierke na kijek, bo na kijek będzie nas stać
|
To że nie podali od razu że Broniszewski znaczy że dogrywają innego trenera czy dograją to inna sprawa
|
Są po słowie z Jackiem Zielińskim, ale ten ma za kołnierzem aferę korupcyjną, do jutra czas na odpowiedź ma Jan Urban, ale jest droższą opcją i może być problem z kasą.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
RÓBMY ANKIETE KTO: Michniewicz Wdkowczyk Moniz Kasperczak, Petrescu, Jovanovic Zieliński, Urban Okuka :D i kto tam jeszcze? Zwycięzcy otrzymają 4pak Tyskiego :) |
Niektórzy to się chyba zarazili od Smudy tym pierd******m :) Jak czytam wpisy typu Michniewicz czy Wdowczyk to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać :) Kasperczak na pewno nie będzie trenerem, bo ma oferty z z reprezentacji Tunezji i ZEA.
|
Wygląda na to, że od lat nic się nie zmienia - najpierw zwalniamy, a później panikujemy, bo nie mamy żadnego planu kogo zatrudnić i bierzemy kogoś, kto jest pod ręką. Patrząc na aktualnie dostępne krajowe nazwiska, to strach się bać kogo dostaniemy tym razem. Urban wydaje się być najsensowniejszą opcją.
Cytat:
|
Stanislav Levy ,w pięknym stylu wyeliminował FC Brugge. W kraju nikt ciekawy nie jest wolny.
|
Ale czy Broniszewski posiada odpowiednie papiery?
Mogą dogrywać, ale zgodę dla Broniszewskiego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zgodnie z przepisami dotychczasowy asystent może zastąpić pierwszego trenera na okres 10 dni. |
América Campeón @UrbusCA 3 godz.3 godziny temu
Polish coach Henryk Kasperczak, who was released by the Malian Federation yesterday, has offers from Tunisia and United Arab Emirates NTs. |
Wielu z Was pewnie zacznie po mnie jechać, ale ja bym sobie życzył Ojrzyńskiego. W Koronie i Podbeskidziu dał radę. Chciałbym zobaczyć, jak sobie poradzi w lepszym klubie. Jednego mu odmówić nie można - wie jak sobie radzić z szatnią, a wydaje mi się, że Wisełka właśnie kogoś takiego teraz potrzebuje.
|
Dzisiaj, to jakiś dzień zwalniania trenerów. Zola we Włoszech, Smyła w Sosnowcu no i nasz Franio. :D A tak na poważnie. Ciężko powiedzieć, kto się podejmie zadania dogrania tego sezonu. Na bardziej wysublimowane nazwiska niż przewijające się na tym forum od wczoraj trzeba poczekać do lata. Jeżeli zarząd upatrzył sobie kogoś z zewnątrz, to raczej konkretne decyzje zapadną po Legii i Derbach.
|
Jeśli Smuda został zwolniony po to, by przyszedł za niego Zieliński albo inny Michniewicz, to jesteśmy świadkami pogrzebu.
Wkrótce poznamy odpowiedź na dręczace nas pytania i dowiemy się, dokąd zmierza Wisła. |
Szkoda, że Stokowiec jest w bogatym Zagłębiu, bo to gościu który robil dobry wynik w Polonii.
|
Cytat:
Jedno to próba przypodobania się aktualnemu klubowi, a drugie to podkreślanie związku z dawnym klubem, nawet gdy wie się, że może się to odbić na relacjach z obecnym pracodawcą. |
Cytat:
|
Kaziu Moskal!
|
Jacek Zieliński który?
legionista czy ten co trenował Lech? |
Aż strach się bać próbując odpowiedzieć na przedmiotowe pytanie. Kto normalny zgodzi się do nas dzisiaj przyjść? Teoretycznie może i ktoś się znajdzie jeżeli dostanie warunek "puchary za rok" ale tak obiektywnie patrząc to na dobrych nas nie stać a złych już mieliśmy. Nazwiska przewijające się w poprzednich postach budzą moje przerażenie ( Jovanovica i Petrescu nie traktuję poważnie - nie ta kasa) a obstawiam, że faktycznie ktoś z tej listy zostanie zatrudniony. Tak czy inaczej strach się bać. Dobrze by było znać prawdę czy to Smuda faktycznie tak zjebał przygotowania czy też zwolnili go piłkarze. Jeżeli to drugie to i Mourinho w dłuższej perspektywie nie pomoże - też wcześniej czy później im podpadnie.
|
Cytat:
|
Dan Petrescu!
|
w sumie się zdziwiłem, że w tych waszych "pomysłach" nie pojawiło się jedno nazwisko.
Zub Marek. z Żalgirisem mu szło świetnie, Lecha pyknął na spokoju, do Polski by chętnie wrócił, żeby pokazać na co go stać i pewnie nie chciałby wielkich pieniędzy. jest też inne nazwisko, którego nikt nie wymienia w porównaniu z pomysłami typu Kasperczak czy Bakero jest ciekawsze - Brosz Marcin. z Piastem przez większość czasu robił dobrą robotę, ciekawy trener. jak dla mnie albo Kaziu, albo Zub, albo Brosz. reszty komentować szkoda.. Urban może i niezły, ale różne względy na nie, Wdowiec wiadomo, trener może i dobry, ale przyszłość jest jaka jest, CM 711 to samo. |
Petr Rada ponoć w kręgu kandydatów
|
Cytat:
Zub to może być niezły pomysl. |
Dan Petrescu jest wolny. W grudniu został zwolniony z Al-Arabi. Kilka lat temu Rumun mówił, że chętnie by wrócił do Wisły. Mam nadzieję, że na jakiś czas zgodziłby się mniej zarabiać.
|
Cytat:
|
No w sumie to całkiem logiczne.
Pokarzmy solidarność z Petrescu i niech każdy z Nas idzie jutro do szefa i poprosi o obniżke wynagrodzenia do wysokości pensji minimalnej. Franek należysz? |
Dawać Wójcika. Przecież "tu nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić".
|
A co z tym Czechem, o którym dwa lata temu wróbelki ćwierkały, iż konkuruje o posadę z właśnie zwolnionym Smudą? Pracuje gdzieś teraz?
|
Urban blisko podobno ! Jutro ma dać znać czy się decyduje ! http://www.futbol.pl/news/bedzie-wie...a-na-odpowiedz
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl