![]() |
warto też wziąć pod uwagę, że nie brał udziału w letnich przygotowaniach, więc zapierdala przez cały mecz bez przestojów, zobaczymy, jak się będzie prezentował fizycznie zimą.
|
Dobrze, że są 3 punkty, i to tyle w temacie tego meczu.
Buchalik - przy samobóju bez szans, karny wiadomo, za to wybicie należałaby mu się jakaś grzywna :) Sadlok - w tym jednym meczu tyle strat ile we wszystkich meczach do tej pory, debilne zachowanie przy karnym, za które powinien dostać żółtą kartkę Burliga - super wejście przy bramce, dobrze nastawiony na ofensywę, czasem przesadnie agresywny Dudka - solidnie Guzmics - duży, trochę ślamazarny z racji gabarytów, nadrabia to siłą i bardzo dobrą grą 1v1, potrafi zagrać dokładne, crossowe podanie :o Uryga - poprawnie, bez historii Garguła - totalnie bezbarwny Boguski - kolejny mecz, w którym gość sprawia wrażenie, jakby nie miał na nic totalnie siły, do tego raz nieomal nie zabił się o piłkę. Parę udanych powrotów w defensywie. Nic do niego nie mam jako osoby, nie jego wina, że Borysiuk zniszczył mu karierę, ale na chwilę obecną nadaje się maksymalnie na rezerwy. Stępiński - próbuje szarpać z przodu, potrafi zagrać kombinacyjnie i podać, będą z niego ludzie. Stilic - te podania na centymetry.... Brożek - wykonał swoją robotę, bez jakiegoś większego szału. Dolce Gabana 77, Sarki - zrobili to, co mieli zrobić, czyli zakręcili podmęczonymi, bocznymi obrońcami jak wiatrakami. |
a ja powiem tyle, Smuda jest jaki jest.. zjebał repre ale komu tam wychodziło a zagłębie amice czy Wisłę prowadzi zajebiście jak na problemy które ma na każdym kroku. Jestem gotów powiedzieć że jest to dalej najlepszy polski szkoleniowiec.. i mam w dupie opinie o Skorzy magiku. FRANEK SMUDA CZYNI CUDA! GRATULACJE!
|
Cytat:
|
Ufff udało się wczoraj, drużyna pokazała charakter i wygrała "przegrany" mecz. Co do Sadloka nie wiem co mu się wczoraj stało, może jakiś pozaboiskowy w....?
|
Przypominam, że pomimo słabej gry Sadloka, to jego dwa dośrodkowania otworzyły drogę do bramki. Po jego wrzutce był karny, i po jego wrzutce Burliga nie trafił, po czym Boguś machnął do Brożka i było 1:2
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dla mnie dwa ostatnie mecze wygrał nam Smuda. pewnie, że czasem różne głupoty robi i jeszcze większe gada ale patrząc globalnie to jest właściwy człowiek na właściwym miejscu.
|
Przeczytalem tylko kawalek o Boguskim. Moim zdaniem w tym sezonie to kozak, dlugo czekalem na tak grajacego Boguskiego. Pamietam jego debiut tez ganial za pilla jak wsciekly pies. Boguski nie patrzy czy pilka jestza daleko by ja odebrac, idzie jak rottweiler po mieso..
|
Cytat:
|
Wisła - Podbeskidzie czyli emocjonująco, przyjemnie i pożytecznie
http://i61.tinypic.com/2lcqp1e.jpg |
Ktoś zarzuci linkiem z meczem. Chciałbym zerknąć w kompie jak to wyglądało bo na stadionie nie wszystko widziałem ;)
|
Cytat:
|
Pan Slawek w lidze plus mowil ze karny dla Wisly ewidentny.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pan S(L)awek powiedział że obrońca zastawiał piłkę, bo może zastawiać piłkę, i że nie ma karnego... :rotfl: |
Cytat:
A "ręka" Gumisia, była do gwizdnięcia? |
Serio uważacie, że tam był faul? To piłka nożna czy bierki ?
|
Ja uważam że tam był faul. Po prostu spowodował upadek piłkarza Zawiszy i tyle.
|
Cytat:
Ale to, że na Sarkim karny ewidentny to mnie zszokowało, byłem pewien, że powie, że symulka :D To by się raczej z filozofią pracy zgadzało. |
Cytat:
|
Reka Gumisa tez byla sprawdzana i wedlug Pana Slawka byla to pomylka sedziego.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Do dyskusji na temat meczu z Koroną zapraszamy TUTAJ >>
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl