Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [13 kolejka] WISŁA Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała, 24 października, godz. 20:30! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9367)

PiVoSH92 25.10.2014 12:47

warto też wziąć pod uwagę, że nie brał udziału w letnich przygotowaniach, więc zapierdala przez cały mecz bez przestojów, zobaczymy, jak się będzie prezentował fizycznie zimą.

Patryko 25.10.2014 13:18

Dobrze, że są 3 punkty, i to tyle w temacie tego meczu.

Buchalik - przy samobóju bez szans, karny wiadomo, za to wybicie należałaby mu się jakaś grzywna :)
Sadlok - w tym jednym meczu tyle strat ile we wszystkich meczach do tej pory, debilne zachowanie przy karnym, za które powinien dostać żółtą kartkę
Burliga - super wejście przy bramce, dobrze nastawiony na ofensywę, czasem przesadnie agresywny
Dudka - solidnie
Guzmics - duży, trochę ślamazarny z racji gabarytów, nadrabia to siłą i bardzo dobrą grą 1v1, potrafi zagrać dokładne, crossowe podanie :o
Uryga - poprawnie, bez historii
Garguła - totalnie bezbarwny
Boguski - kolejny mecz, w którym gość sprawia wrażenie, jakby nie miał na nic totalnie siły, do tego raz nieomal nie zabił się o piłkę. Parę udanych powrotów w defensywie. Nic do niego nie mam jako osoby, nie jego wina, że Borysiuk zniszczył mu karierę, ale na chwilę obecną nadaje się maksymalnie na rezerwy.
Stępiński - próbuje szarpać z przodu, potrafi zagrać kombinacyjnie i podać, będą z niego ludzie.
Stilic - te podania na centymetry....
Brożek - wykonał swoją robotę, bez jakiegoś większego szału.

Dolce Gabana 77, Sarki - zrobili to, co mieli zrobić, czyli zakręcili podmęczonymi, bocznymi obrońcami jak wiatrakami.

Lechista69 25.10.2014 13:26

a ja powiem tyle, Smuda jest jaki jest.. zjebał repre ale komu tam wychodziło a zagłębie amice czy Wisłę prowadzi zajebiście jak na problemy które ma na każdym kroku. Jestem gotów powiedzieć że jest to dalej najlepszy polski szkoleniowiec.. i mam w dupie opinie o Skorzy magiku. FRANEK SMUDA CZYNI CUDA! GRATULACJE!

silver03 25.10.2014 13:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiVoSH92 (Post 1380796)
warto też wziąć pod uwagę, że nie brał udziału w letnich przygotowaniach, więc zapierdala przez cały mecz bez przestojów, zobaczymy, jak się będzie prezentował fizycznie zimą.

Mi tam się zdaje, że zapierdzielał tyle co reszta.

Viper 25.10.2014 14:00

Ufff udało się wczoraj, drużyna pokazała charakter i wygrała "przegrany" mecz. Co do Sadloka nie wiem co mu się wczoraj stało, może jakiś pozaboiskowy w....?

palikot 25.10.2014 14:35

Przypominam, że pomimo słabej gry Sadloka, to jego dwa dośrodkowania otworzyły drogę do bramki. Po jego wrzutce był karny, i po jego wrzutce Burliga nie trafił, po czym Boguś machnął do Brożka i było 1:2

Grisza1 25.10.2014 15:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1380798)
Boguski - kolejny mecz, w którym gość sprawia wrażenie, jakby nie miał na nic totalnie siły, do tego raz nieomal nie zabił się o piłkę. Parę udanych powrotów w defensywie. Nic do niego nie mam jako osoby, nie jego wina, że Borysiuk zniszczył mu karierę, ale na chwilę obecną nadaje się maksymalnie na rezerwy.

Nie jestem rodziną Rafała, ani nie prowadzę jego fanklubu na fejsie, ale obiektywnie na jego grę trzeba popatrzeć. A obiektywnie wygląda to tak, że to on walczył o piłkę i zagrał do Brożka, który następnie wystawił ją Pietrasiakowi przy pierwszym golu dla Wisły. Golu kluczowym psychologicznie. Boguś może nie strzela, nie gra porywających zawodów, ale zapiernicza jak pszczoła robotnica, z ofensywnej formacji Stępiński - Stilić - Boguski - Brożek, to Rafał najwięcej dawał zespołowi w defensywie. Mimo, że szybko złapał żółtą kartkę, nie zagotował się, nie faulował głupio. Wiadomo, że bardziej zapamięta się bajkowe zagrania Stilicia czy efektowną bramkę Burligi, ale na sukces składa się także ciężka harówa Boguskiego czy Urygi.

mitmichael 25.10.2014 19:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 1380792)
A może po prostu miał wątpliwości co do wymienionych sytuacji? Też takie miałem w tych przypadkach. Żenujące jest to jaka liczba kibiców doszukuje się stronniczości. To staje się już zjawiskiem maniakalnym, aż przykro to czytać. Wydaje wam się, że jak ktoś normalnie ocenia sytuacje to musi być anty. Ochłońcie, wcale tak nie jest.

Wegrzynowi jak komentuje mecze Wisly to zawsze sie cos nie podoba i tak caly czas doszukuje sie sytuacji w ktorej pomogł sedzia. Jezeli tego nie słyszysz to radze myc uszy przed meczem ktory komentuje

KOMINEK 25.10.2014 20:31

Dla mnie dwa ostatnie mecze wygrał nam Smuda. pewnie, że czasem różne głupoty robi i jeszcze większe gada ale patrząc globalnie to jest właściwy człowiek na właściwym miejscu.

dawiss 25.10.2014 20:35

Przeczytalem tylko kawalek o Boguskim. Moim zdaniem w tym sezonie to kozak, dlugo czekalem na tak grajacego Boguskiego. Pamietam jego debiut tez ganial za pilla jak wsciekly pies. Boguski nie patrzy czy pilka jestza daleko by ja odebrac, idzie jak rottweiler po mieso..

Bóg Trybun (objawion) 25.10.2014 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dawiss (Post 1380813)
Boguski nie patrzy czy pilka jestza daleko by ja odebrac, idzie jak rottweiler po mieso..

a potem przyjęcie jak w ambasadzie i podanie jak do dziekanatu

shaggy 26.10.2014 13:20

Wisła - Podbeskidzie czyli emocjonująco, przyjemnie i pożytecznie

http://i61.tinypic.com/2lcqp1e.jpg

kubaKCH 26.10.2014 19:13

Ktoś zarzuci linkiem z meczem. Chciałbym zerknąć w kompie jak to wyglądało bo na stadionie nie wszystko widziałem ;)

Arked 26.10.2014 20:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1380811)
Wegrzynowi jak komentuje mecze Wisly to zawsze sie cos nie podoba i tak caly czas doszukuje sie sytuacji w ktorej pomogł sedzia. Jezeli tego nie słyszysz to radze myc uszy przed meczem ktory komentuje

Węgrzyn tak ma w każdym meczu, nie ważne kto gra.

wislakrakow124 26.10.2014 21:55

Pan Slawek w lidze plus mowil ze karny dla Wisly ewidentny.

mitmichael 26.10.2014 22:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arked (Post 1380874)
Węgrzyn tak ma w każdym meczu, nie ważne kto gra.

A moim zdaniem mniej sie czepia. Mniejsza o to, ma swoj swiat i niech w nim pozostanie

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislakrakow124 (Post 1380884)

Przynajmniej raz sie chłop nieskompromitował bo to co ostatnio wyprawia swoimi wypowiedziami i bronieniem sedziow chociaz nie ma racji to woła o pomste do nieba

!!IRIVER!! 26.10.2014 22:33

Cytat:

Wiem, że nie w temacie, ale czy była analizowana sytuacja z meczu Zawisza-Legia, gdy jeden z piłkarzy z Bydgoszczy był przewrócony w polu karnym? ;)

Fiti 26.10.2014 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1380888)
Wiem, że nie w temacie, ale czy była analizowana sytuacja z meczu Zawisza-Legia, gdy jeden z piłkarzy z Bydgoszczy był przewrócony w polu karnym? ;)

Pan S(L)awek powiedział że obrońca zastawiał piłkę, bo może zastawiać piłkę, i że nie ma karnego... :rotfl:

!!IRIVER!! 26.10.2014 22:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fiti (Post 1380889)
Pan S(L)awek powiedział że obrońca zastawiał piłkę, bo może zastawiać piłkę, i że nie ma karnego... :rotfl:

Znaczy ja sam nie byłem przekonany, że był tam faul, toteż nie spodziewałem się innej jego interpretacji. Zapytałem tak o, żeby się utwierdzić :D

A "ręka" Gumisia, była do gwizdnięcia?

fialo 26.10.2014 22:42

Serio uważacie, że tam był faul? To piłka nożna czy bierki ?

Fiti 26.10.2014 22:46

Ja uważam że tam był faul. Po prostu spowodował upadek piłkarza Zawiszy i tyle.

s1mone 26.10.2014 23:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1380890)
A "ręka" Gumisia, była do gwizdnięcia?

Jakoś dziwnym sposobem nie była ona rozpatrywana.

Ale to, że na Sarkim karny ewidentny to mnie zszokowało, byłem pewien, że powie, że symulka :D
To by się raczej z filozofią pracy zgadzało.

!!IRIVER!! 27.10.2014 00:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1380894)
Jakoś dziwnym sposobem nie była ona rozpatrywana.

Ale to, że na Sarkim karny ewidentny to mnie zszokowało, byłem pewien, że powie, że symulka :D
To by się raczej z filozofią pracy zgadzało.

Karny na Sarkim to taki wyjątek potwierdzający regułę. Poza tym Borski zawsze był jakimś takim jego pupilkiem, więc jak mógłby go skrytykować... :-) Prędzej mu przez gardło przejdzie stwierdzenie, że Wiśle coś się należało niż krytyka ulubionego sędziego...

wislakrakow124 27.10.2014 06:01

Reka Gumisa tez byla sprawdzana i wedlug Pana Slawka byla to pomylka sedziego.

Griszka30KR 27.10.2014 08:12

Cytat:

Teraz to Pan Sławek,jak jest nie pomysli to "świński szkop"..... :)

mitmichael 27.10.2014 08:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1380901)
Teraz to Pan Sławek,jak jest nie pomysli to "świński szkop"..... :)

To nic nie zmienia wzgledem jego osoby bo smiech człowieka ogarnia jak w niektorych sytuacjach broni sedziego chociaz w duszy zapewne wie, ze nie ma racji. Wczoraj tez z tego co pisali na shoucie odpieprzał numery

Griszka30KR 27.10.2014 10:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1380903)
To nic nie zmienia wzgledem jego osoby bo smiech człowieka ogarnia jak w niektorych sytuacjach broni sedziego chociaz w duszy zapewne wie, ze nie ma racji. Wczoraj tez z tego co pisali na shoucie odpieprzał numery

Ale ja oczywiscie tez uważam,ze" ręce mu sie zgnaja tylko do siebie"

maaarcin 27.10.2014 11:43

Do dyskusji na temat meczu z Koroną zapraszamy TUTAJ >>

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:18.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl