![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Komunikat UW
Przed niedzielnym meczem Wisły Kraków z Legią Warszawa grupa Ultra Wisła opublikowała komunikat, dotyczący przygotowanej na to spotkanie oprawy. Poniżej prezentujemy jego treść. Bracia! Niedzielny mecz z Legią zbliża się wielkimi krokami, czas znów pokazać na co nas stać i udowodnić wszystkim niedowiarkom, że nie jesteśmy tu przez przypadek. Aby pokazać wszystkim, że mimo przerwy nie wyszliśmy z formy, przygotowaliśmy na ten dzień prawdopodobnie najbardziej skomplikowaną oprawę w naszej historii. Apelujemy do wszystkich kibiców zasiadających tego dnia na sektorze C o wejście na stadion wcześniej niż zwykle, 20 minut przed meczem powinien być już wypełniony po brzegi. Nie jest to wielkie wyrzeczenie a znacznie wpłynie na jakość prezentacji. Na każdym krzesełku zostanie rozłożona instrukcja, prosimy o potraktowanie tego poważnie i zapoznanie się z nią przed pierwszym gwizdkiem. W czasie prezentacji oprawy schody muszą być puste, nikt nie może na nich stać, wszystkie krzesełka muszą być zajęte. Tak naprawdę w momencie otwarcia bram nasza rola już się kończy, wtedy już wszystko zależy od Was. Pokazaliście nieraz, że można na Was liczyć, a jedyne czego wymagamy, to dokładne zapoznanie się z treścią instrukcji i wykonanie jej, co wbrew pozorom jest dość proste, ale każdy musi się skupić. Więcej dowiecie się już na sektorze, słuchajcie też uważnie poleceń z gniazda i patrzcie co się wokół Was dzieje. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, będzie się z czego cieszyć. Są tacy, którzy zarwali niejedną noc siedząc nad tą oprawą, nie pozwólmy, żeby cała praca poszła na marne. W niedzielę wszystkie drogi prowadzą na Reymonta, cała Wisła zawsze razem! Ultra Wisła. I nie pchać się jak pojebani na C3 przynajmnie podczas oprawy tylko zajmować miejsca przy pleksie po bokach trybuny C. |
Niech kazdy kto idzie pierwszy raz na C ewentualnie ma maly staz na Wisle niech przeczyta to 50 razy !!! Zrobmy legi pieklo !!!
|
proponowalbym napisac SKWK od razu, że nie będzie piro i że umywa od tego ręce :D żeby nie było afery ;) o ile faktycznie nie będzie:mysli:
|
Nic tylko grać i uradować kibiców :) Mecz o 1,5 punkta, pełne trybuny, świetna oprawa i Stilic vs Radovic.
Byle poziom był taki, by o tym meczu było głośno nie tylko ze względu na drużyny w nich grające. Licze że Głowacki jednak zagra. Najmocniejsze składy i jedziemy. Wygra lepszy albo sędzia :P Do zobaczenia na stadionie :) |
To będzie taki mecz jak sprzed kilku laty. Fantastyczna atmosfera na trybunach. Obie drużyny w gazie. Legia z swoją serbską gwiazdą (Kiedyś S. Svitlica, dziś Radović), nasza drużyna zbudowana głównie w oparciu o polskich piłkarzy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jestem z Tarnowa szkoda że nie mam możliwości być na tym meczu ;( Jestem ciekawy oprawy :D i gry zawodników
|
Legia jeszcze nie będzie zmęczona pucharami więc nie sądzę żeby wyszli "rezerwowym" składem. Pomijam fakt że rezerwowy u nich to lepszy niż pierwsza 11 większości zespołów w ekstraklasie. Chciałbym zwycięstwa, ale nie liczyłbym na łatwe punkty. Takie skromnie 1-0 dla nas jak w poprzednim sezonie wziąłbym w ciemno:D
|
Jeśli Legia zagra na 100% i my także na maksa, najprawdopodobniej przegramy. Cała nadzieja w "magii" stadionu i kibiców. Niestety, przerastają nas pod względem fizycznym, a różnica w umiejętnościach nie jest na tyle duża, żeby udało się to zniwelować. No i dobrze gra im się z kontry...
|
Bardziej jak Radovicia (zagrał kiedykolwiek dobry mecz przy Reymonta?) obawiam się stałych fragmentów wykonywanych przez Brzyskiego. Mogę w ciemno typować, że np.rzutów wolnych z bocznych rejonów będzie miał kilkanaście+rzuty rożne. Fizycznie przerastają piłkarzy Wisły. Do tego pewnie Berg wystawi rezerwowego Sa, a to kolejny kawał chłopa. Szykuje się overowy wynik i nadzieja w tym, że strzelimy o jedną bramkę więcej.
|
Cytat:
My może wzrostem nie grzeszymy, ale Jeśli zagra Głowa to obrona powinna ogarnąć. Oby Uryga zagrał najlepszy mecz w sezonie, oby też Stillić miał swój dzień. Mecz może mieć różny przebieg, ale w ciemno można obstawiać że coś strzelimy, czy wystarczy to na zwycięstwo - zobaczymy. |
Cytat:
W mojej wypowiedzi nie chodziło jednak bynajmniej o poziom zmęczenia. Obecna Wisła jest po prostu bardzo "delikatną" drużyną. Pomijając obrońców, niemal wszyscy zawodnicy z pola w drużynie Legii wyglądają lepiej fizycznie, są agresywniejsi i dają swojej drużynie więcej w defensywie. I tyle. Zresztą nie powinno to dziwić w sytuacji, gdy na boisku są jednocześnie Garguła, Stilić, Boguski, Uryga i Jankowski. |
Zwiastun jutrzejszego meczu na NC+ jest zalosny... Warszafskie scierwa...
|
jaki jest?
|
Glazik, to samo zauważyłem. Widocznie boli ich budżet ponad 100 mln, trzy składy walczące o MP, a tu Wisła lideruje, ta Wisła, która w tamtym sezonie miała spaść.
Zwiastun pokazuje ostatnie 5-0 w zęby, a w tle onanizujący się komentator. |
no właśnie jaki?
|
Taki :
' Kod:
http://www.canalplus.pl/sport/wideo_w/canalplus-sport/2014/09/canal-wisla-legia-25100457.flv |
z rezerwowa Wisla tak bylo - szkoda ze nie pokazali 4-0 na R22 albo 3-0 na Lazienkowskiej albo bramki po 2 metrowym aucie pod okiem opiekuna z PZPN - - ale tak to juz jest - wiesniaki pamietaja tylko to co im pasuje- prowincjonalny klub- prowincjonalni kibice - chlop ze wsi wyjdzie- ale wies z chlopa nigdy ....https://www.youtube.com/watch?v=Qd1siDb3-3I
|
Mam nadzieje że nie tylko w redakcji wesz(L)o beda jutro plakac ale takze w Anal+....
Zapowiedź realizowali im chyba w tvn, gdyby mieli video z naszej porazki 12-0 tez by pewnie puscili. Na pokazanie pieknej bramy Stilicia na 2-2 która u wielu warszawskich dziennikarzy wywolala rozwolnienie oczywiscie sie nei zdobyli... |
Cytat:
|
jutro na C macie chodzić jak w zegarku, tak jak ci na tym filmie: :D
https://www.youtube.com/watch?v=me8_h5vek6o albo tak :D https://www.youtube.com/watch?v=7Jgkm2pdWgY KOMINEK: Jak w instrukcji będzie napisane w kółko, to w kółko :D |
tzn w kółko trzeba chodzić ??
|
Co każdy idący jutro na sektor C ma zrobić:
-wejść na sektor najpóźniej 20 minut przed meczem, czyli o 17:40 -po wejściu nie pchać się na C3, wręcz prosimy osoby z większym doświadczeniem o kierowanie się na początek na C4 i C5 -od razu po zajęciu miejsca przeczytać dokładnie, ze zrozumieniem instrukcję, która będzie na każdym krzesełku (w razie wątpliwości nie bać się pytać innych) -chwilę przed meczem rozejrzeć się dookoła siebie, czy każdy robi co do niego należy, czy jest zainteresowany oprawą i nie bać się upominać kogoś, kto na to zasługuje -w czasie prezentacji NIE STOIMY NA SCHODACH, mają być puste, a każde krzesełko zajęte -dokładnie słuchać i stosować się do poleceń z gniazda, postaramy się o lepsza słyszalność przed samym meczem i wyłączenie klubowych głośników z muzyką. BEZ PIER..DOLENIA! |
Cytat:
|
Mhm..
Po pierwsze ,ostatnie etc.. Kryć,faulowac,gryżć ,kopać-Mirosława Radovica i to tyle,dziekuje :) pozatym uwazac na zmiany Legii czy robią przepisowe trzy,i zmiany w koncowych minutach meczu,co nam moze dac punkty nastepnego dnia:) a potem po zlaniu Legii wszyytscy na Mecz siatkowki :D |
Zapowiedz canala żałosna. .... im w dupe... słoikom!
|
Matko... spać nie mogę :) już się nie mogę doczekać :) Będzie dobrze. Wygramy jedną bramką.
edit. teraz znalazłem zapowiedź C- :) No to fajnie by było sprawdzić w drugiej rundzie czy jeśli wynik byłby w drugą stronę też zrobią taką zapowiedź :) Kompleksiarze :) |
KADRA NA NIEDZIELNE SPOTKANIE:
BRAMKARZE: Michał BUCHALIK Gerard BIESZCZAD OBROŃCY: Richard GUZMICS Maciej SADLOK Łukasz BURLIGA Arkadiusz GŁOWACKI Dariusz DUDKA Michał CZEKAJ POMOCNICY: Przemysław LECH Donald GUERRIER Semir STILIČ Emmanuel SARKI Maciej JANKOWSKI Alan URYGA Łukasz GARGUŁA NAPASTNICY: Paweł BROŻEK Rafał BOGUSKI Mariusz STĘPIŃSKI |
Dobrze. Wraca Dziki Donald puścić na ostatnie 15 minut i zrobi swoje ;)
|
Nie wiem jak Wy, ale ja już cały jak na szpilkach siedzę. Niby serce mówi, że będzie dobrze, ale mam jakiś taki wewnętrzny niepokój, że strzelą nam szybko dwie bramki i będzie po ptokach. Obym się mylił i obyśmy mogli w 90 minucie, przy wyniku 3:0, całym stadionem zagrzmieć najpierw nasz hymn, potem que sera sera, a na końcu LEEEGŁA :D
Do zobaczenia na R22!! |
Witajcie, gdzie mogę w sieci oglądnąć dzisiejsze spotkanie ? Koszty nie grają roli, ważne tylko żeby jakość była na poziomie i nie przerywało transmisji. Pomóżcie, błagam Was! :) Pozdrowienia z Gdańska.
|
Np. futbolhd.pl tylko musisz premium wykupić.
|
Cyfra + już się grzeje. Ale będzie mecz! Dalej Wisła!
|
Kibice Legii na dworcu w Krakowie [ZDJĘCIA]
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ecia,id,t.html |
Niestety, wygrała drużyna piłkarsko lepsza. Rafał "Wolny Elektron" Boguski to jest na chwilę obecną jawny sabotaż wyjściowej jedenastki, Burliga słabo, Stilic wyłączony z gry, niewidoczny Brożek. Z piłkarzami pokroju Garguła/Boguski na skrzydłach z żadną lepszą drużyną sobie niestety nie poradzimy.
|
Wypunktowali nas.
Cała gra jest niestety oparta na Stiliciu, bez jego dobrej gry drużyna nie istnieje. A dzisiaj niestety nie grał nic. |
Warszawski wpie.rdo.l
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl