![]() |
Cytat:
Padre ma 1 000 000 posta. Jacek trzyma kciuki? PRZYPADEK? Jacek to Ty? |
No czulem to przecież....
|
Dzień zwycięstwa!
W tej wielkiej chwili chciałbym podziękować wszystkim którzy trzymali kciuki, dziękuję mamie, dziękuję mojemu pracodawcy, bez którego zakup komputera byłby niemożliwy, dziękuję telekomunikacji polskiej za Neostrade, dziękuję mojemu sąsiadowi który wpadł dzisiaj z browarem, dziękuję wam wszystkim forumowicze. Dobijamy do 2 baniek!!! Bednarz WON!!! |
@Padre1906: w formie nagrody masz 24 godziny wolne od banów używaj ich rozsądnie
|
1 Milion 12
|
No dobra ale co teraz??
Jak temat zostanie skasowany to braknie znowu do miliona.... |
Ok kasuję i zaczynamy od nowa :-) kto za
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
w moim poście który jest jedynym prawdziwym postem nr milion chcę pozdrowić Wszystkich z Jackiem, Ryszardem, Krystianem i Zdzisławem na czele.
nagrodę proszę przelać na konto nr ... :) |
@Padre Jacek pyta czy ta kolacja co ją wygrałeś od WISŁAZWE może być u jakiegoś Sowy i jego przyjaciół- info telefoniczne
|
Cytat:
|
Zadam przelicenia ponownego postow!
Czuje sie zwyciezca tego plebiscytu, a przynajmniej chce koszulke nqjaktywniejszego w grochy! Pisalem z telefonu wiec to dodatkowy plusik dla mnie! Dzwonilem do Stanowskiego i jak uratuje 7 to bedzie walczyl w mojej intencji bo wie ze zgodnie z duchem pilki bylem zwyciezca! |
Cytat:
|
Ubiore na gore!
|
Cytat:
|
Cytat:
Przypadek ? |
Cytat:
|
Cytat:
To byl po pierwsze karp, po drugie po zydowsku, a po trzecie smierdzial. |
Cytat:
to kłamał jednak |
Cytat:
Haha pewnie nie wiecie ale posty były liczone na Rosyjskich serwerach!!!!!!!!!!!!!!!! Zdradzono nas późnym popołudniem!!!! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl