![]() |
Cytat:
|
No cóż, oby nie było nerwowych ruchów na ławkach trenerskich w Bydgoszczy i Cracovii, bo powoli zbliżają się nasze mecze z tymi ekipami, więc miło by było zainkasować łatwe i przyjemne 3 punkty, zwłaszcza że to wyjazdy. :-)
|
W Bydgoszczy raczej na pewno będą zmiany. Oni nic nie grają. Na ten moment zbieranina. Parchaty pewnie nie zmienia trenera, ale nie liczyłbym na jakiś łatwy mecz. Będziemy po Legii, w tygodniu wyjeździe do Poznania. Łatwo nie będzie, z Podolińskim czy już bez niego.
|
Dokładnie, a poza tym mecze derbowe rządzą się swoimi prawami.
|
Akurat Podoliński to moim zdaniem bardzo solidny trener, tylko z takiego gówna jak w sraxie to nawet Mou by nic nie ulepił... Rymaniak na poziomie II ligi jako ostoja ich defensywy... jeśli Semir i Brożek będą w formie to manita prawie pewna.
|
Cytat:
I Śląsk wyszedł z 0:1 na 3:1 :alleluja: |
|
Gdzie można jakieś skróty meczów zobaczyć? Przedtem wszystkie były na ekstraklasa.tv, teraz widzę że w ramach skrótów wstawiają fotorelacje :/
|
Cytat:
|
Ewentualnie na meczyki.pl
Cytat:
|
Dzisiaj z wielkim wstydem złapałem się na tym, że lubię oglądać cracovię. Tak często przegrywają, że z miła chęcią oglądam ich mecze.
|
Taa...
Cracovia ma walczyć o Mistrzostwo Polski, a Arka miała grać w Lidze Mistrzów. |
Akurat cracovia wczoraj tak źle nie zagrała, ani podbeskidzie nie zagrało tak dobrze jak mówi wynik. Większość meczu to było kopanie się po czołach, u pejsów dobrze grają teraz tylko obcokrajowcy, Nowak to jest inny piłkarz (na minus) a reszta graczy technicznie II liga. Jeśli uda się Wiśle utrzymać obecną formę, czy tam nawet jak przyjdzie jakiś spadek, wypadnie maks 1-2 piłkarzy z obenego skłądu (a wraca Donald) to nie martwię się o derby za miesiąc, bo nasz zespół deklasuje stylem gry i umiejętnościami technicznymi poszczególnych zawodników. Co więcej gracze nie wyglądają na zajechanych, chyba Franz odpuścił im trochę przygotowania.
|
Skoro Franz odpuścił im trochę przygotowania to padną w drugiej połowie rundy. Nie ma nic za darmo. Czyli módlmy się żeby siła i szybkość dotrwały do derbów?
Mam nadzieję że się mylisz i Franz nic nie musiał odpuszczać, tylko nasi piłkarze lepiej znoszą obciążenia:) |
Zauważ, że nie było w tym sezonie całej tej gadki o rzyganiu w krzakach itp Pisząc "odpuścił" nie miałem na myśli że przygotowania były lekkie, tylko nie były takie mordercze jak w poprzednim sezonie. Pamiętajmy, że dobre przygotowanie nie musi oznaczać katowania organizmu -jakie faktycznie były te przygotowania - nie wiemy. Ja snuje tylko domysły na podstawie jakiś tam obserwacji.
Dzisiaj 7egia gra z najsłabszym zespołem ekstraklasy, w dodatku u siebie - kursy 1.2 - 1.25 niby nie zostawiają złudzeń ale ja i tak liczę na jakąś niespodziankę, bo jak nie teraz to kiedy, nie korona?:D |
Oby tak było jak piszesz. Sezon mimo wszystko jest długi:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No jeżeli ktoś wcześniej widział Burego i Sadloka zapierdalającego cały mecz od pola do pola... widać tu rękę Smudy - jak damy mu jeszcze rok czasu to efekty mogą być świetne
|
Jak Korona nie wygra z Legią, która desygnowała do składu dalekie rezerwy to już nie wiem z kim oni mogą wygrać?
|
W I lidze ktoś się dla nich znajdzie :P
|
Po raz kolejny został pokazany "obiektywizm" Canalu+. Sytuacja z Golańskim. Gdyby mecz rozgrywały inne drużyny, albo Legia była stroną atakującą, to Mielcarski, czy inny Węgrzyn od razu by wrzeszczeli "karny"! Sytuacja byłaby pokazana dziesięć razy, komentatorzy rozwodzili by się do końca połowy, a zawodnika w trakcie wywiadu spytano by o kontakt.
Ewidentny faul, rzut karny i żółta kartka. |
Cytat:
Swoja drogą w Bydgoszczy i Kielcach muszą sobie pluć w brodę, w pierwszym z tych miast że puścili Tarasiewicza a w drugim że go przygarnęli. Korona po odejściu Ojrzyńskiego jest kiepśniuteńka co widać w dzisiejszym meczu z na wpół rezerwową Legią, w którym to nie potrafią nawet trafić do pustaka. Sagan dzisiaj pościga Brożka - jedno jest pewne, napewno nie strzeli ładniejszej 100 bramki niż Brozio:) |
Cytat:
Bardzo dobry weekend. Oprócz wygranej Wisły, to największy plus dla Podbeskidzia ! Ten wynik z Podbeskidziem powinien być dedykowany dla Filipiaka. Na Kałuży mają rozmach sk.......ny. |
W Kielcach maja sie z czego cieszyc. Korona jedyna druzyna, ktora na ten moment po podzieleniu punktow nadal ma tyle samo :D Za ten dzisiejszy mecz powinni poprosic o karna degradacje
|
Sędzia Stefański i wszystko jasne. Niech s....iel nogi połamie, bo po prostu rzygać się chce, jak facet wypacza wyniki. Nam zabrał punkty w meczu z Ruchem, a dziś nie dał Koronie ewidentnego karnego, jeszcze przy 0:0. Nie zmienia to faktu, że i Koronie wielki ch.. w pysk, bo te okazje co miał Kiełb, to dramat nie wykorzystać.
|
I bardzo dobrze, ze nie dał. Niech ta żółto-czerwona kielecka k... Korona jak najszybciej opuści salony ekstraklasy. Skoro od lat nie mozna tam jechać i to przy aprobacie PZPN-u to niech jak najszybciej sp......ja pietro nizej. jest tyle innych ( i to dużych) miast, które w zamian za nich powinny mieć drużynę w extra lidze. Niech leca z parchami. To najprzyjemniejszy duet do spadku dla nas.
|
Ja tam parchów widzę u nas w lidze, bo jednak derby to derby, fajnie jak są. A na spadek zasługuje 4-5 zespołów - scyzory, żydzi, Zawisza, Piast, może Jaga - tyle, że białostoczanie nie mają teraz Quintany, to jakbyśmy my nie mieli Stilicia, więc póki co się wstrzymam.
|
Dobrze, czy nie dobrze, bo Korona - nie to jest istotne. Za chwile ten szmaciarz pojedzie na inny stadion i wychuja kogoś innego, tak jak i wychujał już nas.
Natomiast mówi się, że Biało-Zielonych ma zasilić Sobiech. Zastanawiam się po jaką cholerę robi się tam taki kadrowy roz.......? Kto wie, może i faktycznie to zatrybi, może nawet będą się bić o trójkę, ale przecież to jest przesada. Przerost formy nad treścią. Na kandydatów do spadku jeszcze za wcześnie. Że przypomnę Śląska sprzed paru lat, który zaczął fatalnie, a skończył... jako wicemistrz, tuż za nami zresztą, gdy i my zaczynaliśmy bardzo, bardzo słabo. |
Cytat:
|
Zawisza, Piast, Korona
Trzy drużyny, które sprowadziły szrot, szrot i gra sam szrot. + cracovia, która gra jedno wielkie gówno Będę bardzo zdziwiony, jeśli dwójka spadkowiczów nie wyłoni się w tej czwórce. |
Cytat:
Korona osiągnęła wczoraj szczyt szczytów. Do przerwy powinna wygrywać ze 4-0, a przegrała z Legią, w której składzie był Moneta, Ryczkowski, Bielik, Wieteska i Jałocha. Kompletnie niepoważna ta liga. |
Liga jak każda inna na tym poziomie finansowym. Kompletnie niepoważna to jest Korona.
|
Korona to jest dość dziwny przypadek. Wczorajszy mecz to był cyrk. Skoro się nie strzela, to się zazwyczaj traci.
Jednak co do spadkowiczów...Moim zdaniem beniaminek w postaci Łęcznej będzie mieć...no nie wiem, syndrom drużyn Smudy :D Wracając do Lechii to jest moim zdaniem przesada. Tyle zmian wyklucza sensowny wynik. Z drugiej strony to w końcu nasza buraczana liga, i tutaj może się przytrafić wszystko. Jeśli tam będą mieć głowę na karku i nie s.......ą głupimi ruchami tego co niby budują to może być siła na lata... Zobaczymy. W tej chwili i tak gra się o... 1,5 pkt i nikomu nie chce się wypruwać żył. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Kocur dobre:D
|
craxa na mistrza :D no nie, gość żyje w jakimś innym świecie...
|
Słynny Fabio Cannavaro,Enzo Scifo i Winfried Schaeafer zgłosili swoje oferty do pracy w Lechu.Ta pierwsza kandydatura całkiem ciekawe ale jednak to Skorża zostanie najprawdopodobniej wybrany
|
Kandydatura Cannvaro całkiem całkiem ponieważ był chwile asystentem w Al-Ahli...
A taki Enzo przynajmniej 4 kluby samodzielnie prowadził. Jednak to wsyzstko jest tylko by zbic z ceny Maćka który będzie tam pierwszym a asystentem bedzie Rafał J. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl