![]() |
Nie wiem co to za hejter pisał, ale powinien dostać reprymendę. O tym, że Donald dostał to doskonałe podanie od Boguskiego to już niełaska wspomnieć.
|
Zamiast cieszyć się że Boguski zaczyna prezentować lepszy poziom to oni po nim jadą. Fakt, chłop grał piach przez cały sezon. Teraz w ostatnich dwóch meczach pokazał się i coś wnosi do zespołu w odróżnieniu od Małeckiego (zeszłe sezony mnie nie intersują, dawno i nie prawda i nic nie ma wspólnego z obecnym stanem rzeczy). Jeśli ta bramka pomoże mu jeszcze bardziej uwierzyć w siebie to nawet jeśli "ukradł" to niech tak będzie.
Z taką grą jak w meczu ze Śląskiem mamy realne szanse na 9 punktów w ostatnich meczach. |
Cytat:
OD CHRAPKA DOSTAŁ TO PODANIE, w naszym zespole jest tylko dwóch grajków którzy potrafią wykonać tak zajebiste podanie, Chrapek i Garguła. Boguski by się prędzej połamał niż coś takiego wykonał. |
Cytat:
|
Cytat:
Wiec proszę Cie zamilcz i uszanuj to co pisza osoby starsze od Ciebie... |
Cytat:
http://ekstraklasa.tv/wideo,172/gol-...rozka,509211,v
Tak czy siak, każdy widzi to co chce zobaczyć. BTW to nie Boguski inicjuje kontrę? Zaczyna i kończy akcje golem? |
Cytat:
Cytat:
To, że ktoś napisał niekumaty artykuł, to nie znaczy po pierwsze, że 500 zrzeszonych osób to debile, raczej debilem jest kto tak pisze. Po drugie chyba lepiej jest moim zdaniem wejść w merytoryczną dyskusję a nie rzucać inwektywami na całą organizację, i wykazać się przy tym odrobiną klasy a nie frajerstwem i hejtingiem. Nie każdy musi być guru odnośnie interpretowania boiskowych zdarzeń, ale mamy prawo przywrócić go do porządku w profesjonalny sposób a nie w sposób jaki jest reprezentatywny dla swego rodzaju gimbazy frajerstwa menelstwa i innego rodzaju patologi. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mogą go nie lubić mają takie prawo, ale o obiektywizm walczcie na stronie gdzie ten tekst się ujawnił a nie walcie żale wszędzie gdzie popadnie, wymagając obiektywizmu od kogoś a samemu zachowując się w żenujący i nieobiektywny sposób. |
Cytat:
Nawet nie próbuję zrozumieć o co ta afera. Ewidentnie niektórzy mają za dużo wolnego czasu. |
Cytat:
Panie palikot -ja jestem nieobiektywny? Stwierdzam fakt: po każdym meczu zostaje wbita szpila głównie w Boguskiego. Jak mieszać z błotem to wg zasług czyli głównie z okazji zaangażowania. Brak zaangażowania widzę aktualnie tylko w jednym przypadku i wcale mi nie jest z tym dobrze co wyjaśnię niżej. Często odwiedzam ich stronę bo kiedyś było mi do nich bardzo blisko. Aktualnie ewidentnie rozchodzą się nasze światopoglądy. Wiele inicjatyw pochwalam. Absolutnie nie wrzucam wszystkich do jednego worka ale coraz częściej zaczynam się dziwić. Natomiast co do mojej oceny Małeckiego to jest mi go zwyczajnie żal. Ewidentnie dzieciak się pogubił i nie ma nikogo kto by mu pomógł w sferze mentalnej. Widać to nawet podczas rozgrzewki w trakcie przerwy. Inni bawią się mniej lub bardziej udolnie tą piłką a on stoi z boku. Nawet nie bardzo chcą podać do niego. Zgadnij kto wg mojej oceny zrobił mu największą krzywdę? Chłopak niepotrzebnie uwierzył, że jest najlepszy i nietykalny. Od tego zaczęła się równia pochyła prowadząca najprawdopodobniej do drugiej czy jak tam kto woli pierwszej ligi. Właśnie ci, którzy kiedyś wbili mu do łba, że jest święty teraz powinni pomóc mu się ogarnąć ( chociażby konstruktywną krytyką bo pewnie dalej myśli, że jest najlepszy tylko świat sprzysiągł się przeciwko niemu) ale czy oni na to wpadną? Żal mi podwójnie bo zwyczajnie żałuję go jako człowieka ale też żal mi w sumie przyzwoitego grajka, który mógłby dodać jakości Wiśle. Na temat zgód i całej otoczki wypowiedział się już Mila i nie ma co tego ciągnąć. Zgoda jest na trybunach - na boisku jest przeciwnik, którego trzeba pokonać a najlepiej "zgwałcić" sportowo jak się tylko da. Tak samo cieszą mnie wygrane z Legią jak ze Śląskiem. Tylko mecze z Cracovią są w innej kategorii mentalnej. A sam mecz - oby takich więcej. Wyczekać aż się leszcze bezproduktywnie wyszaleją i punktować. |
rafkur- No sam insynuujesz, że wszystkim członkom SKWK zależy bardziej na tym, aby forować slabych zawodników niż ogólne dobro Wisły Kraków! To jest obiektywizm z twojej strony?
Cytat:
|
naprawde musi się komuś nudzić by przypierdalać się o zdobytą przez nas prawidłową bramke w wygranym do zera meczu. Mało mamy w ostatnich latach problemów by się ciągnąć za łby o takie pierdoły?
|
Cytat:
Tak czy siak ewidentnie ktoś kogoś opierd... i tekst został zmieniony czyli w sumie widać jedyny nie byłem. Nie ma się o co spierać zwłaszcza, że to już w zasadzie do działu o piłkarzach podchodzi a nie do meczowego. |
Obojętnie czy chodzi o skwk, pikników, czy kogokolwiek mieniącego się kibicem Wisły: dla prawdziwego kibica interes Wisły jest nadrzędny w stosunku do wszystkiego. Także do osobistych sympatii i antypatii. Dopóki dany piłkarz reprezentuje nasze barwy, podchodzi z odpowiednim zaangażowaniem do meczu naszym obowiązkiem jest wspieranie go dopingiem i motywowanie do lepszej gry. A nie wyszydzanie i wygwizdywanie. Jak chcecie bawić się w fan cluby, albo hejtowanie danego piłkarza to kibicujcie sobie realom, barcelonom i śmiejcie się z cristiano/messiego. Bo ten Klub to coś więcej niż 11 grajków. To prawdziwa Świętość i nikt nie ma prawa dla prywaty naruszać interesu Wisły. A za takie zachowanie uważam gwizdanie na piłkarza, którego nie lubię, a który nie obija się na boisku. Osobiście nie przepadam za Małeckim, bo uważam, że jest przereklamowany. Ale dopóki będzie grał dla Wisły w życiu nie będę na niego pluł, tylko dlatego bo go nie lubię. I życzę mu powrotu do formy, bo to leży w interesie Wisły. A nie to, że jak będzie slaby to będę miał rację wyjdzie na moje. Wisła jest jedna i nikt nie może rozbijać tej jedności.
|
Cytat:
będziesz taki cwany żeby podejść z tym do gniazdowego(albo do osób z SKWK *celowo z dużej litery zwłaszcza WK ) czy stać cie tylko forumowe .......enie ? |
Wy dalej się podniecacie...idzcie się przejść lub na piwo i podelektujcie sie tym, ze Wisła wygrała 3-0 po golach Garguły, Boguskiego i Brożka, a zydy przegrały z Niemcami, Amica tylko remis, Gornik z Piastem, a Legia wtopiła z Podbeskidziem...
Naprawdę dajcie sobie na wstrzymanie. Wisła WYGRAŁA!!! |
Cytat:
|
Cytat:
Nie chodzi mi o mecz, a o pewne osoby które lżą SKWK i wszystkich czlonków tego Stowarzyszenia... |
Co do bramki Boguskiego - a jakby nie dobił, a coby było gdyby....
Jeszcze jedno gdyby zobaczyłem na powtórce - wszak na stadionie powtórek nie ma. Boguski w momencie podania Chrapka był na spalonym i sędzia - aptekarz mógłby ni uznać bramki, gdyż Boguś skorzystał na tym, że był na spalonym..... |
|
Cytat:
Boguski w momencie podania Chrapka do Guerriera był na spalonym, ale nie brał udziału w tej akcji, i sędzia nie miał prawa nie uznać bramki, ktora była wynikiem późniejszej akcji Guerrier-Boguski |
Cytat:
Ja nie wiem jak można było w ogóle brać pod uwagę to, że sędzia mógł nie uznać gola przez to, że Boguś był na pozycji spalonej przy podaniu do Guerriera o.O |
Eee, nie wiem czy dobrze pamiętam z przepisów, ale w takiej sytuacji to chyba piłka wyznacza linię spalonego?
|
przecież morganfield dał link do wyjasnienia sytuacji ...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl