Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [17 kolejka] WISŁA Kraków - Korona Kielce, 22 listopada godzina 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9175)

Barti 24.11.2013 23:52

Jestem naprawdę pod wrażeniem waszego szlachetnego, wręcz porażającego obiektywizmu chłopaki! W moich oczach zasługujecie na tytuł sprawiedliwego wśród narodów. Uważam że teraz wspólnie powinniśmy jakoś wspólnie zredagować trzy pisma: jedno do PZPN z prośbą o przekwalifikowanie czynu Łukasza i zmianę z żółtej na czerwoną kartkę, drugie do programu Legia+ jak śmieli nie umieścić czynu Łukasza w kontrowersjach!, trzecie z oficjalnymi przeprosinami do Korony, że jest nam wstyd że najbardziej fair zachowujący się klub na boisku był narażony na działanie takiego boiskowego chuligana. Sam Łukasz niech przestanie grać w piłkę nożną, i niech zapisze się do ministrantów.
Potraktujcie to z przymrużeniem oka ;)
Dobranoc.

FraMat 25.11.2013 15:36

Posty o Boguskim przeniesiono do działu "Nasi piłkarze...."

A jak będa nadal kwitły to założymy temat "Boguski - jesteś za czy przeciw?"
:P

tas de fleia 25.11.2013 17:16

Ja nie wiem o co pretensje do Burego. Wolicie c... które się będą z boku przyglądać jak mu takie koguty jak ten Sobolewski z korony skaczą? Dobrze zrobił szkoda że ....rykowi nosa nie złamał.

4karol4 25.11.2013 17:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Barti (Post 1339900)
Jestem naprawdę pod wrażeniem waszego szlachetnego, wręcz porażającego obiektywizmu chłopaki! W moich oczach zasługujecie na tytuł sprawiedliwego wśród narodów. Uważam że teraz wspólnie powinniśmy jakoś wspólnie zredagować trzy pisma: jedno do PZPN z prośbą o przekwalifikowanie czynu Łukasza i zmianę z żółtej na czerwoną kartkę, drugie do programu Legia+ jak śmieli nie umieścić czynu Łukasza w kontrowersjach!, trzecie z oficjalnymi przeprosinami do Korony, że jest nam wstyd że najbardziej fair zachowujący się klub na boisku był narażony na działanie takiego boiskowego chuligana. Sam Łukasz niech przestanie grać w piłkę nożną, i niech zapisze się do ministrantów.
Potraktujcie to z przymrużeniem oka ;)
Dobranoc.

Zrozum, że nie chodzi tutaj o żaden obiektywizm, ale o troskę, żeby to się więcej nie powtórzyło. Bury ma słabą psychikę, potrafi się łatwo "zagotować". Z 8 żółtymi kartkami i takim zachowaniem zaczyna przypominać Nikolę. W zeszłym sezonie w meczu z Lechią zarobił już głupią czerwoną kartkę, w momencie kiedy wynik wisiał na włosku. W piątek mecz był całkiem spokojny, nie było żadnego zagrożenia dla nas, poszło o głupi aut, a dal pretekst sędziemu do wyrzucenia go z boiska. Nie pozuję na ostatniego sprawiedliwego, ale nie chciałbym żebyśmy musieli w jakimś meczu od 30 min grać w dziesiątkę, bo Buremu znowu odbije i kogoś uderzy.

szprotson 25.11.2013 17:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 4karol4 (Post 1339941)
i takim zachowaniem zaczyna przypominać Nikolę.

Fantastycznie!

NIKOLA! NIKOLA!

keth 25.11.2013 20:36

Cytat:

Ja nie wiem o co pretensje do Burego. Wolicie c... które się będą z boku przyglądać jak mu takie koguty jak ten Sobolewski z korony skaczą? Dobrze zrobił szkoda że ....rykowi nosa nie złamał.
Raczej odpowiedzialnego faceta który nie będzie się podpalał na pierwsze lepsze prowokacje szmaciarzy. Prowokacje nastawione na to że ktoś od nas załapie kartke, po co dawać takim mendom satysfakcje dając się wyrzucić z boiska lub łapiąc głupie kartki. jest wiele sposobów by uprzykrzyć komuś życie i nie trzeba przy tym dawać sędziemu powodu do wyrzucenia z boiska

stawski 26.11.2013 00:17

Aż się z ciekawości zrejestrowałem na forum tych łachmaniarzy, żeby zobaczyć czy maści na ból d..y nie potrzebują, ale na ichniejszym forum mecz z nami nie istnieje :) to że w innych wątkach tylko Wisła piszą z małej litery ew. rzeka i taki tam parchate uprzejmości, to się nie zdziwiłem, ale o ostatnim meczu... nic! żadnego wątku, postu itd. :) Chyba że ktoś coś znalazł, a ja jestem ślepy :) a może nawet pisać się boją, nie tylko przyjeżdżać? :D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:41.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl