![]() |
Jestem naprawdę pod wrażeniem waszego szlachetnego, wręcz porażającego obiektywizmu chłopaki! W moich oczach zasługujecie na tytuł sprawiedliwego wśród narodów. Uważam że teraz wspólnie powinniśmy jakoś wspólnie zredagować trzy pisma: jedno do PZPN z prośbą o przekwalifikowanie czynu Łukasza i zmianę z żółtej na czerwoną kartkę, drugie do programu Legia+ jak śmieli nie umieścić czynu Łukasza w kontrowersjach!, trzecie z oficjalnymi przeprosinami do Korony, że jest nam wstyd że najbardziej fair zachowujący się klub na boisku był narażony na działanie takiego boiskowego chuligana. Sam Łukasz niech przestanie grać w piłkę nożną, i niech zapisze się do ministrantów.
Potraktujcie to z przymrużeniem oka ;) Dobranoc. |
Posty o Boguskim przeniesiono do działu "Nasi piłkarze...."
A jak będa nadal kwitły to założymy temat "Boguski - jesteś za czy przeciw?" :P |
Ja nie wiem o co pretensje do Burego. Wolicie c... które się będą z boku przyglądać jak mu takie koguty jak ten Sobolewski z korony skaczą? Dobrze zrobił szkoda że ....rykowi nosa nie złamał.
|
Cytat:
|
Cytat:
NIKOLA! NIKOLA! |
Cytat:
|
Aż się z ciekawości zrejestrowałem na forum tych łachmaniarzy, żeby zobaczyć czy maści na ból d..y nie potrzebują, ale na ichniejszym forum mecz z nami nie istnieje :) to że w innych wątkach tylko Wisła piszą z małej litery ew. rzeka i taki tam parchate uprzejmości, to się nie zdziwiłem, ale o ostatnim meczu... nic! żadnego wątku, postu itd. :) Chyba że ktoś coś znalazł, a ja jestem ślepy :) a może nawet pisać się boją, nie tylko przyjeżdżać? :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl