![]() |
Cytat:
Cytat:
Jedna sprawa - jak płacisz 10 pln za hamburgera, nie oczekuj pełnoziarnistej (żeby były węgle złożone, a nie puste proste) bułki świeżo z piekarni wraz z grubym kawałkiem grillowanej piersi z kurczaka w ziołach, wraz z pełnym bukietem warzyw, bo to niemożliwe. No chyba, że cena pójdzie w górę. Fast-foody na stadionie to ten sam syf, co wszędzie w mieście, także polecam wykreślić je ze swojej diety jak najszybciej ;) Podkreślam - dla mnie catering to słaba wymówka, żeby odpuścić mecz na R22, ale rozumiem tych, dla któych ta sprawa jest ważna i wierzę, że w wyniku porozumienia i to będzie poprawione. W pierwszej kolejności liczę na godne traktowanie kibca i to niezależnie od sektora. |
Nie wiem, jak z franczyzą i czy w ogóle byłoby to możliwe, ale wydaje mi się, że lepiej klub wyszedłby gdyby wynajął powierzchnie jakiemuś McDonaldowi i tamten serwowałby te wszystkie rzeczy ze strefy dobrych cen i to dla kibiców byłoby lepsze i dla klubu pewnie też. Ale nie wiem, nie mój problem. Jak wiem, że będę głodny to jem przed meczem.
|
Cytat:
|
Cytat:
Swoją drogą zwiedziłem z Wisłą sporo stadionów i najlepiej chyba catering ogarnięty jest na Legii i Śląsku. A że "chcieć to móc" najlepszym przykładem jest Liege. Trzy budy na kólkach potrafiły obsłużyć cały nasz sektor. Do tego smacznie i jak na zachód ceny nie wygórowane. |
wracając do tematu p.o prezesa legionisty. Jak skwk nie chciało Frankowskiego to były transparenty okrzyki itp, jakoś nie słyszałem ani razu na trybunach jazdy po tym śmieciu, który za całokształt zasługuję na to. I ogólnie do kibiców typu jak była szydera z sikroskim i gargułą. Ok Ci goście się do niczego nie nadają to prawda ale kto ich zatrudnił ? Bednarz. Z trybun cisza o nim.
Protest czytałem postulaty i co i teraz rozumiem klub będzie szkolił młodzież , ochroniarz będą mili itp. A jedzenie to dokładnie przykład nieudolności wszystkiego a gadanie , że kiedyś było gorzej to typowe polskie gadanie. Od emerytów ( bo za okupacji to dopiero nic nie było, później bo za komuny to była bied itp) i co takie teksty dają? Świat idzie do przodu i porównujmy się do lepszych a nie, że 18 lat nasi grali z kondonami na koszulkach i był syf ale było super |
Cytat:
Kolega fialo ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, dziękuję więc że łopatologicznie wyraziłeś moje myśli. Nie wymagam że klub wybuduje boisko w ciągu 3 tygodni, nie oczekuje że stworzy akademię piłkarską do marca, ale oczekuje że cokolwiek się poprawi i jako niewierny Tomasz zobaczę to uwierzę. Też z drugiej strony szczytem jest że na stadion dalej nie ma umowy, inne kluby zdążyły już jedną rozwiązać a my pierwotnej nie wypracowaliśmy. Ja .......e jaka to jest prowizorka to dramat. Jest wywiad z Cwiakala tym z weszło.com na innym forum, przeczytajcie fragment np o kontrakcie Qiuoto, kolejna prowizorka, on nie wiedział, klub za bardzo też nie do kiedy on ma kontrakt. Jaja. Niech ktoś logicznie napiszę jakie przesłanki nim kierują że wierzy na dzień dzisiejszy że klub się wywiaze z porozumienia.Ja ich nie znajduje oprócz Czerwińskigo w zarządzie, ale on dziś jest,a jutro nie wiadomo, przecież mógłby zostać prezesem zamiast Bednarz,a jednak to Jacek poszedł do góry. |
Cytat:
|
Cytat:
Skwk słusznie uważa że wroga to mamy jednego więc samo to że ktoś grał w Legii, nie jest powodem by po nim jechać.Szczęsny też u nas bronił i problemów nie było, Majdan z herbem Pogoni - podobnie. A szydera wyszła spontanicznie. Wracając do tematu - wstyd mi za ludzi który anonimowo jadą z tekstami o dorwaniu się do koryta czy sprzedaniu za srebrniki.Po prostu wstyd. |
Ja o dorwaniu sie do koryta ani srebrnikach nie pisałem .
Właśnie i to jest chore ze wróg tylko jeden. Już widzę jak na Legii by zaakceptowali w roli prezesa np Kazia Moskala. Mamy inne podejście do tego ale wiadomo sprawa od ustaleń są osoby decyzyje. |
Cytat:
Parę cytatów: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Także w tej kwestii nie wiemy czyją winą jest fakt że nie ma jeszcze umowy... |
Oświadczenie Wisły Kraków
Cytat:
|
tak słyszałem o Walterze wyobraź sobie. A słyszałeś coś również generalnie o protestach na Legii? Abstrachując czemu je robili itp ale jak mieli powód to jechali długo z protestem a u nas? halo ten jeden mecz ? protest tak? jak cała liga protestowała przeciwko Tuskowi to u nas żadnego protestu nie było bo walczylyśmy o mistrza.
Ja się pytam co Wisła SSA zrobiła w ramach zażegnania protestu? Nawet symbolicznie nie dadzą nowej karty kibica tylko kolejna dycha z ręki kibica. Karta kibica reklamowana była jako niemalże karta lojalnościowa itp i płacić za nią co dwa lata? Tu nie chodzi o sumę tylko o podejście do kibica, pieniążki od kibica powinno się wyciągać dzięki super klubowemu sklepikowi, muzeum itp. Co Wisła SSA zrealizuję z postulatów SKWK? Już było tyle obietnic , że szkoda przypominać choćby słynne muzeum. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale teraz skomentuje. Nie przypominam sobie by spółka kiedykolwiek wydała takie oświadczenie. Jeżeli dodamy do tego równoległe oświadczenie SKWK to jest to niewątpliwie element nowości. Zwłaszcza, że w tym drugim jest zapowiedż żądania sprostowania. Już od dawna jestem przekonany, że lamenty na forum, okrzyki itd nic nie pomogą, jeśli chodzi o "tfórczość" dzienikarzy. Tylko i wyłącznie cierpliwe kontrowanie każdej nieprawdziwiej informacji i żądanie sprostowania zgodnie z prawem prasowym. |
No jest to pierwszy taki komunikat.Kiedyś tylko dwóch pismakow dostało zakaz stadionowy od Bossa, ale obrony kibolstwa do tej pory nie pamiętam.
|
krakow.sport : http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...trybunach.html
W skrócie: Jacek Bednarz jest za legalizacją pirotechniki. Autor artykułu przenosi ciężar odpowiedzialności za wprowadzenie zakazu sektorówek z klubu na wojewodę. Janusz Kozioł: rozmowy (z SKWK) przebiegały w sympatycznej atmosferze. |
Cytat:
|
rozumiem ze wysoki poziom opraw- jest tak samo wysoki jak poziom tego pseudo Protestu ????
|
|
Cytat:
|
Może nie każdy wie, ale jutro na hali Wisły odbędzie się pokaz filmu ,,Bunt stadionów". Film jest nie tylko dla bywalców młyna. Koszt: 5 zł.;)
Sprawy organizacyjne: wis.la/jvfn5 Zwiastuny: cz1. wis.la/kmo9s cz2. wis.la/dwgs4 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl