Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Kto po Probierzu? Karuzela znów się kręci... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8882)

arth_ur 02.10.2012 14:24

A może jakiś młody trener z I ligi, tanio a dobrze a różnicy pewno żadnej.

tommiyacht 02.10.2012 14:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gin (Post 1279537)
Napewno trenerem nie będzie Dyzma

zawsze mogą sie nie dogadac

Sialalalala 02.10.2012 14:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arked (Post 1279543)
Mój typ: Robert Kasperczyk. Niezły trener z regionu, akurat na nasze możliwości i ambicje właściciela.

koło 50 nie jest siwy ale może ubrał dla niepoznaki perukę ;)

ogólnie jeżeliby klub chciałby iść drogą młodzieży z regionu to najlepszy kandydat

del 02.10.2012 14:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St Yabol (Post 1279512)
tu nowy trener nic nie pomoże. Na miejsce Probierza może przyjść każdy z nas, może przyjść Guardiola, Mou, Benitez - efekt będzie taki sam w każdym przypadku.
Tu trzeba kopaczy zmienić, niestety nie widzę w tym składzie nikogo od kogo można by zacząć budować drużynę.

dokladnie, wystarczy popatrzec na sklad i zawodnicy tacy jak : Genkov, Melikson, Frederiksen nie maja praktycznie zadnej rywalizacji , maja zapewnione miejsce w skladzie wiec trudno liczyc ze tak nagle zachce im sie wiecej starac. Co do trenejro to chyba wybranie Smudy bedzie mniejszym złem niz kogokolwiek innego...

wwf 02.10.2012 14:31

Hutnik Kraków, Podbeskidzie a daj pan spokój.

Probleme Wisły jest to że żaden trener z Polski do nic nie dotrze. Jak taki Melikson miałby szanować Kasperczyka. Albo Iliev, Genkov.

Tutaj potrzeba gościa z nazwiskiem który sprawi że gwiazdy znów będą chciały coś grać. Ale na takiego nie mamy kasy.

PeterSett 02.10.2012 14:34

Wiem, że to nierealne, ale marzy mi się Dan Petrescu

I to z kontraktem na 2-3 lata bez względu na wyniki, aby miał czas zrobić Unireę bis

Sialalalala 02.10.2012 14:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wwf (Post 1279549)
Hutnik Kraków, Podbeskidzie a daj pan spokój.

Probleme Wisły jest to że żaden trener z Polski do nic nie dotrze. Jak taki Melikson miałby szanować Kasperczyka. Albo Iliev, Genkov.

Tutaj potrzeba gościa z nazwiskiem który sprawi że gwiazdy znów będą chciały coś grać. Ale na takiego nie mamy kasy.

owszem również uważam, że trzeba się tej trójcy jak najszybciej pozbyć.

syryls 02.10.2012 14:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1279454)
Mam nadzieję ze dostaną takiego s....ysyna jakiego jeszcze świat nie widział. Połączenie Petrescu, Okuki, Magatha, Hussaina i Stalina. Długo nie pobędzie bo się dziewczyny popłaczą i pojadą na skargę do Myślenic, ale przynajmniej ich wzorcowo przez te parę tygodni prze.......i.

Zagranicą trenują się 2-3 razy cięzej, więc dla Polaków będzie to tylko zmiana, przecież Jaliens miał Van Gaala(ten to dawał w kość), Iliev był "Wszędzie", Genkov w Rosji(tam też się trenuje fizycznie). Taki Garguła czy Boguski od razu by polecieli, ale jak wspomniałem za granicą się trenuje naprawdę ciężko.

szczepans21 02.10.2012 14:46

w tym momencie kandydatura Moskala jest nawet nierealna..więc się modlę o Dyzmę. NIKT INNY w takich warunkach nie przyjdzie i nie podejmie się roboty.

CMSNero 02.10.2012 14:52

widze ze ludzie sie zastanawiaja co Bednarz wymysli za trenera - wiec odpowiedz krotka , jak Bednarz ma taka wladze by sobie wymyslic trenera to mozemy sie spodziewac jedynie jakiegos papudraka ( cos w rodzaju przedskoczka) za 5000zl na miesiac , nawet nie wiadomo czy to bedzie trener ...w koncu ten pajac podpisal juz drewniaka ktorego przedstawil jako napastnik a potem kolejne drewno ktore przedstawil jako lewy obronca , teraz czas na jakiegos anonimowca ktorego przedstawi jako trenera a z czasem moze sie okazac ze to trener lekkoatletyczny

nie wiem jak was ale mnie nic nie zdziwi

BoBaSbK 02.10.2012 15:01

Smuda na 90% reszta to Nowak , Michniewicz , Tarasiewicz.Pewnie jak byłby wolny Nawałka lub Moskal to może ten pierwszy miałby największe szanse.

syryls 02.10.2012 15:07

Trzeba zauważyć też to że w Górniku Nawałka nie ma żadnej gwiazdy prócz Makumbą, w Wiśle gdyby został trenerm nie poradził by sobie

Sialalalala 02.10.2012 15:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1279568)
Trzeba zauważyć też to że w Górniku Nawałka nie ma żadnej gwiazdy prócz Makumbą, w Wiśle gdyby został trenerm nie poradził by sobie

oglądaj mecze bo chyba pare przegapiłeś :D

Sylwek1906 02.10.2012 15:10

W meczu z dziewczynami ze stolicy poprowadzi nas Kulawik, a potem będzie przerwa na reprezentację podczas której zatrudnia Smude albo jakiegoś Tarasiewicza

saklak1906 02.10.2012 15:13

W obecnej sytuacj, nie sądziłem ze to kiedykolwiek powie ale będzie Dyzma. C..j z tym ze o trenerce nie ma bladego pojęcia ale może wpłynąć na Cupiala bo mu Bogus podobno ufa.
I może coś się jeszcze uda zrobić bo inaczej jesteśmy w czarnej dupie

syryls 02.10.2012 15:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sialalalala (Post 1279571)
oglądaj mecze bo chyba pare przegapiłeś :D

Chodzi o atmosfere, Moskal był trenerem/kolegą, natomiast piłkarze w tej chwili nie do końca by zaufali Nawałce, to jest typ trenera na takie zespoły jak Górnik, Ruch czy Piast, czuje dobrze się tam gdzie jest

AYALA 02.10.2012 15:16

Cytat:

Milik,Olkowski przerastają naszych młodych o trzy długości, do tego twardzi i zwrotni stoperzy (Szeweluchin i Danch).

Co do Dyzmy to pamiętam że kilka lat temu wydźwignął Zagłebie z kryzysu ale chyba mimo wszytsko miał wtedy w Lubinie znacznie lepszy materiał niż teraz przy Reymonta...

Skoro kasa klubowa świeci pustkami to bym na Michniewicza postawił, młodszy od Dyzmy który wydaje sie już byc wypalony

Zwitter 02.10.2012 15:18

Nie wiem dlaczego ale jestem dziwnie spokojny o to, że Dyzma do nas nie przyjdzie.

Ogólnie to jestem za jakimś młodym, zagranicznym, ambitnym trenerem, ktoś jak Petrascu. Ktoś taki nie powinien mieć jakoś kosmicznych wymagań finansowych.

dynek.pl 02.10.2012 15:19

Cytat:

a my mamy jakies gwiazdy ?

Fuks 02.10.2012 15:20

Smuda to do Wisly na pewno nie przyjdzie, jak nie dostanie gwarancji ze tu bedzie kim grac. On po tej kompromitacji na Euro sie w takie bagno nie wpakuje, instynkt samozachowawczy przeciez ma.

Wiec teoretycznie przyjscie Smudy mogloby oznaczac wieksze pieniadze..

To troche z deszczu pod rynne wybor :P

Kociewiak 02.10.2012 15:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BoBaSbK (Post 1279567)
Smuda na 90% reszta to Nowak , Michniewicz , Tarasiewicz.Pewnie jak byłby wolny Nawałka lub Moskal to może ten pierwszy miałby największe szanse.

Jest jeszcze Kafarski, Janas, Ulatowski :P
Mam dziwne przeczucie, że nowym trenerem Wisły będzie Orest Lenczyk co się pewnie wielu wiślakom nie spodoba.

westersyl 02.10.2012 15:21

Cytując slowa Andjrzeja Iwana o pracy Franza na Euro " warsztat Smudy przypomina średniowieczną manufakturę"
nie wypada mi się z nim nie zgodzić.
Jednak najgorsze jest to, że innych kandydatów w Polsce nie ma, przynajmniej ja ich osobiście nie widzę. Z zachodu pchać się do nas nie będą może ktoś ze wschodu ? Chyba najlepsi pracują u zbyt możnych panów...
Jest jeszcze Nawałka.

benek 02.10.2012 15:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1279578)
a my mamy jakies gwiazdy ?

Nie, ale już kilku "gwiazdorów" - tak.

dj_ibutti 02.10.2012 15:25

Serio, myslicie ze to ze Liczka byl na meczu z Lechia i na meczu z Piastem, to zbieg okoliczności?

Gin 02.10.2012 15:27

Myśle ze na rozmowach był Nawałka , siwy i zaczesane włosy do tyłu czemu na to odrazu nie wpadłem :)

AYALA 02.10.2012 15:27

Liczka prawie spuścił Banika Ostrava do 2 ligi ale w pore go zwolnili. Jak ma byc Werner to już wole kogoś z dwójki Orest-Michniewicz

Gin 02.10.2012 15:30

Mam potwierdzenie ze na rozmowach był Nawałka

filoo 02.10.2012 15:31

Ja osobiście też nie jestem za kandydaturą Franza, ale w polskiej lidze sobie radzi niesamowicie, prawie w każdej drużynie, której był potrafił zrobić więcej niż się spodziewano ( nie zawsze to był spektakularny sukces,ale coś pozytywnego ). Zdaje się że ma również niezłe kontakty z menadżerami, raczej chyba po prostu wszyscy go znają i to też może mieć wpływ na jego wyniki w kolejnych klubach. Ja jestem jednak za kimś kompletnie z poza naszego Polskiego układu, może się wielu z was nie zgadzać , ale ja czekam na nowego Maaskanta.

Kociewiak 02.10.2012 15:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1279586)
Liczka prawie spuścił Banika Ostrava do 2 ligi ale w pore go zwolnili. Jak ma byc Werner to już wole kogoś z dwójki Orest-Michniewicz

Serio chciałbyś (może to złe słowo, wolałbyś będzie bardziej odpowiednie) go jako trenera Wisły? To już lepszy taki Liczka niż Czesio przyjaciel Fryzjera.

AYALA 02.10.2012 15:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kociewiak (Post 1279590)
Serio chciałbyś go jako trenera Wisły?

napewno lepszy od Liczki, pozatym kasa klubowa świeci pustkami to i wielkiego wyboru nie mamy.:-/

DeadOrAlive 02.10.2012 15:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gin (Post 1279588)

skad to potwierdzenie ?

borys 02.10.2012 15:36

Juz pisal. Info telefoniczne.

Gin 02.10.2012 15:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DeadOrAlive (Post 1279592)
skad to potwierdzenie ?

Info telefoniczne z TF od znajomej :)

tomo 02.10.2012 15:36

Michniewicz to ten gość, o którym mówią że lubi przebierać się za trenera. Bez jaj ....a że gość ujebany po szyje w korupcyjnym gównie miałby do nas przyjść.

Jeśli Nawałka to ok, cudów nie będę oczekiwał bo z tego MATERIAŁU kopanego to nie będzie nic, ale przynajmniej to Wiślak. A po drugie to potrafi wyszukać młodych.

szczepans21 02.10.2012 15:38

Jeżeli Nawałka to idę się najeb*** ze szczęścia bo przy obecnych warunkach to dla nas jak MOURINHO,

ale jakoś nie chce mi się wierzyć...więc jak "Niewierny Tomasz" poczekam...

szczerze patrząc to jakiś Liczka przy obecnych grajkach by nas spuścił...ehh

płakać się chce ale trza zęby zacisnąć i iść dalej..

Gin 02.10.2012 15:38

To że był na rozmowach to nie znaczy że juz jest trenerem po nim przyszedł Kulawik :)

borys 02.10.2012 15:40

A przed gabinetem Cupiała nadal czeka jeszcze kilku w-fistow:)

KOMINEK 02.10.2012 15:40

Dla przypomnienia

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1279481)
Panowie za sianie bzdurnych informacji będa bany

Quorth 02.10.2012 15:41

Nawałka już był....

gigant 02.10.2012 15:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gin (Post 1279588)

Mam nadzieję że to jednak plotka. Za dwa miesiące łysy .... go zwolni za brak wyników i jak Moskal wyląduje poza klubem. Zresztą Nawałka jest marny i to ze ma jakieś wyniki z Górnikiem tylko zaciemnia obraz. Nam trzeba dyktatora i pojeba. Tylko to zmusi panienki do pracy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:12.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl