![]() |
Zapowiada się pyta bo Skorża uwielbia swój antyfutbol i 3 def midów a my gramy słabiznę w ofensywie, oni nie chcą ale muszą, my chcemy, ale nie możemy :)
Taki mecz tylko na stadionie więc polecam każdemu kto jeszcze ma możliwość żeby się wybral dla atmosfery, przed tv się tylko wkurzy i będzie marudził później :) |
Mecz na remis 0:0, ale marzy mi się 1-0 po bramce Małeckiego, który wyskoczy na trybunę, na której będą kibice eLki i pokaże im W (jak swego czasu Zienczuk)
|
Cytat:
|
wiecie może ile już sprzedano biletów? chciałbym w końcu zobaczyć pełny stadion w telewizji, bo jeszcze chyba nigdy z tego co pamiętam nie było u nas kompletu!
Do Boju Wiślacy! Na mecz! Wszyscy na stadion! |
A na Hutniku czasem 1:0 nie przegraliśmy
|
Cytat:
|
Cytat:
Chociaż mecz zapowiada się tragiczny... |
Po tym co zobaczylem z Ruchem jestem zlej mysli ale moze bedzie cud.
|
Cytat:
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. |
Według mnie optymalne zestawienie na dziś to:
Pareiko – Nunez, Chavez, Czekaj, Jovanović – Kirm, Wilk, Garguła, Melikson, Małecki - Genkow Ciekawi mnie tylko fakt, czy Probierz Stanka np.nie wstawi na lewą obronę, wtedy w środku Garguła wróciłby na ławkę. Oby przesunięcie młodzieżowców do 1 składu podziałało na wyobraźnię niektórych i wzniosą się na wyżyny. To nie jest mecz z serii "już niedługo wakacje" tylko poezja i mordobicie na boisku. Mam nadzieje, ze zgodnie ze słowami Probierza nie trzeba naszych miszczów motywować do tak ważnego pojedynku. |
Z Lechem gralismy defensywnie wiec pewnie i z Legia tez tak bedzie - wiec twoj układ by najbardziej pasował do dzisiejszego spotkania tylko jakos nie wierze zeby Nuneza wystawił na prawa obrone - juz predzej do srodka za Gargułe.
|
Cytat:
Najlepsze ustawienie to: ------------Biton--Genkov --Garguła--------------------Melikson --------------Nunez--Wilk ---Bunoza--Czekaj--Chavez--Jovanovic -----------------Pareiko Ewentualnie Małecki za Bitona w ataku jak Biton jest bez formy. |
Pan powyżej chyba meczu w Chorzowie nie oglądał (Melikson na skrzydle). Linia defensywna ciekawie ustawiona.
Nuneza bym sprawdził na lewym skrzydle, na prawej Małecki. Dwóch napastników jak najbardziej TAK! |
[QUOTE=WiślakMyślenice;1235583 Linia defensywna ciekawie ustawiona.
[/QUOTE] Bunoza nie może zagrać z powodu głupkowatej czerwonej kartki. |
Cytat:
|
Stanowcze nie dla Meliksona na skrzydle, wolę go właśnie w środku.
Co do Bunozy to dokładnie jak panowie wcześniej wspomnieli - Diaz i Bunoza pauzują za czerwone kartki. |
Co wy wszyscy widzicie w Nunezie? Ja już wolę Tomka Jirsaka.
|
Z fejsa..
Wisła zagra w składzie: Pareiko - Jovanović, Chavez, Czekaj, Nunez - Wilk, Brud - Małecki, Garguła, Melikson - Genkov |
Dobra, trzeba wychodzić powolutku.
Edit: Jaki ....a Brud....?Probierz, wypier*** |
Cytat:
|
Cytat:
Cały czas twierdze że się w Chorzowie podłożyliśmy, a wygramy w PP. |
Cytat:
|
Czyli jednak Nunez na lewej. Zgodnie z prognozami gramy defensywnie. Pomyłkę tylko zaliczyłem z Brudem, ale chyba tak jak większość z nas sie go nie spodziewalismy w 1 skladzie.
GO! GO! ;-) |
Cytat:
|
No to walczymy skoro 5ciu Polakow - innego wyjscia nie ma
|
czy Wam ludzie w domach tez tak tnie kazda transmisje z netu ? czy tylko mi bo siedze w kafejce i jest slabe lacze ? ma ktos linka do dobrej transmisji zeby wyprobowac ?
dziekuje ziuk_NYC |
Cytat:
|
Ej ludzie, może ktoś napisać napis z naszej oprawy? Byłbym bardzo wdzięczny, ponieważ na C+ nie pokazali dokładnie, dzięki z góry :)
|
Dajcie spokój, Ruch się po nas rozjedzie w PP...
|
Jak tego nie wygramy to tylko isc i powiesic sie na sznurku
|
No i wylądowali to dole żesz ....a. szkoda gadać
|
Nie rozumiem jak piłkarz na tym poziomie nie umie piłki dośrodkować :lol:
|
jak ja się ciesze, że połowa tych paralityków opuści Wisłę w czerwcu... niech wezmą ze sobą jeszcze Probierza i Bednarza...
|
Cytat:
W tym sezonie, to Wy zyskaliście pare punktów na błędach sędziów, więc bez urazy, ale zabawnie to brzmi. Co do meczu, to zgodnie z oczekiwaniami, bo czego się można było spodziewać po drużynach, które nie potrafią skonstruować jednej skłądnej akcji. |
żenada:( szkoda słów
|
Żenujące. Jeszcze 2 godziny grania 11 na 9 i dalej byłoby 0:0. Cieszę się, że nie poszedłem na mecz.
|
5 ostatnich meczów u siebie i 1 gol
maskra jakas wszyscy tu sie w zasadie nadaja do wyper.dolenia |
To nie wina Probierza, że macie w składzie paralityków. Dokończcie ten sezon. Wyjebcie prawie cały skład, zostawiając paru zawodników. i niech Probierz układa na nowo zespół. W Białymstoku przy małych środkach piniężnych potrafił, w Wiśle moim zdaniem też.
|
Cytat:
|
Probierz robi wioche w Krakowie, remis w tych okolicznościach to jak przegrać 0:2
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl