![]() |
Pisząc z perspektywy piknika o fanatycznej prowiniencji:
Jeśli do 70 ma być doping na maksa, a po 70 min "młyn" wyjdzie, to idea mi się podoba. Jest dużo lepsza niż np. 90 minut chvjni i zupełnego braku dopingu. Dlaczego tak myślę?: - jak młyn będzie kibicować 70 min,a potem wyjdzie, to i pikniki, i piłkarze poczują tą gignatyczna różnice. A to chodzi. Jak nie ma w ogóle dopingu, to nie czuć różnicy, tylko czuć gówno. - 70 min kibicowania, to jednak pomoc drużynie. Jak sie sprężą to mecz do tego czasu powinien być rozstrzygnięty. Kibice nie działają więc całkowicie wbrew drużynie. - jak fanatycy wyjdą, a piniki zostaną, to przynajmniej nie będzie kwasu jaki czasem pomiędzy tymi grupami w momentach protestów powstaje. Dobry sposób, żeby ograniczyć głupie gwizdy, buczenie i inne niepotrzebne rozłamy wśród kibiców - generalnie akcja wyjścia całego "C" dobrze wpłynie na ogranizacje i dyscypline w "młynie" a to ważne - kibice Górnika sobie pewnie odbiją przez te ostatnie 20 minut, ale za to przez 70 będą tłamszeni i to bedzie chyba widać na stadionie i w TV. Dużo lepiej, niż gdyby mieli czuć się jak u siebie przez cały mecz. Reasumując, jeśli już prostest, to ta forma jest na prawdę OK, i gratuluje decydentom pomysłu. Inne formy - buczenie na pikników, jakieś dupne transparenty, w ogóle rezygnacja z dopingu są dużo gorsze. P.S. Mam nadzieje, że dobrze doczytałem, ze protest ma polegać na wyjście młyna w 70 minucie ale do tej pory będą kibicować :) Jak to ma inaczej wyglądać, to pewnie sie z tym postem wygłupiłem, a nie chciało mi sie przeprowadzać śledztwa. |
Moje skromne zdanie jest takie samo jak poprzednika
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie ma sensu użerać się, nieco młyn robi swoje. EDIT: no i jeszcze 1q2 :) |
To może ktoś w końcu napisze na jaki konkretnie temat jest protest. Do kogo kierowany, jakie postulaty konkretne.
Poza formą powinna być jeszcze treść. Inaczej to takie "precz z preczem". |
To ma być protest przeciw przegranym derbom? Zbyt dużej liczbie obcokrajowców? Zbyt małej liczbie wychowanków? Wszystkiemu naraz? Przecież to bez sensu. Bo jak zdobywaliśmy MP to proporcje nie były inne i jakoś wtedy nikt nie protestował. Z artykułu na SKWK : "Nie zbuduje się Wielkiej Wisły na ludziach, dla których każdy następny mecz jest po prostu zwykłym spotkaniem - po prostu pracą jaką należy wykonać, aby otrzymać wypłatę". A jest jakiś pomysł skąd wziąć takich dla których mecz nie będzie tylko pracą? Bo wyniki ME pokazują, że na naszą młodzież to średnio można liczyć. Po prostu trzeba brać na tyle dobrych i profesjonalnych, aby tą swoją pracę Ci najemnicy wykonywali na tyle dobrze, aby efekty były na miarę oczekiwań kibiców. Nam nie powinni przeszkadzać obcokrajowcy w składzie, tylko słabi piłkarze. A tych trzeba wymienić nie na Polaków czy obcokrajowców tylko na graczy LEPSZYCH. Jeśli to wyjście ma być "karą" dla piłkarzy za derby, to ok (choć wielu w tym meczu grało dobrze i walczyło, a gdyby do siatki wpadło to co powinno to nie byłoby w ogóle tematu), ale jeśli to wyjście ma być głosem w polityce transferowej, to całkiem bez sensu.
|
Największą zagadką tego meczu jest to ile misiów zbierzemy.:-D
No i takie dwa drobiazgi. Jak Kaziu zestawi obronę i czy będą większe zmiany w ustawieniu drużyny. Jeżeli w ogóle mamy jeszcze coś ugrać w lidze w tym sezonie mecz trzeba wygrać. Protest. Spokojnie, tyle już ich było...To co napisał Oldpara jest w zasadzie OK. |
Mam nadzieję, że nie będzie żadnych nacisków i Kazek wystawi skład z Czekajem, Jovanoviciem, Brudem, a nie z Jaliensem, Lameyem, czy Kirmem.
|
Mam nadzieję , że jutro się przebudzimy i zwycięstwo będzie wysokie. Stawiam 3-0 dla Wisełki :)
bramki: Bitonx2, Iliev ABG!!! |
Cytat:
|
Cytat:
I jeśli miałbym oceniać jego formę to podoba mi się.Drużyna a szczególnie trener - będą mieli wsparcie ale już nie tak bezgraniczne jak dotąd Te 20 minut to przecież tylko symboliczne działanie i proponuje tak do tego podejść a nie ciśnieniować się. |
Panowie 70 minut jedziemy z dopingiem i pomagamy pilkarzom.A w 70 minucie wychodzimy ,zeby cos im uswiadomic-co? moze sami do tego dojdą.
|
panowie a wiemy cos juz odnosnie tych zapisow do Danii i Wroclawia ?
|
Moj skład;
Jovanic Jovanovic, Czekaj, Chavez, Bunoza Iliev, Garguła, Brud, Boguski Genkov, Biton |
Cytat:
|
Na pewno nie zdecyduje się na grę dwoma napastnikami z prostego względu - nie gra ani Sobol, ani Wilk, a nie da się zgrać dwójką z przodu jeśli nie zabezpieczyło się odpowiednio środka pola.
|
Cytat:
Który z nich jako defensywny pomocnik? |
Cytat:
Trzeba byc slepym, zeby swiadomie oslabiac zespol... Tylko po to zeby grali Polacy. |
I tak Jaliens zagra, przecież nie wystawi Czekaja, jestem tego pewien. Osobiście chciałbym Chavez-Bunoza
Naszym zawodnikom brakuje przygotowania fizycznego, odstajemy na szybkości, zawsze jesteśmy spóźnieni. Bahr powinien polecieć za to. |
Dla mnie Pareiko - Jovanovic,Bunoza,Chavez,Diaz - Nunez - Jirsak,Gargula - Kirm, Iliev - Biton.
|
Co do dzisiejszego meczu to liczy sie tylko jedno zwycięstwo i 3 punkty które są nam niezbędnie potrzebne Śląsk z Legią odjechali i musimy zacząć gonić bo jak tak dalej pójdzie to nawet w pucharach nie zagramy za rok.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tu się gra o punkty. |
Cytat:
Wyjśćie ze stadionu będzie tak żałosne że każdy klub się będzie z nas śmiał... Czy to Legia czy Amica albo inne... Gdzie jedność ?? jak była dawniej??:evil: Wisła na dobra i na złe?? WISŁA ZAWSZE ODRADZA SIĘ JAK FENIKS Z POPIOŁÓW... rok temu też nie było za ciekawie... |
Cytat:
|
zamiast Bunozy Czekaj i dla mnie będzie gitara. Na prawdę nie wiem kiedy będzie lepsza okazja, żeby sprawdzać, czy ten chłopak się nadaje czy nie. Tylko niech nikt mi nie wyjeżdza z arg. że dziś liczą się 3 pkt i nie ma czasu na "dawanie szans" bo równie dobrze można to samo odnieść do Bunozy.
|
Czytam forum górnika i prognozy mają strasznie dla siebie pesymistyczne.
Ktoś pisze że dobrym wynikiem dla nich będzie 2-0 dla nas :) Ktoś kto pisze że Górnik wygra jest raczej wyśmiewany, i nie brany na poważnie. Oby ich prognozy się sprawdziły... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pereiko - Jova-Jalins-Chevez-Diaz - Nunez - Gargula-Jirsak - Iliev-Pajlic - Dudu
Pereiko - Jova-Jalins-Chevez-Diaz - Nunez-Gargula - Iliev-Pajlic - Dudu-Genkow |
Cytat:
|
Decyzja o przyznaniu opaski kapitana Gargule jest zwykłym skandalem. Gracz, któremu nie chce się grać w piłkę, a umie pobierać ponad 100 tys. miesięcznie za pasożytnictwo ma być kapitanem? Szkoda słów.
|
Chciałbym zeby Kaziu zagrał 2 napastnikami,zeby Wisla grala Krakowskie futbol...skrzydlami,prostopadle pilki,klepa!Moskal!Kazimierz!Nie rusz Kazika bo zginiesz:D
Chyba jednak formacja sie nie zmieni. |
idźcie już lepiej wszyscy na stadion a nie takie głupoty tutaj wymyślać....krakowski futbol....dwóch napastników.... i stałoby tych 2 napastników, a Górnik by robił tornado w środku bo nie mamy defensywnego pomocnika a Garguła i Jirsak odstawiają nogi ;) i grając ofensywnie dostalibyśmy z 3-0 :]
Jestem jaknajbardziej zwolennikiem ustawienie 4-4-2, ale wówczas, gdy będziemy mieli kogo wstawić do śrdoka, dziękuje dobranoc :) Dzisiaj liczy się wynik... |
@KOALIK: Ale u nas się przyjęło ostatnio, że kapitanem ma być polak. Sobolewski -> Wilk, teraz obaj nie mogą zagrać w meczu z Górnikiem i trzeba awaryjnie wybrać 3 kapitana. Tu jest problem bo w 11 jedenastce mogą wyjść: Garguła, Czekaj, Brud, Boguski - nie wiem czy nadal jest kontuzjowany- i to chyba tyle. Sam widzisz, że Garguła to jedyny wybór...
|
Mysle ze jedyna zmiana jaka bedzie to Bunoza za Jaliensa. Małecki pewnie wejdzie kolo 60-70 minuty
Obstawiam 3-1 Niech juz Mały i Meleks wracaja,zeby ten kaleka Garguła nie biegał po boiskach ekstraklasy |
Dzisiaj ze wzgledow na zawieszenia i kontuzje watpie zeby 2 napastnikami grali,we wczesniejszym poscie bardziej chodzilo mi o przyszlosc.
do 70 min dajemy z sb wszystko!Ma byc koooooooooooorba! Fajnie by bylo gdyby w 70 min jak zaczniemy schodzic poszlo:Kilka sekund dla gornika! |
Cytat:
|
E nie wyjdzie
|
Teraz i tak za późno ale na przyszłość chyba lepiej ZACZĄĆ mecz bez dopingu ale za to dopingowac do końca.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl