Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Losowanie grup Ligi Europejskiej godz. 13 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8259)

TymonPRO 26.08.2011 13:29

Zobaczcie doping Twente na you tubie :) To będzie masakra dwa kluby z najlepszymi kibicami :)

TS Girl 26.08.2011 13:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Baala (Post 1155732)

Nadzieja że ci mocniejsi grać będą nie na 100%. Druga dobra sprawa jeśli szukać pozytywów, że Twente będzie dobrze rozpracowane. Dwie ekipy tak jak my odpadły w eliminacjach do CL. Twente niestety jest bardzo mocne. Fulham to typowy średniak Angielski więc mogą grać na poważnie w pucharach. Jeszcze bodaj dwa sezony temu potrafili zlać Juventus u siebie 4-1 i dojść do ćwierćfinału bodaj. Grali wtedy bardzo dobrze.

Żeby tylko ćwierćfinał! Fulham grało przecież za Hodgsona w finale Ligi Europy z Atletico Madryt. Trzeba o tym pamiętać.

brylant17 26.08.2011 13:33

Znowu będzie najazd na Londyn :) Rywale ok chodź obawiam się Fulham jest szansa na awans z 2 miejsca :) :P

JarekTSW 26.08.2011 13:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Baala (Post 1155732)
Na moje to trudna grupa (Legia ma znacznie łatwiejszą).

Nadzieja że ci mocniejsi grać będą nie na 100%. Druga dobra sprawa jeśli szukać pozytywów, że Twente będzie dobrze rozpracowane. Dwie ekipy tak jak my odpadły w eliminacjach do CL. Twente niestety jest bardzo mocne. Fulham to typowy średniak Angielski więc mogą grać na poważnie w pucharach. Jeszcze bodaj dwa sezony temu potrafili zlać Juventus u siebie 4-1 i dojść do ćwierćfinału bodaj. Grali wtedy bardzo dobrze. Odense to dla mnie anonim, ale potrafili wygrać u siebie z Villareal choć po dużym babolu obrońcy. Wyeliminowali dość łatwo PAO.

Podsumowując na papierze raczej szans na wyjście nie ma. Dobrzejak zdobędziemy5-6 punktów. Uznam to za sukces.
Wyjazdowo można się pokazać.

Dla paru znawcow trzeba napisać wprost Twente > PSV

Do finału , a nie ćwierćfinału.

sayek89 26.08.2011 13:36

Paradoksalnie Mamy trudniejszą grupę niż Legia. Bo wcale Twente nie jest słabsze od PSV, Anglicy co roku grają w LE w miarę solidnie, Odense ciężko powiedzieć...

Baala 26.08.2011 13:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JarekTSW (Post 1155766)
Do finału , a nie ćwierćfinału.

Faktycznie coś mi się pomyliło, ale pamiętam że oglądałem ich mecze z Juventusem i Shakhtarem i zrobili na mnie wtedy duże wrażenie. Skład zapewne wiele się w przeciągu dwóch lat nie zmienił.

ctsi 26.08.2011 13:46

Kiedy beda znane terminy meczy?

JarekTSW 26.08.2011 13:47

Fulham to dobra ekipa. Świetnie grają u siebie gdzie mogą pokonać każdego :) Dużo gorzej idą im mecze wyjazdowe.

wiślak1906forever 26.08.2011 13:49

Pozwoliłem sobie zajrzeć na forum kibiców TWENTE i...
Wiele opini o tym jaki Kraków jest piękny i przyjazny, co ciekawe Wisła ma piękny stadion :D , boją się Polskich kibiców, no i Maaskant,Jalens...Boukhari

pawelo84 26.08.2011 13:56

Z tego co pamietam to drużyny które prowadził Maaskant zawsze dobrze grały przeciwko Twente. Natomiast jeśli chodzi o Fulham i Odense, to będzie ciężko. Ważne żeby wygrać wszystkie mecze u siebie i chociaż jednego wyjazdu nie przegrać. Wtedy spokojnie awansujemy. Przy lepszym zgraniu zespołu i sporym szczęściu jest to realne by na R22 wszystkich puknąć.

Squirtle88 26.08.2011 14:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak1906forever (Post 1155780)
Pozwoliłem sobie zajrzeć na forum kibiców TWENTE i...
Wiele opini o tym jaki Kraków jest piękny i przyjazny, co ciekawe Wisła ma piękny stadion :D , boją się Polskich kibiców, no i Maaskant,Jalens...Boukhari

Niech się boją , mam nadzieję że po meczu będą się też bali piłkarzy bo o kibiców jestem spokojny :-P

rabi86 26.08.2011 14:07

Twente i Odense odpadły z grupy niemistrzowskiej o ligę mistrzów. Fulham tak jak ktoś już napisał może pokazać się tylko w lidze europy, bo w swojej lidze nic wielkiego nie ugrają. Oni dostali się do pucharów dzięki klasyfikacji fair play.

Jak widać grupa badzo ciężka, ale to dobrze. Będzie trzeba się pokazać na tle dobrych drużyn z fajnych dla kibiców krajów. Grupa Legii łatwiejsza na papierze, ale gorsza marktingowo. Ciesze się, że nas ominęły drużyny z Rumunii i Izraela. Po Cyprze i Bułgarii egzotyki wystaczy.

Ja_Kibic 26.08.2011 14:55

Terminarz

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...6_DOWNLOAD.pdf

KOMINEK 26.08.2011 14:58

Ponieważ już po losowaniu więc zamykam temat i zapraszam do dyskusji Wisła Kraków w europejskich pucharach

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:22.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl