![]() |
Anastazja :)
|
Caoimhe lub Sinead.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Fajny temat Konrad. założyłeś :D Lepszy jak Polityka transferowa, Wisła Kraków w pucharach i inne z piłkarskiego :D |
Cytat:
10znakow. |
Oliwka - piękne imię, niestety zbyt popularne się robi... Ewelina i Madzia oraz Mariola też ładnie brzmią.
|
a ją swojemu synowi dam na imię Dziewogrzmot - po ojcu:)
|
a ją swojemu synowi dam na imię Dziewogrzmot - po ojcu:)
|
poprostu Wisła a nie żadna Wisława
|
Uwielbiam imię Julia (może dlatego, że jestem jego nosicielką "na drugie"), ale teraz co druga dziewczynka to Julka. Albo Oliwia - z tym, że Oliwia to paskudne imię. Tak jak wszystkie te wymyślane. Najpiękniejsze imiona na świecie to Lidia i Beata. Polecam!
A chyba jedynym "obcym" imieniem, które mi się podoba jest Nadia (choć w rzeczywistości to skrót od Nadieżda :-/). Moja koleżanka dała tak na imię córce, brzmi fajnie. |
Weronika ;-)
|
Montezuma.
|
Może św. Seksburga albo ktoś z jej rodzinki - Etelburga, Edeldreda, . Ermenhilda lub i Erkongota.
|
Mi podoba się Laura
|
Natasza - dobre imię ale chyba dla psa (suki).
|
A moja córa to Ala dla znajomych Alicja w dokumentach;)..żeby nie było O.T- jak pisałem wcześniej,skoro ma być radziecki akcent-to MI-Lena;)
|
Emilka zdecydowanie :)
|
7 kotow polecial z Irlandzka, ale powiem szczerze, ze niektore imiona maja ladne np Siobhan, (Sziwon) lub Niamh (Nimf), ale trzeba odwagi jednak dac takie imie, wyobrazcie sobie urzedy w Polsce i literowanie za kazdym razem....
Mnie osobiscie dzis zadzwonilo i jak u jak sie okaze ze corka to bedzie Nelly, |
Małgosia, Monika, Julia i Sara to moje ulubione :) Ale może dlatego,że jedna jest moją dziewczyną druga byłą dziewczyną, siostrą i przyjaciółką i wszystkie są nieziemsko ładne :)
|
Ola<3 albo helga...;d
|
Ania, Marzena, Karolina, Andżelika.....:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl