![]() |
Zagrajcie jak z Nancy! Jak z Basel! Jak z Barceloną! u nas Zresztą i tak awansujemy może być i 0:0 :D
|
Ja sobie życzyłbym tylko jednego. Jeśli (tfu!) nie awansujemy dzisiaj do LM to chcę aby Maaskant został na stołku i żeby z Staszkiem budowali dalej ten zespół plus ogrywali się na arenie międzynarodowej w LE.
Cholera, że też w robocie nie mam gdzie ciśnienia upuścić :evil: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Dokładnie, nie ukrywajmy, że będziemy w grupie LM chłopcem do bicia..Ale jak wiemy ta drużyna jest ciągle budowana. Dzięki pieniążkom z LM będzie można dokonać znaczących transferów. Ale martwy się tym dopiero jak awansujemy. Ja wierzę w RM. Nam pozostaje tylko wiara. |
Jedni w Wietnamie ja w Manchesterze, na całym świecie są kibice naszej Wisełki, tylko żeby dziś za te 10 godzin każdy z nas mógł wznieść toast za upragnioną LM.........tak więc przygotujcie sobie wódkę, sake, co tam tylko macie :)
Do boju Wisełko!!!!!!!! |
Mi się dzisiaj śniło że przegramy z Apoelem a to dobry znak bo przed wszystkimi rewanżami mi się śniło że prezgrywamy - ze Skonto i z Litexem :-p
|
Cytat:
no chyba, że Pareiko obroni 5 :rotfl: powiedzmy sobie szczerze, u nas nie ma kto strzelać karnych no bo: - Chavez ma problem z podaniem, a co dopiero strzałem - Diaz to by się na piłce przewrócił - Sobol? niee - Mały to głowa w dół i jazda, zresztą, spaliłby się psychicznie... - Iliev nie dotrwa do 120 minuty - Kirm podobnie jak Mały - Genkow też mi się jakoś nie widzi, jako egzekutor jedenastek zostają więc: Melikson, Biton, Nunez, Jaliens, Lamey, Wilk o ile przy karnych tych pierwszych trzech można jeszcze być w miarę pewnym dobrego wykonania jedenastki, o tyle o trzech ostatnich nie można tego powiedzieć, bo to zawodnicy bardzo defensywni oby nie karne |
Cytat:
Jesli dzis sie nie uda (odpukac) to tragedii nie bedzie ale na pewno mimo wszystko bedzie duzy niedosyt. Chcialbym, zeby dzis Wisla pozytywnie zaskoczyla. Wielu skazuje Wisle w dzisiejszym meczu na porazke, ze to APOEL awansje itd. Ale czemu dzis nie mialby wyjsc Wisle swietny mecz? Wazne jest to by RM dobrze ustawil zespol i dobral wlasciwa taktyke. Na pewno poceszajacy jest fakt, ze w tym sezonie jak dotad w 9 meczach stracilismy tylko 4 bramki i nigdy nie tracilismy wiecej niz jednego gola. A chyba najwazniejsze jest to, ze tylko w jednym z tych dziewieciu spotkan nie strzelilismy bramki. To co prawda tylko suche statystyki ale pokazuja chociazby, ze w grze defensywnej zrobilismy jakis postep wzgledem poprzedniego sezonu a dzis kluczowa bedzie przede wszystkim skutecznosc w defensywie. Do awasnu wystarczy nam tylko nie stracic gola. Tylko tyle i az tyle. APOEL nie jest Barcelona wiec tez nei sadze by nas tak mocno i na 3/4 meczu mogli zepchnac do rozpaczliwej defensywy. Poza tym to na nich ciazy presja bo to oni maja co odrabiac i to oni musza strzelac bramki. Idealny scenariusz? APOEL rzuca sie na nas od poczatku, troche na hurra a by ich skutecznie kontrujemy. Bramka w pierwszych 15-20 minutach i witaj Raju:D Ale najwazniejsze to w tej poczatkowej fazie nie stracic bramki. |
Jeśli będą karne to w krakowskich szpitalach powinni zacząć wypisywać lżej chorych, odwołać z urlopów wszystkich lekarzy i postawić w stan gotowości wszystkie karetki. Błagam tylko nie karne.
|
|
Cytat:
Cytat:
P.S. Żona już wie że wychodze o 19 i wracam rano (pogodziła się z tym :D) |
I pomyśleć że tydzień temu do meczu w Krakowie podchodziłem na względnym luzie... a dzisiaj? Jak tylko pomyśle co będzie dzisiaj to ogarnia mnie taki stres że większy przeżywałem tylko jak mi się rodził syn.
O której shoutbox będzie włączony? |
Ja dziś na trzeźwo. Chcę byc świadomy...
|
|
Cytat:
|
Nie będę się za bardzo rozpisywał. Wystarczy kilka zdań.
Zagrajcie tak żeby za kilka lat gdy przyjedziemy na Stamford Bridge kibice Chelsea mówili między sobą: " Osz ty, przyjeżdża Wisła Kraków, każdy wie, że to bardzo dobra drużyna, będzie ciężko." Ja w to wierzę, ale do tego żeby tak było musimy zagrać przynajmniej 3 lata z rzędu w LM. Zagrajcie tak by dorównać legendzie, zagrajcie tak żeby ci najmłodsi pamiętali o was, o Meliksonie, o Genkovie, o Sobolu, o Małym gdy będą już na łożu śmierci. Dzisiaj na naszych oczach będzie pisać się historia WISŁY i to tylko od piłkarzy zależy czy to będzie LM czy LE. A więc do boju WISEŁKO, pokaż całej Polsce jak ty w piłkę grasz, udowodnij niedowiarkom w postaci Gmocha Żewłakowa i Kosowskiego, że my już w tym momencie jesteśmy "International Level". PS. Pamiętajcie wszyscy kibice sukcesu. To, że już doszliśmy do tego etapu to jest wielkie osiągnięcie. Spodziewam się, że po porażce (tfu, tfu!) większość naszych "fanów" będzie się domagać głowy Roberta. Jeżeli tak będzie to ja wam polecę jakiegoś dobrego psychiatrę w okolicach Krakowa. JAZDA JAZDA JAZDA... BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!!!!!!!! |
a ja powiem tak dziś wygramy 6 mecz z rzędu a potem 6 z rzędu przegramy tak powiedział moj stary sąsiad który na pierwszym swoim meczu był w 38 roku i widział Reymana w akcji. Biorę w ciemno taką perspektywę dziś wygrana potem 6 porażek
|
od 6 rano na nogach - masakra!!! nie wiem co robić ... ramka już zeszła , ze stresu zacząłem sprzątać w domu , do boju Wisło moja kochana!!!
|
Dziś nadszedł ten dzień, dziś nadszedł ten dzień, może będzie mym najlepszym dniem, a może... nie.
....a to trzeba wygrać :D Ja .......ę dawno się tak nie jarałem meczem na 8 godzin przed rozpoczęciem :D |
Cytat:
|
Rozumiem, że po meczu wszyscy na Rynek :) ? Odwieczny ciąg świętowania, każdego krakowianina kieruje przecież w to miejsce. :)
|
8h do meczu, nie wiem co ze sobą zrobić. Normalnie zaraz jajo zniosę :D Oby to o Meliksonie było zasłoną dymną. Ale na szczęście Nunez pokazał, że też potrafi rozgrywać piłkę.
|
i co - Melikson złapał kontuzje na treningu? po co było jakieś sztuczne oszczędzanie zawodników na ten mecz i kolejna strata punktów w lidze?! jednak dość często wychodzi na to, że kombinowanie wychodzi na odwrót :/ a w lidze już 6pkt straconych w 4 meczach i 4pkt straty do lidera
|
Cytat:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: P.S Ale dzisiaj słońce grzeje od rana ... |
Cytat:
Jak słucham jaki to dramat że nie będzie Meliksona to mi ręce opadają, niech jeszcze ktoś dopisze że to dlatego że Melikson robi różnicę to wywieszam białą flagę. W ogóle Wisła powinna wracać do domu i dać sobie spokój, bo nie ma Meliksona. Co kolega na to, po co się porywać na słońce bez Meliksona. |
Ekstraklasa dla nas zaczyna sie jutro. 4 pkt straty mozna odrobic nawet w przeciagu 2-3 kolejek...
Dzis jest dzis i jestesmy o włos od czegos na co czekamy latami,wiec nie pierd.olcie dzis o ekstraklasie jak Was prosze... |
|
Z Meliksonem to ściema mówię wam . Jakby naprawdę doznał kontuzji to trzymaliby to w tajemnicy !
|
Cytat:
|
Nie moge wytrzymac juz caly chodze z nerwow a tu jeszcze 7 godzin do studia... jak to wytrzymac??? co robic???
|
Wiadomo że najprawdopodobniej tak jest, żeby wprowadzić Apoelowi zamęt. Może być nawet tak że wejdzie w drugiej połowie, na podmęczonego przeciwnika. Dlatego trafia mnie ja słyszę te wszystkie lamenty. Żeby on jeszcze w Krakowie coś zagrał, ale przecież wcale sie nie wyróżniał już lepszy był Nunez.
|
Ja dla odstresowania jadę do kina.
Na smerfy :rotfl: |
Cytat:
w weekend kolejny mecz ligowy - trzeba będzie dać odpocząć zawodnikom po meczu pucharowym? @Gwiaździsty - na błędach innych potrafisz się uczyć? Lech też miał w kilka kolejek te swoje małe straty odrobić i świetnie im szło... do samego końca, co kolejkę prawie już zaczynali odrabiać |
Ja ide o zaklad ze NIE BEDZIE OSZCZEDZANIA ZAWODNIKOW na lige po/przed ewentualnymi meczami z Barcą i innymi druzynami w grupie LM. Bedzie normalnie grane. Przeciez nie wyprzedzimy w grupie Barcelony czy innego Milanu. NAJWAZNIEJSZY MECZ JEST DZIS.
|
Ściema. I to taktyczna.Trener Apoelu ma teraz niezłe myślenice:). Ma nie grać gość,który był kryty momentami przez trzech,to zmienia w ogóle postać rzeczy. Jak ustawić teraz zespół,a jak Maor nagle będzie w składzie to co, improwizacja?Chwila improwizacji może go droga kosztować. Brama dla nas to w sumie pozamiatane. Gość-trener Apoelu- wygląda na bystrego faceta,ale jakby nie było taka sytuacja musi go dekoncentrować. Trzeba próbować wszystkiego,co może przechylić szalę na naszą korzyść. A próba wprowadzenia chaosu w szeregi przeciwnika jest jedną z takich rzeczy.
|
Cytat:
Cytat:
Kurde ale nerwy. Sam nie wiem co mam robić mimo iż w pracy siedzę. Normalnie pustak :-p |
Cytat:
Jeszcze niecałe 8 godzin, panowie! |
Zadaje sobie jedno pytanie - JESLI TO JEST PRZEDMECZOWA GRA, to dlaczego Melikson zszedl po 15 minutach treningu a przedwczoraj W OGOLE (!!!) nie trenowal?
|
trenowal indiwidualnie to po pierwsze, a po drugie to zawodowiec i jeden dzien bez treningu mu nic nie zrobi
|
Cytat:
Cytat:
chociaż ja polecam gałe na orliku. Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl