![]() |
Cytat:
|
Uefa wykluczyła Fenerbahce z LM w związku z aferą korupcyjną i na ich miejsce do fazy grupowej LM wskoczył Trabzonspor. : )
|
Jako ciekawostkę dodam, że BATE losowane będzie z trzeciego koszyka, a w czwartym wylądowały takie kluby jak Borussia czy Napoli.
|
Nudna ta LM. Czym Wy się podniecacie. Prawdziwe granie jest w LE a nie w tym komercyjnym gniocie.
|
Trabzonsporze, nigdy nie będziesz prawdziwym uczestnikiem LM! Pamiętamy!
|
Cytat:
|
Czy ktoś orientuje się jak długo jeszcze będzie ten "eksperyment" Platiniego z podziałem na grupę mistrzowską i nie-mistrzowska w eliminacjach LM? Czy to już będzie "zawsze", czy w nastepnym roku wracamy do starych (gorszych dla nas!!!) zasad? Wie ktoś?
|
Cytat:
Arsenal, Marsylia, FC Basel, Dinamo Zagrzeb |
Porto
Shakhtar Zenit APOEL |
Cytat:
|
Cytat:
|
Biorac pod uwage dzisiejsze zwycięstwo Legii Apoel również moze wygrac/zremisowac z kazdym
Bo czemu nie. |
Uważam, że szansę mają z każdym a drużynę mają silniejszą niż 2 lata temu.Nie ma tam drużyn absolutnie poza zasięgiem.
Ale oczywiście mogę się mylić, dlatego proponuję jakiś mały zakład :) |
Cytat:
|
ma może ktoś linka do transmisji symultanicznej dzisiejszej LM?
|
Cytat:
Stawiam, że będą co najmniej na 3 miejscu. |
A teraz najciekawszy mecz fazy grupowej tej edycji czyli Bayern Monachium - Manchester City. Bawarczycy w tym sezonie graja kapitalnie w obronie - stracili tylko 1 gola, do tego graja u siebie wiec jak dla mnie sa faworytem i wygrają.
|
Sam mecz Bayernu nie był zbyt ciekawy szczerze powiedziawszy, o ile pierwsze połowa ujdzie, to druga to pełna kontrola Bawarczyków i nic więcej. Może ze 3 sytuacje były. Mimo wszystko widać że Niemcy są w dobrej formie i na dzień dzisiejszy są murowanym faworytem do pierwszego miejsca w grupie. Poniżej przedstawiam skrót meczu (mojego autorstwa)
Bayern Monachium vs Manchester City skrót montowany z komentarzem live pl http://uploading.com/files/e5ffm48b/...dawidex44.avi/ nSport |
Patrzę na mecz Marsylii z Dortmundem i nie mogę wyjść ze zdziwienia widząc wyłączoną całą trybunę Marsylii.Ile to było straszenia Wisły,że w przypadku awansu do LM,nie ma szans na fazę grupową bez oddanej trybuny zachodniej.Nie było ani jednego głosu,że to tylko ściema.No chyba,że z góry istnieje założenie,że jedni mogą grać na remontowanym stadionie,a drudzy już nie.
|
Czy mi sie wydaje czy w meczu OM - BVB znowu głos szybszy jak obraz...
|
Cytat:
|
|
no a APOEL wygrywa w Doniecku z Szachtarem. Bliski 6pktów jest. Oby to dodało wiary naszym przed jutrzejszym meczem :D
|
Jest już 1:1 :-) nie ma sensu się zbyt wcześnie podniecać , bo póki co ten mecz wygląda tak jak nasz z Apoelem na wyjeździe , gdzie to Apoel wciela się w Wisłę. ;)
|
Czy tylko ja mam wrażenie że różnica między Borussią a Marsylią jest aż tak duża ?
|
Cytat:
Domyślam się że stadion OM spełnia te wymogi mimo remontu na jednej z trybun pawelwislak - ja mam wrażenie że był to mecz 2 wyrównanych zespołów a wynik zupełnie nie odzwierciedla przebiegu gry...ale taka jest często piłka;) |
Borussia trochę jak Wisła, Marsylia jak Odense. Wypunktowali.
|
No i okazuje się, że Wisła nie odpadła z takimi strasznymi ogórami jak to media pisały.
|
Cytat:
|
Jak dla mnie to OM zdecydowanie przeważał głównie taktycznie. Jak Borek powiedział - lepiej mądrze stać. BVB miało swoje 2 x 10 min na wyszumienie się a tamci tylko czekali. Apoel jednak zgarnął znów 1 punkt a przecież słabi są i Legia to by ich 2:0 pojechała a z Lechem chyba oddaliby mecz walkowerem ze strachu. Może i zmęczyli trochę ale zasadnicza różnica jednak jest bo robią to jednak w fazie grupowej LM. Obstawiam, że wyjdą z grupy bo u siebie powinni coś jeszcze zgarnąć. To właśnie znajomość siły poszczególnych ekip przez rodzimych fachowców. Słabi są jak widać ci pasterze z Cypru.
Swoją drogą fajny projekt tego nowego stadionu w Marsylii. U nas się podniecamy byle czym a na świecie za podobne lub mniejsze pieniądze budują faktycznie efektowne stadiony. |
Wygrałbym :)))
|
E tam, to były ogórki. Co tam, że oni nie przegrali ani jednego meczu w fazie grupowej.
Maaskant powinien zagrać z nimi otwartą piłkę, przecież mamy większy budżet. Wy.......my Maaskanta bo odpadł z drużyną, która prawie wygrała grupę swoją. Cinekw: Z każdym mają szansę. |
Apoel sie dobrzew bawi w LM ale jak ich wylosowalismy to wszyscy znawcy w mediach ze to ogorki i Wisla musi wygrac
|
Nie złe wczoraj Valencia sobie strzelanie zrobiła :D
|
Hop.Temat do góry.Kurcze, ale ten Apoel to ogórki.
|
Brawa dla Arsenalu za wczorajszą walkę, byli dosłownie o krok od szczęścia.
PS. APOEL po 9 minutach rewanżu odrobił stratę z Lyonu ;) |
Apoel to nie tylko ogórki. To są przecież pastuchy z Cypru a Kosowski to złośliwy buc bo powiedział że nie mamy z nimi szans.
|
Miałem iść postawić na APOEL, ale nie chciało mi się ruszyć 4 liter do stsa...
Mówiłem to już w trakcie fazy grupowej - widać, że odpadliśmy z naprawdę klasową drużyną. |
No niestety, wtedy wbrew panującemu wszechoptymizmu, ja w głębi duszy gdzieś spodziewałem się że odpadniemy...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl