![]() |
http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtml tutaj jednak Legia
http://activepl.tv/ tutaj Wisła - Polonia |
Tylko na terenie Polski... kurna... macie jakąś inną stronę z transmisją?
|
|
Dzięki!!!!
|
Cytat:
|
ale lipa , nie ma nigdzie meczu :|
|
Jak nie ma meczu to będę oglądał choć multiligę... raz po raz pokażą Wisełkę, też mi się zachciało wyjeżdżać.... :/
|
http://activepl.tv/ włączajcie
|
http://activepl.tv/ słaba jakość ale działa
|
Wiślacka Armia na trybunach robi wrażenie! Pięęęękny obraz, szkoda, że mnie tam nie ma :)
|
kontuzja Meliksona. Widzial ktos jak to sie stalo i na ile powazny moze byc to uraz?
|
no to mamy po Meliksonie w tym meczu...
mówią komentatorzy że mięsień stłuczony. a został sfaulowany przez Cotre chyba |
na szczescie chyba nic powaznego. Za TWSD:
"Melikson pozdrawiany przez kibiców, odpowiada brawami. Wygląda na to, że to jakiś wcześniejszy uraz, lekarze nie chcieli ryzykować dłuższego występu jednego z bohaterów wiosny 2011 w Wiśle" uffff EDIT: znamienne jest to ze wszedl Jirsak. naturalnym zmiennikiem dla Maora jest przeciez Gargula. |
Z Melexem nic nie jest - sciagniety bo nie chcieli ryzykowac jego zdrowiem zwłaszcza patrzac, ze powołany zostal do kadry Izraela
|
....a mać.
|
Chyba Wiślacy nie chcą nam zaserwować pogromu w takim meczu?
|
Coz...profesjonalizm pelna geba ;). Nie wspominam o jakosci i potrzebie sprowadzenia kilku pilkarzy.
|
Nie wiem co Robert widzi w Sivakowie - koleś jest słabym zawodnikiem, zawala co może w tym meczu - tragedia
2 gol ze spalonego |
Obrony jak nie było tak nie ma , boli bardzo bo dziś feta w cieniu porażki może być.
Nie ma Meliksona - 50 % skuteczności i jakości spadło. |
Gienek siedzi na ławce i wszystko jasne, Melikson zdjety a mogł rajdami porobic troche zamieszania
|
Meleks zszedl i w przodzie nic nie gramy
Sivakow nie nadaje sie na srodek obrony piekny dzis stadion sie prezentuje, caly stadion wypelniony Gienek musi wejsc |
Bez Gienka Jeliensa i Meliksona Wisła jest inną Wisłą.
|
taką grą raczej nie zachęcą do przychodzenia na mecze.
|
Luuudzie, to jest sparing, wyluzujcie. ;)
|
Czego się spodziewacie jaki skład taka gra.
|
Cytat:
|
0 celnych strzałów... Sparing sparingiem, ale można by wygrać choćby ze względu na to, że za chwilę będziemy świętować.
|
Czyli profesjonalisci pelna geba.
Po cholera sciagaja takich slabych sedziow? Zamiast 1-0 dla nas jest 0-2. |
Cytat:
Żuraw słabo, ale to norma. Powinien skończyć karierę, a nie się męczyć gdzieś w Warcie Poznań. Jirsak? Bez komentarza. |
Cytat:
Ale w taki dzień nie warto "czepiać się" na szczęście nielicznych słabości naszego trenera. :-D:evil: |
Cytat:
|
Kiepsko trochę Burliga, ale to może być zrozumiałe. Sivakow faktycznie, nie zbyt spisuje się jako obrońca, przynajmniej w tym meczu.
Myślę, że trzeba wyjść bardziej agresywnie na drugą połowę. Jeśli wejdzie Genkov, a myślę, że wejdzie już na początku drugiej połowy, to kogo byście zdjęli? Bo zakładam, że zagramy wtedy z 2 napadziorami, Żuraw nie zejdzie tak szybko. |
2 gole po 2 spalonych, po co oni sciagneli do sedziowania jakis zasranych madziarów ?
|
Cytat:
0-4 sie skonczy, ew 4-3 jak kiedys z ŁKS, moze ktos pamieta ;) |
a tam sie nie ma co przejmować , po końcowym gwizdku nikt na to nawet nie popatrzy :D
|
Cytat:
Chyba jesteś jakimś wielkim fanem Garguły. Garguła to drugi Łobo. Nigdy tak naprawdę nie był jakimś wielkim zawodnikiem. Ale zgadzam się z tobą, że Jirsak gra słabo. |
No to teraz nie ma nic do stracenia, z defensywnego ustawienia gramy ofensywnym - Zuraw jeszcze troche pogra a potem powinien wyjsc Genkov.
|
Nikt by w to nie uwierzył jeszcze niedawno, ale na ten moment Cracovia ma utrzymanie, a Legia wicemistrzostwo i Puchar Polski.
Co do meczu to bez Meliksona i Genkowa pomysł na grę spada o 60-70%. Także szkoda, że skład tak wygląda. Mam nadzieję, że Melikson nie czuje się jakoś upokorzony tą zmianą w pierwszej połowie. A przecież trzeba walczyć o utrzymanie twierdzy R22. Trzeba walczyć by w następnym sezonie zapełnić 4 trybuny. |
Piękne pożegnanie Żurawia. Aż mi się łezka zakręciła
|
Genkov mógł wejść za kogoś innego, nie za Żurawia. Bardzo bardzo słabo gra Kirm...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl