![]() |
Wystawienie Zurawskiego to bedzie totalna porazka... mimo iz Rios gra slabo to przynajmniej gra w Mlodej Ekstraklasie... Zuraw natomiast grzeje lawke wszedzie... jest totalnie nie w formie kazdy zamiast niego bylby lepszy oby Gornik gral otwarta pilke bo jak postawia Autobus przed bramka jak Slask to bedzie bardzo nie ciekawie:-/
|
Do gry Żurawskiego w tym meczu należy podejść ze stoickim spokojem. Mamy kadrę taką jaką mamy. Maaskant nie ma innego wyjścia, żadne inne rozwiązanie w ostatnich czasach się nie sprawdziło. A liczenie na cud, że ten czy tamten wariant zaskoczy raczej nie jest dobre.
Kiedyś Górski powiedział, że łatwiej jest przypomnieć dobrym piłkarzom jak się gra w piłkę (takim, którzy kiedyś dobrze grali), niż nauczyć kogoś nowego grać. Miejmy nadzieję, że Maaskantowi chociaż trochę to się uda z Żurawskim. Mam nadzieję, że Genkow nie będzie forsowany na siłe do gry. Jego brak w tym meczu może być dotkliwy, ale ewentualbne odnowienie niedoleczonej kontuzji i jego absencja w następnych meczach będzie tragiczna. |
Przyznam ze tego typu mecze zawsze sa dla mnie "ciezkie" do ocenienia bo wiadomo jaka bedzie taktyka Gornika ,1-10-0-0 wiec teraz klucz to szybko strzelona bramka i pozniej oni nieco sie otworzą.
Licze ze Genkov jednak zagra -ale klub MUSI juz teraz szukac drugiego napastnia -to jest cel numer jeden przed ewentulanymi pucharami. Tez troche obawiam sie tego meczu,ale gramy u siebie,a na Reymonta 22 zawsze wygrywa Wisla. |
Cytat:
|
Cytat:
Śląsk pokazał że taktyka Lenczyka to jest na nas sposób, ale mówienie że wszyscy teraz będą tak z nami grać jest niedorzeczne bo nie każdy zespół umie tak zagrać. wyobrażacie sobie np legie która ze swoją wybitną defensywom przez cały mecz muruje bramkę bo ja nie bardzo |
Oto wlasnie chodzi. Trzeba miec dobrych pilkarzy by taka taktyka jaka mial Slask sie powiodla a jak dla mnie Gornik takowej nie ma. Najwanizjesze by to nasz zespol jako pierwszy zdobył bramke bo od razu bedzie nam sie grało łatwiej.
|
Sikorski strzeli bramke, jak zagra :o
|
Niestety bez Genkova w pierwszym składzie:
Pareiko - Cikos, Jaliens, Chavez, Paljić - Sobolewski, Jirsak, Melikson - Małecki, Żurawski, Kirm Liczymy na Żurawia |
Coś czuję, a jestem urodzonym pesymistą, że Żuraw ustrzeli bramkę :)
|
Znowu Sobol :shock:
|
Nasza ławka rezerwowych jest żenująca...
Żuraw, liczę na Ciebie!!! Cytat:
|
Genkova nie ma nawet na rezerwie...
|
Trzeba grac tym co jest , Żuraw liczymy na ciebie !
|
Ciekawe czy z Sobolem i Małeckim uda się zagrać to co z GKS :D Oby
|
Cytat:
|
Macius musi w koncu sobie przypomniec jak sie strzela wazne bramki bo jak nie dzisiaj to kiedy
|
Cytat:
Wygrana choćby 1-0! |
Nie ma Genkowa ale czy to powod do paniki? Jeszcze na poczatku rundy niektorzy psioczyli na Bulgara bo nic nie strzelal a teraz zyc bez niego nie mozemy? Opanujmy sie. Jest Zurawski, niech sie ....a tez dorzuci do mistrzostwa:D
Dzis tylko zwyciestwo sie liczy. Nie ma w ogole innej opcji. Gornik na wyjazdach gra padake, na dodatek traca bramki na potege. Wkraczamy w kulminacyjny moment sezonu. Takie mecze trzeba wygrywac nawet w rezerwowym skladzie. Dzis brakuje tak naprawde tylko Gienka wiec sa tez inni zawodnicy, ktorzy musza wziac na siebie ciezar strzelania bramek. Maor, Maly, Zuraw, Kirm. Jest kim straszyc, bedzie dobrze;) |
Myślę że Żuraw dziś coś strzeli,bo gdy grał u nas za pierwszym razem to w meczach z Górnikiem u siebie strzelał w każdym meczu co najmniej jedną bramkę.
PS.Śniło mi się dzisiaj że wygraliśmy z Górnikiem 2:0 , a Polonia Bytom wygrała z Jagą 1:0.Fajnie by było żeby się sprawdziło. |
No to powoli zaczynają się nerwy heh. Szkoda że nie mogę być na meczu( nie jestem w Krakowie) ehh. Liczę na zwycięstwo i wpadkę Jagiellonii.Kto bronił w ostatnim meczu z Górnikiem?
|
Ehh ale szkoda. Taka okazja. Ładnie rozegrane
|
Nasza obrona jak zwykle gra nie pewnie.
|
Boję się tych kontr. Za bardzo się otwieramy.
|
Az milo popatrzec jak nasi pilkarze grają z klepki.
|
Ładnie się patrzy, ale trzeba strzelić gola, a jak nie będziemy wykorzystywać swoich sytuacji, to wiemy jak to się skończy.
|
mieszkam godzine od Krakowa a wali tak słońce ze musze zaslaniac zaslony
|
Cytat:
Cikos do okręgówki. Zamiast dochodzić do przeciwnika, to ten pozwala mu spokojnie przyjąć piłkę i dokładnie przymierzyć...jeszcze wbiegał za Pareikę po co? Lepiej gdyby stanął właśnie w pobliżu dalszego słupka, jak nie chciało mu się dobiec do napastnika. |
Hmm, mam nadzieję, że nie będziemy mieć powtórki z Wrocławia.
|
jednak jak zawsze
|
Cikos w kolejnym meczu sie "popisuje"...ten czlowiek niech lepiej szuka zatrudnienia w I-szej lidze...
|
No to mamy. Jak się nie strzela dwóch setek to strzelają nam.
|
Jak tam panowie, w konkursie o Wiśle, 4-0, 3-0 ?
Gramy panowie !!! Jopek teraz Cikosik... |
klepmy dalej
|
Co za kalectwo...
|
:( bodaj tam bodaj
|
cikos i ręka nie moge
|
Nie żeby to było jakieś zaskoczenie, ale mam nadzieję, że my kiedyś przestaniemy bawić się w klepkę a zaczniemy grać w piłkę.
|
Cikosz gra dzisiaj dla Górnika...
|
Teraz Górnik się cofnie i będzie bronił wyniku... Powtórka z Wrocławia :(
|
Branco wchodzi... Miałem być spokojny na forum ale moje ciśnienie znów tego nie wytrzymuje :evil:
Brak Genkova i nie ma kto bramek strzelać... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl