![]() |
Cytat:
Zresztą oni by w pucharach grali na 300%, wiadomo jakie by to było święto dla klubu i całego miasta, które to Ekstraklasy na oczy nie widziało, a co dopiero gry w europejskich pucharach! Mogliby jechać na takim farcie beniaminka. Sto razy wolę Bielsko w pucharach, niż Legię z ich aktualnym poziomem gry. Oni by byli naszym czarnym koniem, a wyniku oczekiwać byśmy mogli od Wisły, Jagi i Lecha jako trzeciej ekipy ligi. |
No, OK, wszystko potrafię zrozumieć.
Ale nie to, że Podbeskidzie ma przewagę w posiadaniu piłki :-/ |
Cytat:
|
Cytat:
A później są efekty w pucharach. Potrafimy się spiąć (ostatnio głownie Lech) na "możnych" (którzy z kolei zlewają nasze drużyny tak jak my I-ligowca), a anonimowe drużyny z Kazachstanu nas potrafią zabiegać i wdeptać w murawę, ambicją i wolą walki bijąc nasze gwiazdy na głowę... |
Idzie gdzieś w TV ten mecz?
|
Oj zobaczycie, Podbeskidzie solidnie namiesza w Ekstraklasie w przyszłym sezonie...
|
tu link do meczu
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/puch...rewanz/3796317 |
Cytat:
|
Cytat:
1906 znaków. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Odnosze wrarzenie ze od kiedy Skorza zaczal wypowiadac zdanie "liga bedzie ciekawsza" to naprawde w naszej pilce sie dzieja niezle jaja hehe
A co do Podbeskidzia to mysle ze wiecej w ich zwyciestwach zaslugi Wisly i Amici niz ich samych. Nasze druzyny z trudem mobilizuja sie na lige a wez tu graj z I ligowcem o jakichs Pucharek Polski |
Ależ ten Arboleda mnie wkurza tymi symulkami...
|
Ta czarna piz.da znowu cyrki rozpoczyna...
No to z sedziego zrobi pacynke za ta kartke :lol: |
Wreszcie się jakiś odważny sędzia znalazł i dał Marmoledzie żółtko. Może to go wreszcie uspokoi.
|
widze ze "uwaziaj uwaziaj" znowu odpiernicza maniane, czarnego normalnie dotkac nie mozna bo kladzie sie conajmniej jakby perfidnie dostal z lokcia. Podbeskidzianie musza uwazac na czarny paluszek Arboledy ;)
|
Alez kontra, ja pierdziele :shock: 2-0 Podbeskidzie
|
2-0! No to po Amice :D
|
ale jaja ! 2-0
|
2:0, Malinowski to jest prze gość
|
Baj Baj Amica :D
PS. Ten komentator to dopiero odpierdziela maniane :D |
2:0 :shock:
Ale jaja :lol: I do tego po jakiej kontrze. Żaden fart, bardzo ładnie rozegrana kontra, masakrująca skuteczność: 4 sytuacje, dwa gole. |
2:0 ja nie mogę :) Widać to nie przypadek, że my z nimi przegrali 3:2 w dwumeczu.
|
|
To Podbeskidzie to jakas masakra :shock:
Niezle chlopaki graja, trzeba przyznac |
idzie idzie idzie Podbeskidzie :D sialalaal z......
ale jada Amikorzy :) oby utrzymali :) |
haha:D Czekam na kolege Studio, żeby nam powiedział, co nas będzie boleć po tym meczu.
|
No to Kolejorz może się żegnac z PP :D
|
Jasina za chwile zejdzie z tych emocji ;)
Ale mecz świetny... |
Malinowski :shock:
Drugi mecz, drugi raz wchodzi pod koniec meczu i drugi raz daje w dupę kuchenkom |
haha 2 ucho na sucho :D
Nie dziwi mnie to jakos :D powinno byc wiecej :D |
Przeszli Wisłę, prawdopodobnie przejdą i Amicę, a przed nimi perspektywa finału, a można i zaryzykować stwierdzenie, że i europejskie puchary... To jest właśnie piękno sportu, gdzie "gwiazdy", które są przepłacane zostają ogrywane przez piłkarzy z wiarą we własne umiejętności i o wiele szczuplejszą pensją niż rywale. W przyszłym sezonie mogą namieszać w Ekstraklasie...
|
Spokojnie chłopaki Amcia to szczęściarze im zawsze może sie udać.
|
Cytat:
nie mniej jednak brawo Podbeskidzie! |
Chcialbym zobaczyc takie samo zaangazowanie w tym temacie jutro gdy bedzie grac Lechia.
Co was obchodzi mecz drugoligowca z Amika? |
Tylko ciekawe, któremu z piłkarzy Podbeskidzia zostanie zafundowane darmowe badanie prostaty? Ten Malinowski powinien mieć się na baczności...
Cytat:
|
a jak my z nimi przegralismy to wszyscy po nas jechali jaka to kompromitacja itd... Ciekawe, jesli Amica dzisiaj przegra to czy z nich tez sie beda tak smiac..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl