![]() |
Mam pytanie. Wiecie może jak wygląda stan murawy na Konwiktorskiej. Jest tak jak ostatnio czy wymienili na lepszą. PS. Ostatnio wygraliśmy tak wielkim fuksem więc należy podejść na spokojnie do meczu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Sorry ale musialem odpowiedziec :) Koniec mojej osoby w tym temacie. Dokopcie czarnym koszulom nocnym :D |
śniło mi się
6:5 dla Polonii :( na pocieszenie dodam, że Maaskant dwie strzelił :-) |
Cytat:
|
Nie mamy niestety takiej siły, aby samodzielnie rozdawać karty w meczu. Musimy liczyć na błędy i słabości przeciwników. Można przeczytać, że przeciwnik zagra jednak w ustawieniu bardziej defensywnym niż ofensywnym. To niestety nie jest dobra wiadomość dla nas. Jeżeli nie strzelimy szybko, może wyglądać to jak w meczu z Zagłębiem. I niekoniecznie z happy endem.
W meczu z innym warszawskim zespołem liczyłem na błędy trenera (i nie zawiodłem się). Teraz liczę na błędy ...właściciela:-D Może każe Janasowi atakować... |
Cytat:
|
Jutro gramy zajebiście ważny mecz, a w temacie cisza i spokój. Tacy jesteście pewni zwycięstwa :> ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Andy za Małego, Czarek za Jirsaka reszta bez zmian i powinno być dobrze. Myślę że będzie dużo bramek, stawiam 4-2 dla nas :) pozdro
|
Oglądając CF zwróciłem uwagę, że w Warszawie leży strasznie dużo śniegu, ciekawe co z boiskiem, czy przygotują i odśnieżą, czy będziemy mieli powtórkę z wczoraj z meczu Korona - Amica...
|
W ostatnich 14? meczach z Polonią Wisła wygrała aż 13 i jeden zremisowała więc trudno byłoby wytłumaczyć porażkę.
Ale trzeba ją wkalkukować ze względu na bagno na murawie, Korona chyba ma lepsze wyposażenie (do tego mają jako taki dach) a mimo to trudno było cokolwiek rozegrać we wczorajszym meczu. Może być dużo przypadku, zalecam strzałów z dystansu, szkoda że mamy jeszcze mecz z Arką, podobobne pastwisko do tego w Warszawie na KSP |
Cytat:
|
Cytat:
No chyba, że ktoś wierzy w zabobony typu "zespół A nie leży zespołowi B" (choć nie ma żadnego logicznego uzasadnienia, bo przecież piłkarze się zmieniają, trenerzy się zmieniają, budżety się zmieniają, itd) |
Pawełek
Czikosz Chavez Bunoza Paljić Małecki Garguła Sobolewski Jirsak Kirm Brożek Paweł jazda z discopolo :D |
To jest skład oficjalny czy typ?
|
Jak strzelimy coś na początku to będzie nam się lepiej grało. No ale do tego potrzeba aby Brożek się nie machnął w jakiejś sytuacji oraz aby trafił z 5 metrów. Nie wyobrażam sobie aby Małecki miał ropocząc mecz w pierwszej 11 stce.
|
Cytat:
zwycięskiego składu się nie zmienia. |
Cytat:
|
Fajnie, że Maaskant nie żongluje składem bez sensu.
Polonia zamurowana w trzy dupy. Będzie 0-0. |
Faktycznie Polonia z trzema defensywnymi pomocnikami. No to chyba sie będą bronić u siebie i grać z kontry. Cóż obyśmy ich ukarali :).
Ciekawe ile śniegu tam w Warszawie mają. |
Z perspektywy TV boisko w dosyć dobrym stanie.
|
a wezcie pewnie znowu bedzie kopanina bo Polonia defensywnie, jeden napastnik ...
|
Ma ktoś jakąś relacje w internecie zeby oglądnąc....
|
Cytat:
|
0-3 musi być. Adin, dva, tri (oglądałem przed chwilą reklamę Netii) :)
|
Mam nadzieję że mecz będzie ciekawy i zakończy się naszym zwycięstwem :D Nic lepiej nie zapeszać... co ma być to zobaczymy na boisku
|
Kto siedzi u nas na ławce?
|
To jest hymn discopolo? :D Tylko ZWYCIĘSTWO WISEŁKO tylko Zwycięstwo
|
moda na Polonie cos nie bardzo, bo glowna jest w polowie pełna ;)
|
No to mamy po Bunozie w Gdynii...
|
wie ktos co to byla za piosenka ma stadionie przed rozpoczeciem meczu?
|
Cytat:
|
ładnie gra Polonia póki co. Brak mi tu Nordina na środku, żeby coś mógł przepchnąć do przodu.
|
Za co Bunoza dostał kartkę? teraz nie wiadomo czy się odwoływać bo dadzą Chavezowi.
|
Narazie Polonia gra z nami w dziadka ;)...
|
ja pier.... masakra jakaś ;/
|
juz 14 min a my oddaliśmy w ogóle jakiś strzał?? ;/
|
Jest 15 minuta a my ani razu nie wyszyliśmy z połowy , dramat.
E : Pierwsza fajna akcja i gol :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl