![]() |
Cytat:
|
Jestem za Goniżydem ;)
|
Nero.
10 znaków. |
Korfanty, Pułtusk, Bronek, Jarek.
Edit: Wycofuję, Goniżyd wygrywa w pierwszej turze :) |
Goniżyd ahahahahahhahahahahahha
|
Nourdin !, na cześć i chwałę
|
Chciałem dać psu na imię "Buda" ale nikt w domu nie chciał się zgodzić i mam "Dragona" ;]
|
Akbar, ku cześć i chwale :P
|
Goniżyd najlepsze :rotfl:
|
Moja propozycja to Glut.
|
Cytat:
A z innych to Figo,Czarek,Bodzio,Skipi :) |
Jacek mu daj. W holdzie pewnemu panu..
|
Dobra, ciach bajera :)
Zostało przy Rico (czyt. Riko) bo dziecko tak zaczeło już na niego wołać i się przyjeło. Dzięki wszystkim za pomoc. Myśle że szybko złapie, choć poprzedni właścicel co miał go 3 tyg. wołał na niego Dekster. Rico jest dwusylabowe i ma mocne litery jak R i K. Ktoś mówił że to ważne... Zobaczymy. Teraz jestem na etapie kupowania dobrej karmy, wiecie że 15kg-owa dobra karma kosztuje 200zł ? no ja doznałem lekkiego szoku. |
no to teraz podajemy nazwy karm, które polecamy :D
a poważnie, Rico dobry wybór. |
Dlaczego będąc w Polsce piszesz przez c, czytając k?
|
Liczyłem jednak na Goniżyda :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale wtedy Cwielong jeszcze gral w Wisle |
Cytat:
|
Na razie Ramsiu, a jak będzie większy to Ramsztajn :D
|
Tuptuś :) albo Cartman, tez nienawidzi żydów;)
|
Nieżydowskie a Wiślackie REKIN
do tego są sylaby R i K pozdro |
Cytat:
Drewniak było już zajęte. Bzdurne gadanie, że nie mam większych problemów, bo usprawiedliwia błędy w sprawach mniejszej wagi. Następnym razem jak pójdę do łazienki i nasikam na podłogę to nie wytrę, bo pomyślę, że jutro jest kolokwium, a to większy problem. |
koleżanka ma kundelka i nazywa sie "Ugryź", zawsze jak go woła to wywołuje konsternacje wśród ludzi
|
Cytat:
Ja od kilku lat kupuję dla swojego brudasa w Krakvecie karme Bosch. Ceny nizsze niz piszesz a karma naprawdę dobrej jakości, nie reklamowana masówka. http://www.krakvet.pl/advanced_searc...tion=1&x=2&y=7 |
nazwij go: Ramzes
|
Dzieki Kaan, zerkne na to. Byłem w zoologicznym i pani mi poleciła karmę PURINA. Tańsza o połowę od Royal a ponoć też z wyższej póki.
Cytat:
Ale raczej zostanie już Riko. Ramzes zacne imię, kolega miał Ramzesa, pies żył 12 lat. Każdy go znał na osiedlu. Więc głupio tak samo wziąść. Tragedia była w rodzinie jak zdechł :D |
Cujo.
10znakow |
Cytat:
Co do tego "ugrysia" to u Mnie sąsiedzi mieli 2 psy który jeden zwał się właśnie "ugryź" a 2 "radar" i to dopiero był śmiech jak wołali "radar" "ugryź" :D:D:D sory za offtopa |
Mój wujek miał psa Lejek, wiadomo czemu :D
O Herze i Koce już pisałem wcześniej :D Riko niby mało groźnie ale zawsze można powiedzieć że tak samo miał ten psychopatyczny pingwin z madagaskaru. :) A Rekin u nas już był - dziadek takiego miał psa, to chyba był Wiślakiem :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl