![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie jestem trenerem, nie jestem prorokiem, judki kiedys sie odbija od dna, i boje sie tylko, aby nie byla to Wiselka.........
|
Co wy ciągle z tym Riosem?W ostatnich meczach nic nie pokazuje.Próbuje być obiektywny.Zamiast Riosa do ustawienia 442 wpuściłbym Papieża z ME.Naprawdę
|
Cytat:
Ogólnie w dalszym ciągu bronię tezy,że w ostatnich kolejkach uda nam się uciułać te 5 punktów. Myślę,że dadzą nam je Polonia i Arka. 20 punktów jest do zrobienia. 9-11 pozycja na koniec rundy. |
Cytat:
Na bramce pewnie zagra Pawełek. W obronie wiadomo że na stoperze Chavez z Bunozą bo innej opcji nie ma. Na lewą obronę Pietia - przynajmniej wie jakie ciśnienie jest na ten mecz. Na skrzydłach Małecki - też będzie gryzł trawę i Kirm który wykazuje ostatnio dużo ochoty do gry i niezłą szybkość. W środku Sobol z Gargułą. To nie jest mecz na granie dwóch defensywych pomocników. Za Boukhariego Rios operujący za Brożkiem. |
Małecki może i będzie gryzł trawę, ale wszyscy wiemy, że nasz Patryk niestety się chyba za bardzo spina na Lecha, Legię i Cracovię. Kocha Wisłę ten facet i być może właśnie te zbyt wielkie chęci plątają mu poniekąd nogi.
Oczywiście jestem chyba ostatnią osobą, która by go zdejmowała, ale mam nadzieję, że po 1. będzie w pełni sprawny, a po 2. przemyśli sobie to wszystko trochę, wyluzuje i da z siebie wszystko i wyjdzie to na plus. Poza tym, to Boukhari OUT! Za niego za Brożka niech idzie Garguła, a Rios na skrzydełko za Kirma np. Pietie bym widziała w składzie, za Palijcia lub może i za Kirma. Paweł w ataku musi być, bo któż by miał grać zamiast niego? No chyba nie Żuraw... Sobol i Wilk na środku to dobry pomysł choć w sumie na Craxe wystarczy jeden ;). Niestety na środek obrony nie mamy wyjścia... Może generalnie niech oni podejdą do tego meczu, jak do spotkania z ostatnią drużyną w tabeli, bardzo słabą, a nie jak do derby? Może im kurde będzie lepiej szło? Nic mnie nie obchodzi, oprócz zwycięstwa w tym meczu. Niech robią co chcą, grają jak chcą ale 3 punkty mają być! Jeszcze jedno- jak się ma sprawa z Szatałowem? Bo Weszło wyciągnęło pewien fragment, że Jurij nie może ich trenować teraz więc... Jeśli zasiądzie na ławce, to może być ew. walkower czy jak? Niech jeszcze pociągną Pasy tą swoją piękną serię ;) |
nie wiem panowie jak wy ale ja mysle ze jesli padnie wysoki wynik to kazdy z nas bd w ch** zadowolony. Wiadomo ze to najslabsza druzyna lecz przed derbami kazdy motywuje sie podwójnie :) Wg mnie ostatni wystep chaveza nie byl taki zly w porownaniu do kowalskiego to niebo i ziemia wiec jemu dalbym szanse wraz z Bunoza;) Pawelek-Czikos-Chavez-Bunoza-Piotrek Brozek - Kirm - Sobol -Gargula-Palijc-Rios-Brozek ja widze to tak ;)
|
tyle tylko ze po zmianie boukhariego stracilismy 3 bramki
|
Pawełek
Branco-Nalepa-Chavez-P.Brożek Małecki-Guła-Sobol-Kirm Brożek-Rios Na ławce Chrapek i Papież. |
Dajcież spokój...Cracovia ? Naprawdę ?
Jeśli tego nie wygramy, to kopacze powinni się zapaść pod ziemię, a następnie zmienić klub/zawód. Dosyć pobłażania. W temacie o trenerze cała masa wymagań, a przecież to nie on biega po boisku. Dlatego zacząć trzeba od naszych gwiazdorów. |
daj spokoj zaraz zostaniesz nazwany kibicem sukcesu..
|
Cytat:
Gdzie żeby nie było - ja liczę na to że przynajmniej nie przegramy ale trzeba też otwarcie stwierdzić, spokojnie możemy to przerąbać i to w zasadzie nie ma różnicy czy będą grali 'nasi' czy obcokrajowcy.W ostatnich derbach grało 9 'naszych' i nic to nie dało Gdy to przegramy to pierwsi powinni się pod ziemię zapaść prezes i nadprezes ps. mam też nadzieje że w tym meczu nikomu nie zagotuje się pod czaszką.Będą nas lżyć przez 90 minut i trza sobie z tym dać radę, szczególnie Ci co są mocniej związani z klubem. |
Zauważ, że oni przegrywają mecz za meczem i właśnie zwolnili trenera, który pozostawił po sobie zgliszcza :)Nikt tu cudów nie wymaga. Zrobić to, co reszta ligi. Kopacze muszą zachować odrobinę przyzwoitości i wygrać. To się kibicom należy.
Co się tyczy odwołania do poprzedniego sezonu, to w ataku nie potrafilismy nic. Zaryzykuje niepopularne stwierdzenie, ze gramy w ofensywie lepiej. Natomiast w defensywie starszy mnie trochę Bunoza i Cikos. Zobaczymy czy obydwaj wystąpia. Jednak podtrzymuje to co napisałem wyżej. Straty punktów nie zrozumiem, |
Dlatego też chciałbym aby trener dał szansę od pierwszych minut Nalepie, Burldze czy też Chrapkowi i Papieżowi.
|
Cytat:
|
Zasadniczo to wystarczy wygrana w derbach razy dwa plus wygrana z Legią razy dwa i reszta remisy z makabrycznymi wtopami. Byleby się utrzymać a LE poprzez PP. Jest to do zrobienia:)i jak najbardziej do zakceptowania.
|
Wszystko się może zdarzyć... niestety... takie ch.jowe czasy, taka drużyna.
|
Ale niby dlaczego kopacze mają sie spiąć na ten mecz skoro dla nich obecnie jest on taki sam jak każdy inny ? Skąd ta naiwna wiara, że bedzie inaczej niż dotychczas ? Dlatego , że my tak chcemy ?
Przecież skórokopy dobrze wiedzą, że po kolejnym blamażu i tak na końcu usłyszą: "Nic się nie stało, Wisełko nic się nie stało" , chętnym przybiją piąteczki, może nawet rzucą koszulki o które przy siatce niejeden kibic stoczy walkę. |
kuxwa zebrać się w 20 chłopa iść na trening i sobie porozmawiać z naszymi pseudopiłkarzykami że takiej gry więcej nie zdzierżymy i nie ma możliwości innego wyniku z cracovią jak wygrana..... ale to trzeba do tego kibiców z jajami a u nas smiem twierdzić coraz mniej takich
|
Kac po poznaniu niesamowity, nie patrzę już na wyniki w tej rundzie, każde pkt będą sukcesem, byle by żydów zlać i to konkretnie 4-5 jajko. JJJBG!
|
no z taka obrona jaka ma cracovia to 3 bramki to najmarniej juz nasza obrona jest do dupy ale to co oni prezentuja to jest poziom 3 ligi. nawet nie dopuszczam do siebie ze bedzie inny wynik niz nasza wygrana tylko nie jakas wymeczona
|
no i kurde po derbach.
zgodnie z przewidywaniami mamy zakaz wyjazdowy:-( |
ciekawe jaka kare dostana te ....y z poznania
|
Cytat:
po części sami sobie jesteśmy winni,,, co do meczu nie ważne jak ,, nawet po trupach ale należy to wygrać... |
Cytat:
|
salek - jeśli mogę zapytać gdzie się pojawiła informacja na temat zakazu?
|
Wiadomo było że dostaniemy zakaz, jest to na rękę działaczom i kibicom cracovii, policji, ekstraklasie. Czekali tylko na pretekst i go dostali.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wiem że kiełbaski zimne , hot-dogi drogie,,, ale... reszta cierpi, Ciekawe dlaczego przed derbami zawsze mamy mecz tzw podwyższonego ryzyka gdzie istnieje duże prawdopodobieństwo załapania zakazu..... |
zakaz pewny :
http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.o...mpaign=5792171 |
Cytat:
|
koniecznie z pasami trzeba wygrać. Przez tamten sezon nie udało nam ich się pokonać , co więcej upokorzyliśmy się dwa razy przy nich... teraz pasowało by ich zlać , ale czy w obecnej dyspozycji jesteśmy w stanie dokonać tego ??
Oby , lecz pewności nie mam. No i jak już naprawdę dostaniemy zakaz na ten mecz to " Święta Wojna " znów starci na wartości.. Pożyjemy zobaczymy , grunt to wywieźć stamtąd 3 punkty |
Na Cracovie bez Wiślaków
http://naszsport.iq24.pl/default.asp...88918&nr_str=1 |
ciekawe jak zaprezentują sie nasze piłkarzyny kiedy na trybunach adnego wislackiego kibica
|
Kebab dostał miano cieniasa kolejki. http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...aklasy,1552221
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl