![]() |
Na Canal + Sport.
|
kur.. jak mialem C+ to było malo meczy Wisły, a teraz jak mam Orange Sport to tam jest duzo...
|
Chavez debiutuje w naszej buraczanej. O dziwo, zastapił co raz lepiej grającego Bunozę, a nie popełniajacego błędy Clebera. Zobaczymy, jak to wyjdzie. Forza Wisła!
|
Pawełek
Cikos Chavez Cleber Paljić Rios Wilk Sobolewski Żurawski Boukhari Paweł Brożek Dziwi zastapienie Bunozy przez Chaveza. |
no widocznie trener chce sprawdzic Chaveza z Cleberem u boku... powoli dojdziemy do pary Chavez Bunoza:)
|
Szkoda ze nie zagra Jovanić ;/
|
Sklad, nic po prostu wygrac z GKS'em. Ofensywa totalna widze z Paljiciem na lewej. FORZA Wisla ;)
|
Co jest grane, Wróbel i Żewłakow na ławce? Dziwne...
|
Mnie bardziej dziwi że nie ma żadnej zmiany na bokach obrony.
|
I znowu Palijc na lewej obronie . Mam nadzieję, że Maaskant nie pomylił się co do niego, bo jeśli nie miał wyjścia ostatnio to teraz był Brożek i ten nowy, a Palijć ostatnio zawalił bramkę. Zobaczymy. Widze, że naszemu trenerowi bardzo podoba się nasza gra, skoro żadnych zmian. I dziwne jest wpuszczanie Chaveza, gdy Bunoza grał coraz lepiej. Już oczami wyobraźni widzę sunące ataki skrzydłami GKSu 1 na 1 z naszymi obrońcami bez żadnego wsparcia Riosa i Boukhariego.
|
Dopuszczenie do dośrodkowania z bocznego sektora to nie jest zawalenie bramki. Zdarza się i nominalnym obrońcom. Zawalili środkowi, którzy stali jak kołki i nie patrzyli, gdzie jest Niedzielan.
|
Ciekawe czemu Wróbel i Żewłakow nie wychodzą w pierwszym składzie. Dziwna taktyka
|
Cytat:
|
Trener BOTu powiedział że Żewłakow tylko na ławie z powodu 'infekcji'.
|
Żewłakow ma jakas infekcje:p
|
Wie ktos ilu naszych kibiców pojechało do Bełchatowa ?
|
Boguski pa pa
Malecki pa pa nareszcie ktos oczyscil staw z martwych żab i papierkow. |
Jakże poetycko:) a Bechłatów ciśnie...
|
jak na razie to nie mamy piłki a co dopiero jakaś akcja.
|
Niezły doping kibiców Wisły
|
i jak na razie to jedyny pozytyw
|
slabiutki mecz, nic sie nie dzieje, mozna zasnac... boje sie troche o forme Clebera, strasznie duzo bledow robi i w obronie i przy wyprowadzaniu akcji
|
Jak na razie mizernie, mizernie ....
|
nie da się tego oglądać
|
Żuraw i Wilk niewidoczni jak widać gramy by wykopać piłkę jak najdalej....
|
K***a co to ma być? Pomijając już wszystkie sprawy piłkarskie to jeszcze ten doping. GKS spiewa "Wisle pokonamy" a w odpowiedzi "k***y pokonamy". Śmierdzi wiocha i kompleksami. Po cholerę taka napinka?
|
Chavez tak grac nie powinien!
|
Chavez teraz się zachował jak kompletny idiota. Powinien zostać wyrzucony z boiska.
Gra kompletnie bez pomysłu, mam nadzieje, że coś po przerwie się poprawi. |
Żurawski zaraz powinien zaliczyć pierwszy kontakt z piłką :)
|
Co za kutas z Chaveza.
Mam nadzieje ze to ostatni mecz tego bandyty w Wisle. |
Wilk gra dzisiaj padake straszną
|
Kawal bandyty z Chaveza...a Cleber to juz emeryt i nie wiem, czemu od niego tyle wymagacie? Przeciez Brazylijczyk jest po 2 ciezkich kontuzjach.
|
Nie rozumie decyzji trenera wystawiającego Żurawskiego przecież on jest całkowicie bezproduktywny, z przodu nie dzieje się absolutnie nic !!
Nie przesadzajcie z tym Chavezem to co zrobil to skruwysynstwo ale dostanie pewnie pauze moze sie nauczy, pozatym nie dziwcie sie tam z kad przyjechal kamer jeszcze pewnie nie maja to skad mial wiedziec ze tv to wylapie ;) |
Ależ (nie)gramy nędze. Chavez w każdym aspekcie gry do d.......
|
Pilki zagrywane przez Cikosa to jakas masakra :/
Az zal patrzyc jak oddaje je rywalowi albo wywala w czwarty rzad trybun. |
Bezmyslna i brutalna kopanina.
|
ku... niech oni wszyscy sie wreszcie naucza tego jezyka polskiego, bo przeciez chyba nie takie byly zalozenia taktyczne... trzy podania i strata..
|
Kompletna padaka, nie da się w ogóle oglądać, mecz Legii z Amiką to cud świata przy tym
|
A nasi angielskiego!! Mentalność polskich kopaczy podsumowuje wypowiedz trenera ze on po miesiacu mowi lepiej po polsku niz Malecki po angielsku..
|
No to w nastepnym meczu para stoperów Chavez-Bunoza
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl