![]() |
Bedzie transmisja meczu na sopcascie? Jesli tak to prosiłbym o podanie kanału :)
|
Cytat:
a na mecz ciężko się zebrać? żeby nie było offtopu to www.soccer-live.pl tu znajdziesz na pewno.. |
no mieszkam 500km od Krakowa. wierz mi ze jakbym mieszkal choc 50 km od Krakowa bym jezdził chocby PKSem :)
|
nieważne, Ci co mogą na mecz !
|
mam pytanie czy kupie bilet na mlyn godzine przed meczem?
|
bilety sa na wszystkie sektory.... wystarczy dla kazdego
|
Czy na meczu będą sprzedawane szaliki TKWM?
|
Jovanic - Cikos, Kowalski,Bunoza, Diaz - Małecki, Sobolewski, Garguła, Piotrek Brożek - Paweł Brożek, Żurawski
takbym to widział |
Garguła nie jest nawet w 18-stce meczowej
|
A cóż Wy te składy takie zachowawcze podajecie? Jovanic - Cikos, Bunoza, Diaz, Brożek - Kirm, Wilk, Rios, Małecki - Żurawski, Brożek.
Na zmiany Sobol, Paljic i ktoś z młodych (Rado?) :) I w żadnym wypadku nie wpuszczać na boisko Boguskich, Kowalskich i innych Łobodzińskich. Pipek albo cienkich bolków już oglądać nie mam ochoty a tak przynajmniej zobaczę co nowi są warci na tle naszych ekstraklasowych asów. |
Moim skromnym zdaniem: Jovanic - Cikos Kowalski (niestety) Bunoza Pi.Brozek - Maly Sobolewski Zurawski Kirm (lub Paljic) - Pa.Brozek Rios
I niech zapieprzaja jak glupi, ilez sie przez nich musialem wstydu najesc przed bulgarskim wspolokatorem kiedy razem ogladalismy mecz z Karabachem. U nich 3 druzyny jeszcze graja w europejskich pucharach. Dlaczego u nas tak nie moze byc... :/ No ale wracajac do tematu chce widziec walke, niech gryza trawe bo Arka po transferach tylka nie wystawi na baty. PS. Sorry za brak polskich znakow ale pisze z bulgarskiej klawiatury... Z Wegier... :D |
Tak moim zdaniem będzie:
Jovanić-Cikos, Kowalski, Bunoza, Diaz-Małecki, Sobolewski, Jirsak, Piotrek Brożek-Żurawski, Paweł Brożek. A chciałbym, żeby było tak: Jovanić-Cikos, Kowalski, Bunoza(no powiedzmy, że "chciałbym" ich widywać w I składzie...), Diaz-Małecki-Wilk-Żurawski-Piotr Brożek-Rios-Paweł Brożek. Zobaczymy, moim zdaniem wygramy dzisiaj z 2:0. Łatwo nie będzie, ale wymęczymy. |
Jovanic - Cikos, Kowalski, Bunoza, Diaz - Małecki, Wilk, Jirsak, Kirm - Paweł Brożek, Piotr Brożek
zmiennicy - Rios, Żurawski i Paljic |
jak mozna sobie potypowac to ja bym chcial:
Jovanic -- Cikos, Kowalski, Bunoza, Diaz -- Rios, Wilk, Sobolewski, Pi.Brozek -- Brozek, Zurawski |
Cytat:
Też jestem zdania że już cięzko patrzec na popisy Łobo,Boguskiego i Małego.Widac że chłopaki są kompletnie pod formą. |
Jovanic - Cikos, Bunoza, Kowalski, Diaz - Malecki,Wilk, Jirsak, Piotr Brożek - Rios, Paweł Brożek
MÓJ TYP |
Jovanic - Cikos, Bunoza, Kowalski, Diaz - Malecki ,Sobolewski, Jirsak, Piotr Brożek - Żurawski, Paweł Brożek
|
Cytat:
Niewazne kto zagra , wazne zeby pokazali ze maja jaja i nie przeszli obok meczu jak to czasem robia. |
Cytat:
|
Ja mam 800, w tym 2 granice, i nie posiadam samochodu, takze zostaje sopcast. Podejrzewam, ze dopiero za 2-3 tygodnie bede w stanie byc na meczu... (Przy dojezdzie z Tarnowa).. takze mam nadzieje, ze sie nie zawiode... Dzis tez z wspolokatorem ogladam mecz, ufam, ze bedzie dobrze... Nie chce znow sie wstydzic, ze graja piach...
|
http://www.youtube.com/watch?v=jYWrWoWbOVA
Powinniśy rozjechac śledzi ... nawet w takiej sytuacji jakiej sie znajdujemy . Typuje 2 0 a skład taki : Jovanic -- Cikos, Kowalski, Bunoza, Diaz -- Malecki, Wilk, Sobolewski, Pi.Brozek -- Brozek, Rios |
Jovanic - Cikos, Kowalski, Bunoza, Diaz - Łobodziński , Wilk, Sobolewski, Pi.Brozek -- Brozek, Żurawski
|
2 DP to jest to, o czym pisałem przed rewanżem z Karabachem. W obecnej chwili nie mamy innego wyjścia. A granie jednym stricte defensywnym i drugim stricte ofensywnym zawodnikiem w systemie 4-4-2 to archaiczne kopanie nie mające prawa bytu w nowoczesnej piłce.
|
PAWELEK na bramce... co za zenada...
PALJIC na trybunach lol Kulawik |
Nie wiem, czy ktoś z was czyta relacje na live.wisla.krakow.pl , ale w pierwszym składzie zagra... Pawełek!
|
To jest koniec;/ Pawelek;/
|
Cytat:
Z Pawełkiem się nie zgodze z Kulawikiem, ale... Paljić mimo wszystko niezbyt grał, a na pomoc (mam nadzieje) powędruje Piotrek Brożek. |
Spotkaliśmy trenera Kulawika, który powiedział nam: "Gramy odważnie. Chcemy wygrać ten mecz".
Taa, znowu będę drżał z każdym strzałem w światło bramki... |
Brawo Kulawik, nie ma to jak zaczynać ustalanie składu od największej łajzy bramkarskiej świata...
|
No ciekawie sie robi, Kulawik mowi ze gramy odwaznie... zobaczymy do jakiego czasu ;)
|
tarantulaw no jasne chodzi mi o Pawelka generalnie
to jest zenada, Sami dokladnie kazdy kontakt z pilka Pawelka i palpitacje serca |
Cytat:
|
no przeciez gramy odwaznie:P z Pawelkiem w skladzie:P
o k**** Rado?:O |
Skład:
Pawełek - Cikos Bunoza Kowalski Diaz - Kirm Sobolewski Piotr Brożek Rado - Małecki - Paweł Brożek |
Pawełek
Cikos Bunoza Kowalski Diaz Kirm Sobolewski Piotr Brożek Rado Małecki Paweł Brożek :O RADO :O |
RADO w 1 skladzie... Pawelek na bramce... Rios i Zuraw na lawce... ZENADA KULAWIK, ZENADA
|
Super skład :D
Nie gra Jovanic, który w najmniejszym stopniu odpowiada za pucharową kompromitację, w składzie wszyscy najgorsi w meczach z Karabachem... |
Cytat:
Zastanawiam się czy to nie jest ostatni mecz Pawełka w Wiśle, kontrakt ma zdaje się tylko do końca roku... |
Kulawik to kolejny nawiedzony trener, który chce wydobywac potencjał z naszych zawodników. Owszem jest miejsce do poprawy, szczególnie na płaszczyźnie taktycznej.
Ale opowiadanie tych samych bajek, że są dobrzy, że trzeba im dać czas, że muszą wydobyć potencjał. Tak, są dobrzy, bo wygrali mistrzostwo Polski. Krew człowieka zalewa. PS. I nie piszę tego pod wpływem składu jaki wystawił. To akurat mi absolutnie lata i jest bez znaczenia. |
ALe ****a, jakim ustawieniem my w końcu gramy??
Rado w 1. skladzie, a Rios na ławce.. PARODIA. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl