![]() |
U mnie za oknem termometr pokazuje właśnie 24 stopnie :D Nadciągneły "piękne" burzowe chmury i zrobiło się całkiem przyjemnie :D :P
|
Cytat:
Najbardziej mnie denerwuja lawice komarow czy innego k......a, ktore wlatuja przez okno, jak do siebie. |
dzisiaj w restauracji na kuchni 52 stopnie w najgorętszym momencie :)
|
Wreszcie idzie burza :) Błyska się strasznie
|
Cytat:
|
Dokładnie , ja mam moskitere i jest elegancko , żadnego gówna w pokoju ;) A kosztuje chyba 12 zł..
|
Deszcz!
Od razu lepiej :) |
W Hucie pokrapuje... Taki kapuśniaczek. :-) Ale i tak od razu się schłodziło.. Ja bym chciał jakiejś małej ulewy, bo nadal mi od dachu masakrycznie grzeje...
|
U mnie nie grzeje. +15 st C i pada deszcz - nawet sie z domu nie chce wychodzic.
|
ale fajny desczyk, aż przyjemnie sie siedzi, potem popołudniu pograć w piłke ... :]
|
Cytat:
W takim Maroko mogą mieć i 50' C, ale: 1. w środku dnia praktycznie nie pracują (spróbuj to przeprowadzić u nas w lato) 2. budynki mają lekką konstrukcję, są przewiewne a we wszystkich urzędach, hotelach czy nawet lepszych knajpach klima 3. Jest sucho, więc łatwiej się znosi upały |
Ile kosztuje obecnie wejscie na Kryspinów, na ten drugi zalew niestrzeżony i jaka jest cena parkingu :) ?
|
google.com :P
http://www.kryspinow.com.pl/index.php?mod=ps&id=1 Cytat:
i na multisport jest za free co mnie od początku sezonu bardzo cieszy :) |
swoja droga ladnie sie wycwanili w tym roku.
W tamtym roku platne bylo tylko w sobote i niedziele. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl