![]() |
I po co znowu Brożka w pierwszym składzie wystawiać?
|
Cytat:
|
Narazie *****ia ,nic nie gramy
|
w obecnej formie Brożek strzeli bramke jedynie z 3 metrów na pustą bramkę
|
Motywacje to my mamy tylko na Lecha, Legię.
Na razie klops. Brożek miał 2 sytuacje, ale to nie ten Paweł. Tak jak ktoś powiedział, on musi mieć pustaka, by strzelił, obym sie mylił |
goooooooooool Boguś :D jedziemy :D
|
Bogus.... bardzo dobrze.
|
Yeaaaah. Brożek świetnie, Boguski jeszcze lepiej !!!
Zawsze jak kogoś pokrytykuje, to później się rehabilitują. Wczoraj pisałem na forum Legii, ze czesto tak jest, ze druzyna gorsza wygrywa spotkanie. 2 minuty po notce, padła bramka dla nich he |
zwracam honor, brożek kapitalnie teraz uderzył, kapitalnie obronił kasprzik, i formalność boguskiego
Mam nadzieje że piast się teraz otworzy i dostaną brame na 2-0 |
Chyba spalony był. Ale nieważne Wisła prowadzi i jest zajebiście.
|
Cytat:
|
Spalony :/
|
Na przekor teraz nie wykorzystal setki :)
tak jak ten typ od sedziow w Szybkiej pilce mowil.. "sedziowe, przestancie gwizdac takie spalone.. dajcie im grac i strzelac bramki Młodziak na bramce mimo wszystko na +.. tak jak podejrzewalem, a zapewne sie bedzie rozkrecal |
Przecież obrońca był przy słupku, jaki spalony. Nie było !!!
|
ja pie....
|
Zasrany węglojad...
Pablo katastrofalny błąd. |
Juz ktorys blad Alvareza, ktory konczy sie bramka...
|
Ale urwał! :shock:
|
strzał życia i.... gol :/ nie widzę w dzisiejszym meczu u naszych chęci walki... będzie 1:1
|
Heh Boguski w tej rundzie poluje na padliny. Jego fryzura jak również styl w polu karnym do złudzenia przypomina mi Pippo Inzaghiego :D
Taki sam 'dobijacz'. A co go gola Piasta to..eh, ale odrobimy raczej :) oby. |
szarańcza :lol: kocham to :D
|
Cytat:
|
ciekawe czy Christov znów posiedzi cały mecz?
|
Gra Wisły drażni niesamowicie. Problem sprawia celne oddanie 3 podań. Niektórzy piłkarze Wisły myślą, że mogą sobie chodzić po boisku a piłka sama wpadnie do bramki. Więcej agresji,szybkości i dokładności.
|
Znowu będą wielkie nadzieje liga mistrzów.. co z tego szykuje sie kolejna Levadia, oni nie grają NIC!!!
|
Przykro mi się robi patrząc jak gra Boguski...
|
Boguski jest tak beznadziejny że nawet bramka tego nie zmieni. na dodatek notorycznie nie wraca ze spalonego
|
Cytat:
Paweł uderzył łądnie, ale pózniej juz z podaniem problem ma. Boguski jest slaby fizycznie, przepchac sie z obroncami nie potrafi. pokrytykuje troche, to ktos z nich brameczke strzeli :P |
no też tak pomyślałem, chce, żeby Wisła zdobyła mistrzostwo, ale przeraża mnie myśl, że znów się skompromitujemy w pucharach z taką grą...
|
Boguski swoja droga, ale powiedzcie mi czy widzieliscie jakies celne podanie w wykonaniu Pawla Brozka?
ale spoko bedzie 2-1 |
to jest przerażające, że zawodnicy którzy jakby nie było mają jakieś tam doświadczenie nie potrafią rozegrać kilku celnych podań z pierwszej piłki... a piłka notorycznie im odskakuje... wtf? <rotfl>
|
****a mam dość tej .......onej żenady jaką grają ci ludzie, jebane niechlujstwo, zero ruchu bez piłki, przyjęcia na 2 metry w góre, niedokładne podanie do kolegi stojącego 2 metry obok, zero ambicji, stanie i patrzenie się a może ktoś coś ustrzeli...
****a nauczcie się grać, co Wy ****a robicie na treningach?!?!?! Ten Piast jest tak słaby że aż żal patrzeć, z Wisła sprzed 3 lat przegrałby 0:5... Ps. Z góry dzięki za bana, i tak mam to w dupie... |
Jakie ****a PIASTUNKI? O co z tym chodzi?
|
Piast przeprowadził więcej ciekawych i groźnych akcji niz my.. I to jest mecz lidera z przedostatnią drużyną w tabeli!!
|
Połowa piłarzy gra chodzonego, a druga stojącego. Biega tylko Sobol. Obraz gry Wisły to wypisz wymaluj mecz z Levadią w Sosnowcu.
|
trudna w odbiorze pyta...
|
Jak tak dalej pójdzie, to będzie 2:1, ale dla Piasta...
|
na Piasta sie mowi "Piastunki" :)
ksych, wrzuć tą bramke Piasta bo widze ze mnie coś fajnego omineło :P |
Jak to jest, że drużyna grająca o mistrzostwo Polski nie potrafi sobie poradzić z Piastem Gliwice?? ?? No bo chyba sobie jaja robią. Niech się określą, że grają o środek tabeli, może o puchary, a nie o mistrzostwo. No nie można grać o tytuł o odwalać taką padake jak teraz. Takiego rywala nie można się bać, no ludzie!!!!
|
Pytanie co dalo zmienienie Skorzy na Kasperczaka ? Teraz widać ,że ch*ja ,gramy dalej piach
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl