![]() |
Tylko Canal+. Mecz najprawdopodobniej bez komentatorów.
|
Cytat:
|
Trochę głupio że bez komentatorów ale rozumiem
|
Relacja bez komentatorów to jedyne wyjście. Postawcie się na ich miejscu, mieliby się cieszyć, że w Hiszpanii strzelają bramki?
|
Cytat:
to tak jakby na takim TVN24 pokazali same paski informacyjne i w sumie tam dzwonienie po ludziach lub zapraszanie do studia i wyciaganie z nich ich komentarzy i reakcji z jednoczesnym przepraszaniem za takie pytania bylo naprawde zenujace ale liczy sie ogladalnosci i tego typu stacje zyja z tego typu tragedii tak jak Canal+ zyje z pokazywania meczy żałoba żalobą, pamięć pamięcią, szacunek szacunkiem ale bez hipokryzji i zbednych gestow na pokaz Cytat:
|
A nie uwazasz, ze waga problemu jest drastycznie rozna? Postawilbys sie w sytuacji Smokowskiego albo Twarowskiego - wiem, specjalistow i przez swoj profesjonalizm, az tak zdystansowanych do sytuacji (?) - ktorzy przy golu Messiego czy Ronaldo wyskakuja z foteli i krzycza przeciagle "gooool" do mikrofonow?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cięzko sobie coś takiego wyobrazic. Ale też tak bez komentatorów nie pasuje :/ Chociaż w porównaniu do tej tragedii to zaden problem. Jednak świat musi żyć, my też nie możemy położyć sie i załamać. Trzeba wstać, i żyć dalej, ale z pamięcią i szacunkiem do ofiar.
Verinho, ale ktoś Ci powie, że dzisiejszy wypadek dot. kilkudziesięciu mln ludzi, a mecz ponad mld ludzi. Tak mogą myślęc niektórzy i nic na to nie poradzimy. Uważam, że jeśli komentatorzy nie chcą komentować, to niech mecz bedzie bez komentarza. Jednak jeśli by sie zdecydowali, to Canal Plus nie powinien im tego zabronic. |
Cytat:
Jak ktos chce ogladac za darmo najlepsze ligi to antena na Turksata. Cytat:
|
Cytat:
żałoba żałoba, ale życie toczy się dalej, jak ktoś wyże napisał hipokryzja, ale Polacy są takim narodem popadającym ze skrajności w skrajność. A co do meczu to chciałbym remis bo wtedy wszystko będzie dalej otwarte, walka o mistrza do samego końca, ale jest to spotkanie które może się skończyć każdym wynikiem, zarówno jedna jak i druga drużyna mogą wygrać różnicą kilku bramek, ale może paść również remis. Najważniejsze to aby mecz był godzien tego ile i jak się o nim mówi. Ja liczę na popisy Ronaldo i genialne, bramkowe odpowiedzi Messiego. Dla mnie osobiście ważniejsze jest to żeby Messi przyćmił Ronaldo.......nie cierpię tego typka |
Cytat:
Byliście kiedyś na stadionie?Bo czytając te płacze to wydaje mi się że traktujecie komentarz meczowy jako coś bez czego obejść się nie da - sory to nie Japoński film w oryginalnej wersji. |
Cytat:
|
W czym ta sytuacja jest skrajna? Zginęło 80 osób i ja je traktuje jako rodaków i jako osoby które opuściły swoje rodziny. Moim skromnym zdaniem ta tragedia nie umywa się do tragedii w 2004 kiedy przeszło tsunami i zabiło 300 tys ludzi! W dużej części dzieci które nie zdążyły nacieszyć się życiem....
Dla mnie ta sytuacja jest tragiczna i trzeba się modlić za tych ludzi i liczyć że teraz żyje im się lepiej ale skrajną bym jej nie nazwał. |
Za kilkanaście godzin rozpoczną się derby Europy. Przed pierwszym gwizdkiem na Santiago Bernabeu, piłkarze uczczą pamięć zmarłych w katastrofie pod Smoleńskiem minutą ciszy.
Pod Smoleńskiem zginęło 96 osób, w tym prezydent Polski Lech Kaczyński. Piłkarze założą czarne opaski na znak żałoby. Na całym świecie ta tragedia wywołała ogromne poruszenie. Warto dodać, że drugim bramkarzem Realu Madryt jest polski bramkarz Jerzy Dudek. |
Cytat:
Ale fakt faktem, że raczej jest to dobra decyzja, tym bardziej, że ci komentatorzy sami pewnie przeżywają tą tragedię. Nie wyobrażam sobie by Wolski jak zawsze krzyczał w niebo głosy. Druga sprawa... 96 ofiar- jakże jest to dobrze znane w środowisku piłkarskim, w środowisku kibiców Liverpoolu FC. Sorry za małego Offa. |
widzę że co niektórzy woleliby słuchać suchego komentarza w stylu "Messi podaje. Broni Casillas. Ronaldo faulowany. Bramka. Jeden zero" bez żadnego podniecania, eksytacji, radości z pięknej akcji ze strony komentatorów itp. W dupie mam taki komentarz. A jakby to wyglądało jakby się darli "goooooooooooooool! wspaniała akcja!!!"? byłoby to co najmniej "niesmaczne"
w chwili gdy ogłoszono żałobę, jest wyciszenie, czas smutku i rozmyślań, myślę że należy się cieszyć że w ogóle pokażą ten mecz w polskiej stacji. |
http://radiogol.pl/m3u/RadioGol1.m3u <---- Relacja z Gran Derbów. Od 21:35 Studio przedmeczowe.
Podbijam na nową stronę |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie, odpuśćmy sobie dzisiaj.
|
Kto ma możliwość przełączenia na dolby digital na c+ to jest teraz komentarz przedmeczowy chyba nie wiedza ze są na antenie :)
|
Skoro zaraz mecz to sobie pozwolę, mecz wygra Barcą a to dla tego, że pieniądze nie grają roli i nie kupują jak Real i odpadają z LM.Więc 0-3 dla Barcy 3x Messi ;]
P.s nie lubię Barcy ale niech wygrają :P |
przed meczem bedzie minuta ciszy.
|
Cytat:
Żadna to zbrodnia, a jak ktoś czuje potrzebę całkowitego wyciszenia, refleksji powinien mieć na to swoją przestrzeń. Wolność jednego człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna wolność drugiego. Nie mam zamiaru puszczać głośności na cały regulator i "wkraczać" w czyjąś prywatność, ale też nie życzę sobie nakazywania mi obchodzenia żałoby, natomiast życzę sobie obejrzeć mecz i napić się piwa - takie moje prawo. |
Szacunek dla całej Hiszpanii za minute ciszy. Coś pięknego.
|
Czemu na public sporcie nie ma w ogóle komentarza ? ok już wiem,trochę to śmieszne....jak już leci...
|
Nigdzie nie ma
|
było napisane że z powodu tej tragedii nie będzie komentarza w tym meczu..
widzę że nie wszyscy mają czarne opaski w Realu, a u Barcy też ujrzeć nie mogę.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Public Sport
sop://SOPCAST2.SOCCER-LIVE.COM.PL:3912/80248 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Messi jak zawsze niezastąpiony :)
|
Piękne podanie...
|
Taki ten mecz nijaki narazie :p
|
atomowa pchła hehe
a w meczy dużo walki i faulów mało fajnej gry i okazji bramkowych - może 2 połowa będzie lepsza |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl