![]() |
A jednak... niby Hristov.. ale od początku meczu? chłop nawet jednego porządnego treningu z kolegami nie zaliczył.. zero zgrania, zero zrozumienia, inny film.. gdyby strzelił to byłoby coś..
i co do Pawła.. jakieś pie... fatum, byle tylko nic nie poważne.. |
Jakis drobny uraz Brozka z tego, co mowil Skorza.
|
w tym sezonie nas kontuzje nie omijaja, ale damy rade,
Skorza na pytanie dziennikarki na temat Makinwy zrobil dziwne wrazenie na poczatku ;D |
Cytat:
|
Cytat:
|
tak jest Brożek ciągle się zachowawczo leczy, już chyba od roku, zamiast porządnie wyleczyć się, to grywał na jesien na srodkach przeciwbolowych,
|
Brożek powinien poddać się operacji - a nie zrobił tego tylko dlatego że Wisła nie przeprowadzała do tej pory żadnych transferów napastników - po prostu nie miałby kto go zastąpić....
|
To będzie nasz Henry z 14! a w tv napisane jest Christov...zamiast przez samo H.
|
na ławcepoza bramkarzem mamy Issa Ba, może Mączyńskiego i koszulki.
|
Co z Brożkiem? Coś poważnego?
|
7 kontuzjowanych , powinni fizjoterapeute (nie wiem czy jest nim nadal Terrizotti) wywalic na zbity pysk
|
7 kontuzjowanych i 1 wykartkowany...nie lepiej bylo zagrac Issa Ba na prawej a Boguskim z przodu(Jirsak na lawce)? Co sie wogole stalo z Lobodzinskim? Bylem pewny, ze jest wszystko ok, zreszta podobnie jak z Golosiem.
|
Kurde ta ławka rezerwowych to nie wygląda za dobrze, rzekłbym tragicznie, ale może ktoś się wykaże dzisiaj
|
Przej.. z tymi kontuzjami. No i jak byśmy wyglądali, gdyby ten Hristov nie przyszedł ? Boguś na 60 minut gotowy, Brożka brak, Małeckiego brak.
|
lepsza lista nieobecnych niż pierwsza jedenastka, ale nic
pełen wiary, GRAMY !! |
japierd.... zaczyna sie fatalnie
|
1-0...... brawo ku... brawo
|
już w plecki
|
Widać, że kontuzja Pawła trochę rozwaliła koncepcje naszego treneiro. A Bełchatów dominuje od początku, mocny pressing, a my nie potrafimy wymienić choć 2 celnych podań :D
Łoho! Coś czuje, że zaraz będzie 2:0 :D |
Wisełko gramy! JA wierze!!!!
|
Alvarez kolejny blad...
|
No, świetnie się zaczyna...
|
To nie jest normalne aby było tylu kontuzjowanych zawodników. Dla mnie to jest skandal.
|
****a pierwszy mecz od 80 dni, a Ci wychodzą jak na sparing. Jest motywacja.
|
Cytat:
Nie wiem co gorsze, wynik czy nasza gra. |
tak się cieszyliście że Legia wygrała wczoraj z Cracovią, a jak widać wygrana pasów byłaby nam na rękę
no ale cóż to dopiero początek.. |
To jest naprawdę denerwujące, że nie potrafią rozegrać to jakoś po ziemi. Ciągle długie dzidy w pole karne lub przed. Dlaczego nie uspokoją gry i nie zaczną grać presingiem?
|
Coś czuje że będzie 3:1 dla Nas i Hristov brameczkę strzeli...
P.S Pozdrowienia dla krytyków Dawida Nowaka... |
Kur*a mać, gdzie gra Diaz? Bo gość jest wszędzie. Środek, lewa, prawa...
|
Czy Wisła musi stracić gola aby zaczęła zap....ć? Jak tak dalej będą grać to ciemno to widzę....
|
Hristov na razie 0, z resztą Boguski też nic wiele nie pokazuje
|
Cytat:
|
Na poprawę gry liczyłbym dopiero w drugiej połowie. Chyba muszą skonsultować swoją postawę z trenerem. Tymczasem piach. Ale cóż pełni wiary oglądajmy dalej....
|
Jeden Nowak robi więcej zamieszania w naszym polu karnym a niżeli nasz atak :0
edit. A ja łudziłem się, że te obozy przygotowawcze coś dają. Okazuje się, że nic. Nie biegają, nie kryją, nie ma pressingu a rozgrywanie po ziemii to istna czarna magia. Coś przed meczem czułem, że może być źle ale teraz powoli to wyłazi. Jak wygramy bądź zremisujemy to można powiedzieć, że zdarzył się cud :D |
No to macie/mamy tego połamanego Nowaka... x)
Ten Hristov czy jak mu tam nic nie gra. I nie mówić mi tu, że dobrze gra obrona Bełchatowa, bo nie w tym rzecz! Myślałam, że Diaz po przerwie zimowej coś poprawi.... :/ |
Kirm bardzo dobrze dzisiaj gra. Może w tej rundzie pokaże na co go stać
|
A Marcelo co zrobil przy bramce ? Pobiegl w druga strone ,nie tam gdzie poszla centra
|
po co ten Diaz gra?? Lepiej jakby Ba grał...
to spójrz jak Diaz gra.. z korzyścią dla GKSu a nie nas... Sobol też daje popalić... oo i Mario pokazał swój kunszt ;/ |
Cytat:
|
Widzę, że Wisła wróciła do Tele-Foniki na reklamach :D Początkowo myślałem, że wszedł ktoś na murawę w starej koszulce :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl