![]() |
Cytat:
plan pobrany i wydrukowany. Teraz cierpliwie czekać na pierwszy mecz. |
Napastnik musi być bramkarzem
Dobrze Korea Północna weszła w turniej :lol: Drogba nie zagra na mundialu |
na czym procz TVP1 bedzie mozna ogladnac MŚ?
Bo napewno nie dam rady ogladac ibisza kurzajewskiego jako reportera i tych peda**w co komentuja, a gowno sie znaja. docenam szaranowicza teraz |
RPA 2010 tylko w TVP będzie można oglądnąć, niesamowita jakość obrazu i dźwięku, wspaniali komentatorzy, eksperci. Cud miód!
do tego kompletu ekspertów od piłki dodaj sobie trąbki i buczenia murzyńskich plemion afrykańskich. Chyba najgorsze mistrzostwa pod względem kibicowskim się zapowiadają, chyba że Aryjczycy z Angolami rozkręcą na swój sposób ten turniej. pss. Oby Euro 2012 było w rękach POLSATU! Czy to możliwe?? Chyba że jest jakiś haczyk w naszym i UEFA'owskim prawie, że publiczna jedyneczka i dupeczka mają transmitować euro.... |
Czy na TVP czy Polsacie czy TVN co za różnica? I tak Polacy nie grają więc oprawa,komentarze mają znaczenie drugorzędne.Sam jeszcze nie wiem czy będe oglądal od początku mundial czy na przykład dopiero po zakończeniu fazy grupowej,kibicować i tak nie ma komu kibicować a sztuczne "podkręcanie" atmosfery jakoś mnie nie bawi.
|
Cytat:
|
Ja tez juz sie nakrecilem na MS :) Wiadomo jest to najwazniejsza impreza pilkarska i zawsze mozna zobaczyc na niej fajny futbol. Czekam juz z niecierpliwoscia na wszystkie meczyki. Co prawda w fazie grupowej jeszcze szalu nie bedzie (nie bedzie meczow miedzy najlepszymi reprezentacjami) ale tez napewno beda emocje i piekna pilka, a pozniej faza pucharowa to bedzie miod malina :d
|
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...96/story.shtml
Anglia bez kapitana, tak samo WKS :/ Ponoć Drogba ma jakąś szansę zagrać, bo jak nie to będzie fucking disgrace. Co do Ferdinanda, to niby jest King czy Upson, ale jednak Ferdinand z Terrym to zawsze była zgrana para obrońców i teraz marsz po zwycięstwo będzie zdecydowanie trudniejszy. |
To jest jednak dramat dla każdego piłkarza.
|
A ja wolę gości pokroju Szpakowskiego czy Szaranowicza niż ulizanych pedałków z Polsatu.
|
I tak przez vuvuzele będę oglądał z wyciszonym dźwiekiem więc czy to będzie C+ czy TV Trwam nie robi mi różnicy :)
|
nie wiecie czy buki przyjmuja zaklady n to kto wygra mundial , patrzylem na sts.pl ale nie znalazlem ?
|
Bet-at-home przyjmuje na przykład.
|
Cytat:
|
http://www.dutch-football.com/footba...g-injury.shtml czyżby Mundial bez Robbena ??
|
Cytat:
|
Mam nadzieję, że Słowenia na nadchodzących mistrzostwach pokaże na co ich stać. Szczególnie liczę na Kirma. Mam nadzieję, że gdzy pokaże swoje umiejętności z meczów w reprezentacji i z kwalifikacji do Ligi Misiów z meczu z Levadią to jego cena podskoczy do góry. Jak co cztery lata jestem jednak za Argentyną. Messi, Tevez i Di Maria pokażą na co ich stać i nieoczekiwanie Argentyna będzie najlepszą drużyną świata!
(edit) Dziwne to trochę dla mnie, że tylu podstawowych zawodników kontuzjowanych. Nową gwiazdą serialu "O tych co nie pojechali na mistrzostwa w RPA" został Nani. Na razie obsada jest nie zła. Behrami, Robben, John Obi Mikel, Bastos, być może Pirlo, Ferdinand, Drogba i Milito no i Portugalczyk. |
Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o turniej w Polsce, to z tego co wiem, nie było przetargu.UEFA w krajach gospodarzy, poprostu daje prawa do transmisji publicznemu nadawcy. Szkoda Drogby.Mam nadzieje, że jakimś cudem zagra w turnieju.Bez niego WKS będzie bardzo ciężko wyjść z grupy.Stracili serce drużyny, jej głowną postać.Wystarczy popatrzeć na jego statystyki w reprezentacji... |
|
Naprawdę wielka szkoda by była gdyby
Drogba nie mógł zagrać. Co do Argentyny to Messi i spółka mogą naprawdę coś pokazać i nie zwracał bym uwagi na to iż mieli "problem" (więcej niż to było warto media rozdmuchały) z awansem nic nie sugeruje. Zwrócił bym bym uwage na Niemców którzy mogą mieć formę turniejówą jak to zwykle bywa. Fantastyczne przygotowania, i rozpracowanie przeciwników znów może ich doprowadzić do finału... Osobiście mam nadzieję że do tego nie dojdzie. I Hiszpanie ostatnio nie doceniani ale mówi się o ich formie. Więc też mogą być drużyną która może zaskoczyć i wylądować w finale. Za co trzymam kciuki powiem szczerze. aaaa "Wielka Brazylia" to tylko już chyba nazwa która została z poprzednich lat... mam nadzieję że tym razem nie będzie ciągłej gadaniny że wszyscy grają w dobrze, pięknie a na końcu i tak wygrywa Brazylia.... I miejmy tylko nadzieję że komentatorzy dopiszą. Nie będzie zbędnej gadaniny i przekręcania nazwisk co może najbardziej denerwować. |
Cytat:
|
Wlasnie czytalem o robbenie też sie ciesze że nic mu nie jest , a lekarze WKS-u caly czas starają się "uratować" Drogbe więc może on też zagra :]
|
Ja będę kibicował Anglii :) nie ma co,początki piłki nożnej to właśnie Anglia,najstarsza reprezentacja,najstarsze drużyny,jedna z najsilniejszych lig na świecie a na koncie tylko jeden tytuł mistrza Świata. Mam też nadzieje ,że Rooney będzie królem strzelców -po porostu lubię tego chłopaka :)
|
Też bym chciał żeby Anglia w końcu wygrała, ale ta ich liga nie jest znowu taka angielska, popatrz np na Arsenal, mają kase to kupują zagranicznych, w Anglii od czasów Simana (czy jak mu tam jest) nie ma dobrego bramkarza ..
|
chodzi ci o Davida Seaman'a? to prawda ,że mankamentem Anglików jest brak dobrych bramkarzy, ale mając przed sobą John'a Terryego i Ferdinanda mógłby między słupkami stać Pawełek :) Mam nadzieje ,że Robert Green będzie podstawowym bramkarzem na mundialu jakby nie patrzeć w tym sezonie w barwach słabego West Ham'u grał dość przyzwoicie tylko problemem może być brak doświadczenia w meczach reprezentacji .
|
Cytat:
Moze to jest dlatego tak, ze w Anglii, graja piłke do przodu by strzelic po prostu bramke wiecej od przeciwnika. A u nas w kraju "najważniejsze zero z tyłu" :) |
Cytat:
|
Cytat:
no Szpakowski z tym swoim "ajjjjjjjjj" albo Włodziu "magia Zakopanego" to ludzie potrafiacy robic klimat i tego wiekszosci polskich komentatorow powtorzyc nie potrafi. Mam taka prosbe moglby ktos wypisac ktora stacja robila jakaie Mistrzostwa,bo musze cos sprawidzic wiem ze 1998 Francja MS -TVP 2000 Belgia ,Holandia- ME - TVP?? 2002 Korea MS-TVP ?? 2004 Portugalia ME -TVP 2006 Niemcy MS ..??? 2008 Austria ,Szwajcaria Polsat 2010 RPA MS TVP jakby ktos uzupenil braki :) |
2000 tylko TVP
2002 tylko Polsat, chyba tylko finał był na TVP i mecze Polaków 2004 tylko TVP 2006 licencję miał Polsat ale odsprzedał TVP połówę meczy. |
1998 na pewno tylko TVP.
2000 nie pamiętam 2002 wszystko było w rękach Polsatu, TVP transmitowało mecze Polaków, jeden ćwierćfinał, jeden półfinał i jeden finał 2004 całość dla TVP 2006 pół na pół 2008 Polsat. |
Cytat:
ok :) nie bylem pewien 2000 i 2002 ,bo final pamietam byl na tvp 2 a inne mecze mial Polsat ,ba nawet TV4 .. i pytanie za 100 pkt:) podczas ktorego Mundialu bylo slynne łaczenie z Wisła i z kominkiem Antoniego Piechniczka :D :D |
jak dla mnie to chyba 2002
;) |
A to nie było Euro 2004?
|
Andrzej Zydorowicz to był gość :P
Pamiętam jak na mundialu we Francji '98 gdy wprowadzono pokazywanie przez sędziego technicznego doliczonego czasu, w czasie gdy on pokazał na tablicy świetlnej ileś tam doliczonych minut Andrzej wypalił:"oooo szykuje nam się zmiana" :D Dopiero bodaj komentujący z nim Listkiewicz wyprowadził go z błędu :) ----edyta------- grzechu1991 specjalnie sprawdziłem i się poprawiam bo myślałem że chodzi Ci o 3 mecz w grupie, a Anglia - USA jest 1 meczem grupowym i normalnie będzie w TVP |
Mam takie pytanie, nie wiecie może w jakiej stacji będzie można obejrzeć mecz Anglia USA? Bo tvp nam serwuje Niemcy- Australia...
|
Cytat:
Tu jest napisane, że na TVP2 będzie Anglia-USA. |
Dzieki wielkiee, nie mam tego zasranego tvp sport i mam problem;/
|
Wszystko na TVP1 i TVP2 - tylko mecze w ostatnich kolejkach: jeden na otwartym kanale, a drugi na TVP Sport - wg harmonogramu zaserwowanego przez To i Owo - w ostatniej kolejce będą pokazywać mecz faworyta za każdym razem...
Ech, ale wszystko pod RPA :D każdy mecz wieczorem, ostatni dopiero mecz z Francją... :) |
Cytat:
00 TVP 02 Polsat 04 TVP 06 Polsat 08 Polsat Wpisałem tego, kto miał władzę, a nie tylko ochłapy :) A co do kominka. Hm wydaje mi się, że był to rok 2002. |
Mam nadzieję, że TVP nie zepsuje nam MŚ. Oby zdążyli na hymny. Polsat pokazałby Mundial kilkanaście razy lepiej, ale niestety przegrał przetarg...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl