![]() |
Real trafił z taktyką. Pięknie neutralizują Barcelonę, która chyba jednej groźnej akcji nie przeprowadziła.
I mówię to jako osoba, której z Hiszpanii najbliżej do Atletico. |
madrycke twory, nie przestraszyły się przeciwnika i całkiem dobrze sobie radzą na Camp Nou, generalnie pierwsza połowa nie zachwyciła, mało spięć podbramkowych i przede wszystkim nie wykorzystana setka Ronaldo w 20 min.
|
Szlag mnie trafia z tym komentarzem. Jeden nie dobiega jeszcze do drugiego, a już słyszę że faul, nie widzę podania a już słyszę, że spalony. Komentarz bym wyciszył, ale lubię słyszeć stadionowy "szumik"... O kant dupy rozbić taką transmisje...
|
Ja sobie ich wyciszyłam, później mieli jakieś kłopoty- to fajnie było. Generalnie, to niech się Barca weźmie do roboty! :/
;) Messi i Henry graja gie, do tego Alves też ... :/ Liczę na wejście Pedro i Ibry ;P |
Cytat:
|
Jak na Barcelonę, grają słabiutko.
Już oczami wyobraźni widzę jak Real coś włoży i znów moja żona której wmówiłem że Real jest słaby:> , polegnie w zakładzie o bycie seksualnym niewolnikiem.:lol: Biada mi jak przegrają........ |
Ma ktoś może linka jakiegoś do meczu!?
|
IBRA :D Brama z woleja
|
Ojojojoj zabolało.
Dla nie znających wyniku 1-0 dla Barcelony, Ibrahimović. |
heh, 56 min. i Ibrahimović, który niedawno zastąpił Henry'ego strzela pięknego gola.
wcześniej Higuain mógł strzelić dla Realu, teraz już będzie ciężko Królewskim... |
Cytat:
|
Cytat:
ale wejście i akcja Szweda tylko potwierdzają tezę, że prawie robi różnicę. Dobrze, że chociaż komentarz idzie już we właściwym czasie. |
Czerwona kartka dla Barcy.:/
|
Bez Busquetsa bezie im cięzko...;/
|
na trybunach dobrze slyszalne hsv :)
|
Ibra Ibrą, ale podanie Alvesa bajka. Musiał sobie włożyć nogę na prawidło po 3 czy 4 kopach w chaszcze... Ale jak już włożył to Iker bez szans.
|
Cytat:
Jak widać , nie tylko w Polsce pomyłki sędziowskie decydują o losach spotkania.... Nie sądze ,żeby Real zdołał wyrównać..... |
Uprzedze fakty,fanów Realu prosze o nie płakanie i użalanie się,kolejna wtopa-bywa. Pozdrawiam
|
1:0 i w pełni zasłużone zwycięstwo Barcelony. Początek może dla Realu, ale im dalej w las, tym gorzej.
Zresztą jak oni w 11 na 10 nie potrafili nic zdziałać, to o czym my tu mówimy ? :-D Brawo Barca i brawo drewniak Ibrahimovic. |
Cieszy zwycięstwo Barcy, moim zdaniem zasłużone.
|
Mecz dno...
|
Cytat:
|
Pierwsza połowa dla Realu, druga dla Barcy. Piękna wlak i jeden gong dla Barcy rostrzygnął sprawę ;-). Ogólnie miło popatrzeć na takie mecze.
|
Jeeeeeeeeeest! Hierarchia zachowana! :D
Tyle w tym temacie. :D |
Cytat:
bohaterem meczu jak dla mnie Puyol, kilka bardzo dobrych interwencji w obronie, do tego Valdes, zachował czyste konto. Za rok kolejna okazja na rewanż :) Hala Madrid. |
ahh te odbiory Barcelony - geniusz :D:D:D:D
|
Tyle pucowania i nadymania a słaby ten mecz w rezultacie.
|
Messi, Messi, Messi...
kocham oglądać popłoch w szeregach przeciwnika jak mija kolejnych rywali...:D i te zabawy w dziada przeciwko grającemu w przewadze Realowi :) wyróżnienie dla Puyola za 3 doskonałe interwencje :) Real dziś też dotrzymał kroku, brawo! |
Fakt, mecz może nie na tym poziomie co byśmy chcieli, ale znowu nie taki zły. Goli brakowało. 1 Połowa pod dyktando Królewskich, ale od 70 minuty Barca zaczęła grać to, czym gromiła w tamtym sezonie, czyli jak tu kolega wyżej ładnie określił, "zabawa w dziada".
W starciu Messi - Cristiano już 2-0 :D, choć początek w wykonaniu argentyńczyka słaby, ale jak wrzucił 5-ty biego to hoho, robił co chciał. CR9, widać, nie doszedł do siebie po tej kontuzji bo dziś praktycznie nie zagrał nic. Visca el Barca! :D |
do Proud
o czym ty mowisz? przeciez Messi gral chujowo. |
Ronaldo to pompowana gwiazdka. Jesli można kogoś nazwać najlepszym piłkarzem królewskich to jest nim zdecydowanie Kaka. Prawdziwy magik.
A Ronaldo to taki dobrze wytrenowany konisko :) |
heh, a w Roosterze na Mikołajskiej można było spotkać naszego bohatera z dzisiaj - Andraża Kirma, wraz z Juniorem Diazem. :D Przyszli w sam raz na drugą połówkę.
Gwoli ścisłości Andraż nie chlał, a Junior kulturalnie soczek. :D |
Wow, jak tak człowiek ogląda tą naszą ekstraklasę, a później patrzy na Gran Derbi to ,aż później ciężko zejść na ziemie :D
|
Cytat:
:D zawsze tak jest ludzie czekają na hit a dostają kit,zwlaszcza pierwsza polowa...co to wogole mial byc??druga juz lepsza Wazne jednak ze Barca liderem i niech juz tam zostanie :) |
2-2 jeśli chodzi o sytuacje bramkowe, Zlatan swoją wykorzystała a Krysia zajebała po całości (zresztą Messi identico). Nie ma się co wstydzić za Real, lecz liczyłem na inny wynik. Patrząc w przód... optymizm czuć :)
|
Dawno nie wynudziłem się tak na topowym meczu. Sytuacji jak na lekarstwo, Barca świetnie ustawiona taktycznie ale nie było czego oglądać. Mecz dla koneserów, zachwycających się świetnym ustawieniem Inesty oraz genialnymi interwencjami Puyola i Pique.
Tak sobie pomyślałem, patrząc na bramkę Ibrahimowica... W polskiej lidze na 10 takich sytuacji zawodnik w 5 nie trafiłby w ogóle w piłkę, a w kolejnych 5 wyj.bał piłkę w kosmos, zamiast ją skierować do bramki. Wbrew pozorom to nie była formalność. Aha i zgodnie z przepisami spalonego na centymetry się nie gwiżdże (przynajmniej nie powinno), więc sędzia nie popełnił błędu. |
Przedmeczowe wypowiedzi, odnośnie gładkiego 2,3 do zera.
A gdyby nie Ibrahimovic, Barcelona tego meczu by nie wygrała. Benzniema, to taki Ćwielong. |
Na prawdę, po tym meczu nie można się było spodziewać strzelania. Barca nie ma formy jak w zeszłym sezonie, a Real jeszcze dużo musi pracować. A "nadymanie" przed GD jest zawsze, także do tego kibic piłkarski powinien przywyknąć już.
A ten mecz- no cóż, jeśli ktoś się "nadymał" to się rozczarował na pewno. Wiadomo, że ci co mocno trzymali kciuki za którąś z drużyn, to miał emocje- a to niewykorzystane okazje Realu, a to Barcy. Jak dla mnie na boisku najlepszy był Puyol, po nim Valdes, Pique, a dopiero po nich mozna dawać Ibre czy Inieste. Co najsmutniejsze chyba, widać, że bez formy jest Messi, co za tym idzie nie oglądamy jego wspaniałych rajdów. Ja z wyniku jestem o tyle zadowolona, że Realu szczerze nie cierpię więc... Wszystko jest OK, hierarchia zachowana ;P A! Szkoda, że zamiast Leo bez formy nie zagrał Pedro, który ową posiada. |
co wy hcecie, przy naszej pomarańczowej to i tak oni uprawiali inną dyscypline
|
nie porównuj szamba do perfumerii..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl