![]() |
Tak to jest jak zmienników nie mamy. Małecki może psuć sytuacje, ale tak ma zagwarantowane miejsce w pierwszej 11
|
jak zawsze z przodu mamy gwiazdeczki 100 sytuacji 1 gol ;/;/
0 zaciętości nawet nie przycisnęliśmy.. i znów Małecki żenada.... a mówiliście o Pepe ;] ps. naszym się w ogóle nie chce grac!! kwa obciąć im pensje o połowę do końca sezonu!! |
A ja bym wpuścił Leszczaka za Brożka. :) W ogóle się Paweł nie stara.
|
Mały....może pokrzyczysz sobie na kogoś z zespołu..
|
Piast gra tragicznie, a jest remis :D... Poraz kolejny Malecki marnuje 3 sytuacje, malo gry bez pilki, znowu bezproduktywny Kirm...
|
Czarno to widzę. Jeśli nie wygramy tego mecze to dwa następne mogą być dla nas tragiczne w skutkach.
|
zas Patryczek ma pretensje...
|
Brożka nie zmieni, kogo ma wpuścic ?
17 letniego zawodnika, który ani minuty nie spędził w ekstraklasie. Nie mamy szerokiej ławki. |
Małecki ostatnio się z tymi strzalami zablokował :| wku*wia mnie to....
Leszczaka za Brożka! . . . znów Marcelo nam ratuje tyłki :) I <3 Marcelo! x) (*przynajmniej jak narazie*) |
skeba takim tokiem myslenia, Leszczak nigdy nie zagra.
|
Cytat:
|
skeba Lech wpuścił 18 latka który rzucał Diazem na lewo i prawo da się?
kto nie ryzykuje ten nie ma!! proste |
Marcelo ratuje dupę :P
|
Lobodzinski zostal zmieniony? Boze, jedyny, ktoremu sie chcialo w pierwszej polowie i w dodatku jakos to wychodzilo.
|
Marcelo i bramka ;]
|
Brawo Marcelo :)
|
no ulga ale teraz dalej ciśnąć!!
|
ufffffffff marcelo!
|
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale wydaje mi sie ze Wisła gra kompletnie bez ambicji? Rozumiem ze nasza liga nie jest zbyt mocna, ale jak nasi pilkarze na kazdy mecz musza znalezc gdzies motywacje, bo jak w kazdym kolejnym meczu beda spacerowac to nawet jak zdobeda MP to w europie nic nie pokaza...
|
Cytat:
No tak, ale Leszczaka to należy wpuszczać jak się wygrywa z Zagłębiem 3-0, a nie wpuszcza Cantoro, który już postępu nie zrobi. Skorża boi dupę, nie wstawia młodych. Jeśli chodzi o Małego to zaczał go wstawiać, kiedy Mały na Under 20 coś grał. |
Cytat:
|
Żeby teraz tylko dowieźli do końca ten wynik!!! A najlepiej dobili jeszcze Piasta!!! Brawo Marcelo:D
|
czemu nasz trener nie ma jaj?? ;/
Brożka z przodu nie ma!! czemu Leszczaka nie wpuści? :( ps bez przesady to są właśnie mecze gdzie można a wręcz należy dawać szanse młodym! Tym bardziej że nasze "gwiazdy" graja piach ;/ ps2 acha skeba widziałeś mecz Lyonu w LM?? tam wszedł < w sumie za kontuzjowanego> młody 20 latek który w TYM sezonie został dołączony do składu, nie dość że koleś strzelił brame na 1:1 to jeszcze grał nie na swojej pozycji! Jak wcześniej napisałem kto nie ryzykuje ten nie ma. Mam nadzieje że padnie jeszcze 1 bramka dla nas!! |
Leszczaka za Brożka bo Brozio nic nie gra ani razu go w drugiej połowie przy piłce nie widziałem
|
dawać łeszczaka, nazwiska Brożka ani razu nie słyszałem w 2 połowie
|
Na to się nie da patrzeć....
|
Alvarez zmienił imię?
|
oj Mały....
|
Leszczak lub Burliga wejdzie na 1 minutę... brawo Skorża...
|
Skorża po co ten Cantoro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
zamiast wpuścić Leszczaka w ok. 70min. to ten wpuszcza Burlige w 90... x|
To jest jedyne moje "ale" jakie mam do pana Skorży... Boi się stawiac na młodych... |
Skorża nie wpuszcza młodych. Nie wiem jak trzeba grać słabo, by kogoś zdjąc
1. Kirm - Nic nie gra od paru spotkań. 2. Brożek - 1,2 sytuacja na mecz, później nie widać go 3. Małecki - Cwaniak, nie potrafi wykorzystać setek, a ma pretensje do ch.j wie kogo Niech Boguski wróci, Garguła też przyda się, bo narazie to na Piast wystarczy, a przyjdzie Lech, Legia i jak zwykle, remis albo porażka. Dobrze, ze z tymi gorszymi potrafimy grać Brawo Maciek, 2 minuty sobie pobiega Burliga, będzie progress. |
Diaz musi nauczyć sie mysleć na boisku...
A dlaczego Skorża czeka ze zmianami do doliczonego czasu gry? Czy naprawdę jak Leszczak czy inny młody zawodnik wejdzie na boisko to świat sie zawali? Przecież to parodia drugi raz wpuszczać zawodnika na 20 sekund gry... |
Burliga już drugi mecz, co prawda łącznie zagrał jakieś 30 sekund, ale Skorża wie lepiej...
|
A to Paweł grał w drugiej połowie?
|
Żal mi Burligi... Szkoda koszulke brudzić...
|
Cytat:
|
Można odetchnąć z Ulgą:)
|
nie wiem czemu Skorża Brożka trzymał...
|
Są 3 punkty, ale to nie tak miało wyglądać. Mogliśmy strzelić spokojnie 3-4 bramki nie musząc drżeć do końca o wynik.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl