![]() |
Na rzie bardzo źle to wygląda.
Kilka rzeczy może przerażać w wykonaniu Wisły - przerażająca jest ilość prostych błędów i niedokładności w naszym zespole, złych wyborów, wpadek w asekuracji, rozegraniu... A najbardziej przeraża zachowanie naszych w rejonie szesnastki rywali. Czyżby chcieli pobić jakieś rekordy nieporadności? |
Nie chce się biegać im, nie umieją przyjmować piłki, strzelać, za dużo myślą, grają starsznie niedokładnie, wogóle wszystko jest do kitu u nich.... czy naprawdę nieda się nic już znich wycisnąć ...??!!!Panie MAcieju gramy coraz gorzej z koljki na kolejkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Kirm do zmiany, Łobo do zmiany, Diaz do zmiany....
znowu bez pomysłu, bez stylu, be zgrania... |
jak patrze na twarz lobodzinskiego to wszystko mi sie odechciewa, nie biega i robi mine takiego smutnego psa bo musi sie meczyc, zmien go Maciek!
|
Wpuścić Jirsaka na drugą połowę, zeby było jakieś rozegranie i pomysł w przodzie...
|
Diaz oprócz bramki nieuznanej nic nie robi.
Brożek - nie chce mu się grać. Lobodzinski - Koleś wygląda na zmęczonego, nic nie robi, bez polotu. Brak zwodu, wszystko himeryczne. |
To jest dramat... po co nam te rzuty wolne jak podchodzi Głowa i nawet nad murem nie potrafi podkręcić...i to któryś raz z kolei.
|
Łobodziński? Jeden z niewielu którym się coś chce. Świetnie zagrał prostopadle do Kirma, przynajmniej widać, że się stara tam na skrzydle coś robić, ale sam nic nie zdziała. Ogółem najgorzej dla mnie wypada Mały. Za dużo strat, niecelnych podań i zbyt dużo nieporadności.
|
Pewnie nasze chłopaki się zestresowały, że Cupiał na trybunie pierwszy raz się pojawił i grają nerwowo :-p Będzie 2-1 dla nas :-)
|
Ślepi jesteście? Łobodziński zagrał piękną piłkę do Kirma, który zmarnował setkę. I po kim jedziecie? Po Łobodzińskim... Kirm gra beznadziejnie.
|
Kirm nawet nieźle, stara się rozgrywać, tyle co setkę zmarnował.
Ogólnie gra nie najgorsza, brakuje takiego Boguskiego, czy Graguły, który wiedziałby co zrobić tuż przed polem karnym Polonii, gdy w szesnastce 3 Wiślaków. Duet Mały-Brozio nie będzie działał wiecznie. Jeśli chodzi o Diaza to był spalony, ale z kamery wyglądało to czysto. |
Miejmy nadzieję, że ta stracona bramka podziała motywująco. Już się niektóre gwiazdy zbyt pewnie poczuły. Niestety spotkania do tej pory wypisz wymaluj rewanż z Levadią. Obym był złym prorokiem.
|
Cytat:
Nie ma skrzydeł, środka pola, gry bez piłki, nasi stoją i pasywnie czekają - tak się nie da wygrać, coś musi ulec zmianie. Nie można opierać się tylko na sporadycznych próbach presingu i zgarnianiu "drugich piłek" w grze ofensywnej. I nie można być tak rozkojarzonym pod bramką rywala, jak np: Małecki. |
Jesli chodzi o nasza gre pod bramka Polonii, to jest niestety bardzo bardzo zle. Niedokladnosc i nieporadnosc przeraza.
Skorza musi dokonac jakis zmian jezeli chce przynajmniej zremisowac ten mecz. Nie ma wielkiego wyboru, wiec powinien chociaz wymienic najslabsze ogniwo, czyli za totalnie beznadziejnego Lobodzinskiego wpuscic Cwielonga. |
Kirm gra dzis rzeczywiscie slabo.
Kto krytykuje Lobo to chyba meczu nie oglada... Wygramy 3-1 :P |
Wg mnie jest spotkanie pod umiejętności Tomasa, który mógłby bić prostopadłe i długie piłki przez co tu dużo pisać niezbyt pewną obronę Bytomian.
Tylko czy dostanie szansę... Wpuściłbym go na całą drugą połowę...z Pepe bym na razie poczekał. |
Cytat:
|
Cytat:
to Małecki, Brożek, Kirm ewentualnie Sobolewski. Łobodziński jest jedynym który coś się stara...a jak go podwajają to cięzko żeby coś zrobił. Malecki ma z 10% celność podań... Cwielong za Małeckiego... jak się ogląda taki mecz, po derbach Menchesteru, to widać gdzie jest nasza piłka. I ja już do naszych nie mam pretensji za Levadie...po prostu to jest poziom ligi estońskiej. |
Widzę, że niektórzy oglądają inny mecz, bo dla mnie Łobo nie gra tak tragicznie. Kirm mało widoczny (zepsuł sytuację), a Małecki i te jego podania oraz strzały...
|
Wszystko pięknie, tylko nie ma wykończenia... strzały 7:1, do tego nieuznana bramka Diaza.
Miejmy nadzieje, że w 2 połowie to nam sie poszczęści. |
Środek nie istnieje, niech Skorża da szansę Jirsakowi. Łobodziński nie najgorzej, stara się i centruje całkiem nieżle dzisiaj. Trochę mało zaangażowania po stronie naszych graczy. Mam nadzieję, że skończy się 2-1:)
|
Cytat:
Na cale szczescie Skorza juz go sciagnal. Musze jednak przyznac, ze wymienione przez Ciebie nazwiska rowniez nadawaly sie do zmiany i to jeszcze w pierwszej polowie, tyle ze ich juz nie ma kim po prostu zastapic... |
Wszedl Pepe, zobaczymy ^^
|
Przed chwilą Brożek powinien wyrównać - niepojęte, dlaczego nawet nei probował wślizgiem sięgnąć piłki. "Olewactwo" na maksa.
|
Brożek jest DRAMATYCZNIE słaby w tym meczu. Dramatycznie gra. Podobnie Małecki ktory sie stara walczy, biega cos probuje ale z mizernym skutkiem.
Wszedl Cwielong, zobaczymy moze cos szarpnie, sama gra nie wyglada tragicznie bo powinnismy ten mecz wygrywac, jesi nie poprawimy skutecznosci to Polonia ten mecz wygra to gra tam kilku doswiadczonych gosci zeby sie przestraszyli wygranej. |
ale padaczka, tu nie chodzi nawet o umiejetnosci, dajcie nam trenera z jajami...
|
Teraz Sobolewski - kolejny bardzo prosty, wręcz kompromitujący bład w zwykłym prowadzeniu piłki...
To co wyprawia Małecki przy oddawaniu strzału sprawia, że robi mi się słabo - on dziś nie umie dobrze kopnąć piłki! |
BRAWO PAWEŁEK! W końcu coś nam wybraniasz ale gdzie było krycie??
|
Kisi sie Brozek u nas oj kisi.
|
Zaraz rozwale monitor. To jest tragedia !
Ps. Brawo MArio Edit : Zaraz mnie krew zaleje !!!!! Co to ma być ? Mistrz Polski ? Niepotrafią 10 podań wymienić ;/ Walczyć Wisła Walczyć !! |
Cytat:
|
Małecki nie wiem co on jeszcze robi na boisku ;/ On nigdy nie bedzie skrzydlowym, gdyz nie potrafi dosrodkowac pilki, mnostwo strat, Brozek to samo ;/
przykro sie patrzy na ten mecz :( Jak myslicie wpusci Cantor czy Jirsaka? juz powinien Tomka wpuscic. |
Skroża też przegrywa ten mecz - brak dobrej zmiany, zła taktyka, nie wiem, czemu trzyma na ławce Jirsaka, skoro nie ma środka pola? Diaz i Sobolewski są do zmiany.
|
Najgorsi: Sobol, Brożek, Małecki.
|
Pewnie Tomka wpusci po 70 minucie, bo jak wpusci Cantoro to juz bedzie smiech na sali:(
brak determinacji u co nie ktorych ;/ |
Narzekaliście na Łobodzińskiego (i poniekąd słusznie), ale co wniosła zmiana go na Ćwielonga? Nic.
To nie Łobodziński był i jest dziś największym problemem Wisły. |
Przyda się taki zimny prysznic..
A Głowacki dziś w Gazecie opowiadał jak to nie odbije im sodówka mimo kilkupunktowej przewagi.. |
Kirm to ma pecha ;/ kolejny slupek?poprzeczka :(
|
Ależ centra Piotra Brożka! W aut! To już coś wiecej niż skandal...
|
Nie wiem czy sie śmiać czy płakać ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl