![]() |
Jakby tak popatrzyc na Brozka, to pilka odbija sie od niego jak od drewna, co drugie zagranie do rywala itd.
ale przychodzi odpowiednia minuta i strzela gola...lepsze to, niz jakby mial sklejac wszystko idealnie, popisywac sie nienaganna technika i nic nie strzelac. Natomiast to co zrobil Lobodzinski jest smutne. Jego strach przed koniecznoscia oddania strzalu jest przepotezny. W sumie nic dziwnego, bo patrzac na jego dwa wczesniejsze strzaly, mozna tylko zaplakac. Jak pozniej zepsul przyjecie pilki w naprawde prosciotkiej sytuacji, to przeszlo mi przez mysl, czy czasem nie zrobil tego specjalnie, bo przeciez inaczej stanalby oko w oko z bramkarzem i znowu musialby strzelac lub przynajmniej pozorowac ten swoj "kasliwy" strzal, co dla niego jest najwiekszym boiskowym koszmarem |
A ja powiem coś miłego o Łobo - dobrze gra... w powietrzu. :) Wygrywa wszystkie główki i widać, że to do niego głównie kierowane są górne piłki.
|
Cytat:
|
Ładna gra Wisły z klepki,Franek nie istnieje,Grosicki nie istnieje,oby tak dalej!
Brozek gol ala Zuraw No to jeszcze niech cos strzeli Kirm! |
Co tu duzo mowic trzeba dowiezc prowadzenie do konca i zgarnac kolejne 3 punkty..
|
albo mi się wydaje albo Małecki niezbyt lubi się z Kirmem... ze dwa razy mógł mu podać bo Kirm pięknie sam wychodził lewą stroną a Mły ciągle tylko do Brożka gra... W ostatnim meczu było to samo...
|
Cytat:
jak chociaż raz na jego miejscu wszedłbym na to forum to też bałbym się odpowiedzialności za taką sytuacje. Lepiej podać Patrykowi Małeckiemu - idolowi kibiców. Który gra dziś gorzej jak Łobo, ale i tak wszyscy będą go chwalić. Mam nadzieję że zarówno Łobo jak i Maly wezmą się do gry...abyśmy po meczu wszyscy mogli ich przeprosić. Na razie Mały nie pokazuje że zasługuje na nowy kontrakt... nie wiem jak to jest z tymi wywiadami? sami się zgłaszają czy co? zawsze Mały się wypowiada :D |
Niesamowite, Łobodziński wygrywa górne piłki:-D
Łobo ma blisko 190 cm wzrostu, więc to jasne że gra dobrze w powietrzu. Ja jednak oczekuję od niego czegoś więcej, niż tylko wygrywania główek. |
faktycznie mozna odniesc wrazenie ze Malecki podaje do Kirma tylko jak juz musi... paranoja...
|
Bramka Brożka do złudzenia przypomina mi tę bramke którą strzelił w meczu Polska-Czechy, myśle że powinien częściej probować uderzeń z tej pozycji bo widać że ma to opanowane do perfekcji ;)
|
Cytat:
Bo o ile w ofensywie nasza gra wygląda różnie, o tyle defensywa to składny monolit. Jagiellonia miała właściwie tylko jedną szansę na strzelenie gola w tym meczu. Natomiast patrząc przez pryzmat całego sezonu, to gdyby nie bramka Pawełka w Lubinie dziś bylibyśmy na zero z tyłu. |
Cytat:
Ale blagam, nie rozbrajaj mnie z argumentem o forum jako zrodlem nieudolnosci Lobo. Moja riposta bedzie taka, ze zanim Lobo trafil do Wisly, to w Zaglebiu oddawal rownie zabawne strzaly na bramke, z dwoma z nich wystartowal nawet w plebiscycie na najbardziej nieudolny strzal sezonu. Pewnie powiesz, ze to wszystko wina kibicow Zaglebia i ich forum ? :D |
Cytat:
|
Zdaje się że trzecia bramka to tylko kwestia czasu.
|
70 minuta... najwyższy czas na wejście Cwielonga za Łobo lub Diaza :)) Dajesz Maciek zmianę http://www.insomnia.pl/buziaki/7.gif
|
Cytat:
Teraz tylko Cantoro i mamy komplet wykorzystany. Łobo szkoda słów... |
Nastepny strzal Lobodzinskiego do plebiscytu szmata sezonu :-P
Chyba juz nikt nie ma watpliwosci, dlaczego tak czesto unika strzelania. Ale coz, to w koncu nasza - kibicow wina :> |
Ale słyszeliście dlaczego Łobo tak słabo strzelał... Zaj*bany już był:pobity:
|
Te jego tłumaczenie hehe
Brak sił jednym słowem :) |
82 minuta i gol dla Jagiellini! O dziwo, błąd Marcelo a nie Pawełka :o
|
no to emocje na koniec spotkania
|
Cały mecz pod kontrolą, a teraz będzie nerwowa końcówka...
|
****a jaki pech
|
Oj coś czuje wysyp forumnowych trolli ;) zaraz się zacznie najazd na Mariusza ;(
|
pechowa bramka.
teraz tylko nie sfrajerzyć się i nie zremisować pod koniec. od razu trzeba było dołozyć z 2 i spokój. a tak nerwówka. |
Cytat:
|
Teraz zaczynamy grać, kiedy jest nerwówka. Cisnąć !!!
|
Cytat:
Pech i tyle. |
Gratulacje, grajmy tak dalej, wygrywać 2-0 i teraz obawiać się o wynik
|
Cytat:
2:1 i 15 pkt :) |
Dobrze, że ten minimalizm się na nas nie zemścił.
|
Panowie, pech swoją drogą, ale boiskowa nonszalancja i lekceważenie przeciwnika w końcówce meczu też miało swój udział w bramce dla Jagi. Pzdr
|
Ten mecz pokazał jaką rolę w dzisiejszej Wiśle pełni para stoperów, Głowa opuścił boisko i od razu bramka i znakomita sytuacja dla Jagi po której piłka przeszła zaraz koło słupka.
|
Pawełka chyba nikt trzeźwo myślący nie może winić o tą bramkę. Tzn. można mówić, że mógł to wyciągnąć, wybić etc. ale to się mija z celem, błąd obrony nie Pawełka.
Natomiast mi najbardziej podobały się te momenty w których posiadaliśmy piłkę i wymienialiśmy kilkanaście podań oraz sytuacje w których wybiegaliśmy do piłek granych przez Jagiellonię i zdołaliśmy kilka razy przechwycić podania. To było fantastyczne. Dobre spotkanie, słaba końcówka. 3 punkciki i jestem zadowolony :) |
Nie ma co kolejne 3 pkt a w moim odczuci najgorszy mecz Wisły w tym sezonie w lidze. Aktywność w grze ofensywnej wynosi 0. Nie chce się nikomu...ogólnie rzecz biorąc dramat. To jest moje odczucie. Ja kiedys napisałem, że jeśli chcesz grać w europie w lidze polskiej musisz grać presingiem i atakować rywala. Ćwiczyć wrzutki, akcje ofensywne, klepke...A tu nie ma nic...Oczywiście jest 15 pkt no i co z tego? Za 2 tyg będzie 18...a postępu w grze nie ma żadnego...
|
Juz chyba nie przekonam sie do Jopa. Tak, jak mial swoj udzial przy bramce dla Levadii, tak dzis znow zdazyl sie w krotkim czasie 'pokazac' przy bramce Jagi. Widac, ile znaczy Glowacki w szeregach naszej obrony.
|
dziękuję za wygraną, dość dobry mecz
gra Łobodzińskiego mnie przerażała. co ten chłop robi w pierwszym składzie. Boguski WRÓÓÓĆ !! gosciu jeden z drugim zamiast .......ic glupoty na forum i kibicowac zza klawiatury bo to ostanio modne to moze byscie cos pozytecznego zrobili i na mecz sie wybrali - pomogli WISLE ?! |
Najbardziej szkoda Glowy, mam nadzieje ze to tylko rozciecie i za tydzien bedzie juz do gry.
Glowa zawsze gra twardo i nigdy nie odpuszcza, dzieki czemu Frankowski dzis zupelnie nie istnial, choc mam wrazenie, ze kilka razy sedzia mogl sie w tych pojedynkach dopatrzyc fauli ze strony Glowy :) Z jednej strony seria 5 kolejnych zwyciestw zaczyna napawac doglebna satysfakcja, z drugie strony jest jednak od groma mankamentow jak chociazby niedokladnosc Maleckiego, beznadziejnosc Lobo, potworne klopoty z opanowaniem pilki u Brozka praktycznie w kazdej sytuacji, no i niemal pewnosc ze po strzeleniu 2-giej bramki gra zaczyna stopniowo "siadac" i zaczyna sie dowozenie wyniku. Pawelek oczywiscie bez winy przy golu. Powiedzialbym, ze bronil dzis calkiem dobrze i udanymi wyjsciami pewnie zazegnywal niebezpieczenstwo. |
Styl, nie styl, ale fakt jest taki:
Tak udanego początku sezonu w lidze Wisła nie miała od 5 lat. |
Cytat:
faktem jest że Łobo grał słabo, bardzo słabo. Ale śmieszne jest jak tylko jego błędy widzimy, a grał taki sam piach jak dziś Małecki, Diaz, Brożek czy Kirm. Wszyscy grali słabo. a co do forum, Łobo w Zagłębiu słabo strzelał, to samo co u nas, ale w niektórych sytuacjach w Wiśle po prostu boi się odpowiedzialności, bo każde jego złe zagranie jest kwitowane gwizdami. To samo tyczy się Ćwielonga. Dlatego nie chodzi mi tu tylko o forum, tylko ogólną nagonkę na tych piłkarzy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl