![]() |
Jakby chciał, to by tego tak nie zmieścił ;]
|
Dobry volley ,ale druga polowa moze byc rownie ciezka
|
Uuuuuffffffff, ale piękny gol. Trzeba przyznać, że Arka się nie kładzie przed nami. No cóż, troszkę spokoju, ale Diaz do zmiany.
|
Bramka sezonu !!!
Ale Wisła gra piach, bramka z niczego, ale mam nadzieję, że Skorża im parę słów powie. |
No to może sytuacja zgodnie z moimi zapowiedziami się odmieni i Wisła mając bramkową przewagę zacznie porządnie grać. Swoją drogą powinni dostać od Skorży porządny ochrzan w szatni i to też, poza strzeloną właśnie bramką, powinno być czynnikiem motywującym:)
|
Bramka dla Arki wisiała w powietrzu strasznie długo. Mrowiec trafił w końcu - dobrze, że do swojej bramki :P
|
ja pierd... ale on ma noe ulozona hehe
Tak serio to masakryczna sprawa, takiego doingu w Gdyni to jeszcze nigdy nie slyszałem, kibice staraja sie a tu nagle taki klopsik i ich pilkarz ich ucisza w 45 minucie heeee ale beka |
Cytat:
|
Rozgrywanie krótkie rzutu rożnego po czasie, znamionuje objawy niezłego jebnięcia u Małego. Dlatego własnie inni walą bramy w doliczonym czasie, bo u nas brak tego czasu przez pojebane rozwiązania.
|
z ręką na sercu moge powiedzieć - ile lat kibicuję i ogladam naszą ekstraklasę - dziś jestem świadkiem najpiękniejszej bramki samobójczej :)
Arka to najtrudniejszy z dotychczasowych przeciwników - moim zdaniem gra naprawde moze sie podobać |
Ta bramka to usmiech szczescia, bo gra w pierwszej polowie byla po prostu kiepska i niewiele wskazywalo na to, ze uda sie cos strzelic.
Mam nadzieje, ze po przerwie organizacja gry ulegnie poprawie i przynajmniej dowieziemy do konca to co podarowal nam los. |
Teraz trzeba przypieczętować to zwycięstwo jeszcze dwiema bramkami. Wiślacy pewnie dostają opieprz od Skorży i wyjdą zmotywowani,by nie narażać się szkoleniowcowi.
|
Arka się wypruła dostaną teraz jeszcze z dwie i szafa gra. Arka gra 120% tego co umie i potrafi. A ten Mrowiec całą połowę się gardłował widać że na szpilkach siedział i łądnego gola zapakował na koniec.
|
Przeciez Arka nie wytrzyma takiego tempa, zobaczycie ile miejsca bedzie okolo 60-65 minuty. Dokladajac do tego, ze zawsze gramy lepiej w II czesci, to o zwyciestwo ja jestem spokojny.
|
To co gra Wisła dzisiaj to dramat. Totalny chaos, kupa niecelnych podań, ani jednej składnej akcji. Jak to ma być ten błysk zapowiadany przez trenera to wolę matowe granie. Niestety ten mecz kładzie teorię o coraz lepiej grającej Wiśle. Grają w starym stylu. Kiedy im się chce.
|
Z Arą trzeba ostro, po kościach. W Lubinie kontrolowaliśmy grę a kilka żółtych dostaliśmy, tu dajemy sobą pomiatać...
Niech qźwa ten Diaz już sobie siądzie, co ten gość robi?? |
Wyjdź Gwiaździsty i nie wracaj http://www.insomnia.pl/buziaki/12.gif. Ładnie Małecki, strzał też niczego sobie - szkoda , że nic z tego nie wyszło.
|
Diaz to chodząca bomba zegarowa. Kwestia czasu, kiedy przez jego niepotrzebne przetrzymywanie piłki w środku pójdzie kontra i dostaniemy bramę.
|
"Dostał Kirm solidny ochrzan od Małeckiego." xD Brawo Mały :lol:
|
noo Kowalski prawie wsadził;)
|
Dobra zmiana Skorzy. Lobo poza wieloma stratami, nie pokazal dzis zupelnie niczego.
Licze, ze Mauro zrobi pare kolek i wprowadzi nieco spokoju. |
oba zespoly nie wytrzymaly tempa pierwszej polowy i teraz po prostu stoją, Wisla miala juz 3 sytuacje po odbiorze pilki na polowie Arki i bez pomyslu niestety na rozegranie, nawet prostopadla pilka musiala zostac zagrana o dwa tempa za pozno, wyglada to wszytko co najmniej dziwnie naiwnie
|
I znów po okresie dobrej gry Wisła wrzuca na wsteczny:-/
|
jeszcze 20 minut a pasowało by wygrac wiecej niz jedną bramka...
|
Mrowiec Czerwona jak nic. Atak na nogi, wyprostowana noga w powietrzu.
|
Czy dobra?! Osobiście wolałbym zobaczyć Cwielonga :) tylko broń Boże nie w ataku ;) lecz na lewej pomocy, Krim mógłby przejść na prawe skrzydło, skoro tam się lepiej czuje. Łobodziński jakiś niewyraźny, jedyne czym się wyróżniał to dreptaniem, podaniami do tyłu i... stratami.
.... Druga połowa zdecydowanie dla Wisły! Mogłoby być nawet 0:5 po strzałach Małeckiego, Krima, Cantoro, i słupku Brożka... makabra. Mam nadzieję , że powiedzenie "niewykorzystane sytuacje się mszczą" nie sprawdzi się dziś :/ Bledzewski dziś najwyższa nota ..... |
Irytuje ta indolencja przed bramką rywali... Przecież to juz nie może być przypadek.
|
Znowu jesteśmy nieskuteczni, dwie setki Brozia, Kirm i Cantoro :/ powinno byc co najmniej 3:0 i nie musielibyśmy się bać o wynik.
|
Cantoro w 2 akcjach pokazal co ma "najlpeszego" :-D
Najpierw w sytuacji sam na sam przypomnial , ze nie umie strzelac, a potem gdy Alvarez wypuscil go na dobieg, potwierdzil ze jest najwolniejszym pilkarzem w lidze:P |
Eustachy... mógłbyś?
|
Cytat:
Maurycego czas zdecydowanie MINOŁ |
Ważne 3 punkty :)
|
co wy piszecie CAŁA drużyna gra fatalnie... a Mauro tylko się dostosował do reszty..
cale szczęście że ten swojak wpadł. Ważne 3 ptk. |
Fajnie że są 3-pkty ale gra słabiutka :(
Gdybyśmy my wczoraj zagrali z Brugee victorii by nie było :( |
Arka zagrała bardzo dobry mecz ,Wisla lepsza o jedna bramke
NAJWAZNIEJSZE 3 PUNKTY !! |
Mam nadzieję że to był ostatni mecz Diaza w Wiśle, a Mauro tylko do grudnia. Zresztą ciszej nad tą trumną.
|
jak to zwykle bywa - rywal spina się na Wisłę. to właśnie pokazała dziś Arka. dodatkowo nowy trener (czyszczenie szatni...) i mamy co mamy. Ważne 3 punkty i miejsce lidera zapewnione :]
|
W 2 polowie absolutnie kontrolowalismy gre i powinno skonczyc sie na 4 : 0. Dobra zmiana Cantoro, ktory jest bardziej waleczny od Diaza i ce..... sie wieksza inteligencja boiskowa. Zabraklo dokladnosci, ale ja w zadnym momencie nie drzalem o wynik. Arka spuchnieta strasznie.
|
Cytat:
|
Tak sie zastanawiam, czy ci Panowie z Londynu ogladajac jeszcze kilka spotkan nie zdecyduja sie czasem na Maleckiego.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl