![]() |
JEEEEEEESSSSTTTT!!!!!!!!! Marcelo!!
|
Początek marzenie haha, ale gol ze spalonego, ale co nas to obchodzi haha
|
Sprytnie zagrali tego wolnego.Szkoda, ze byl minimalny spalony, ale wazne, ze bramka zaliczona.
|
Hahahahah Skorża Jest Bogiem
|
Fajnie że prowadzimy, szkoda że w takich okolicznościach.
|
Trzeba przyznac, ze przez TV atmosfera wydaje sie byc swietna !
Piekny poczatek dla nas, choc ze spalonego. |
To jest WISŁA!
|
gol ze spalonego,ale ten komentator zlapal takiego bulwersa ze myslalem ze wbiegnie na murawe Oo
|
Piekna brameczka, jedziemy!!
|
Nie szkodzi ze byl spalony, wazne jest to, ze rozegranie bylo przygotowane.
|
Aż 6 Wiślaków na spalonym? Cholera.... widocznie blask białej gwiazdy oślepił sędziego bocznego :)
|
Cytat:
|
Cytat:
ot, co. a czy spalony czy nie to **** mnie obchodzi, gol jest i to się liczy, aczkolwiek przyznam że sytuacja komiczna, pół składu Wisły na spalonym :lol: , brawo Maciek! do końca daleko, ale trzeba wierzyć.. |
Mam pytanie. Czy my naprawde ogladamy mecz Wisly? czy to Zaglebie jest tak slabe czy to Wisla tak tnie obrone Zaglebia?
|
No to teraz nie bylo spalonego Brozka . . .
Szkoda niecelnego strzalu Brozia. ALe trzeba przyzna ze gramy ladnie. Choc lepiej nie zapeszam. |
Cytat:
:shock::shock::shock: Nie widziałem gola, ale po takim komentarzu dam sobie rękę uciąć, by go obejrzeć:D |
Raz po raz słychać Wiślackie śpiewy :D Brawo! Armia Białej Gwiazdy! :D
|
Wielce prawdopodobne że Zagłębie tak szaleje. Jeśli pamiętać ich wyczyny na Łazienkowskiej...
|
Cotygodniowe niechlujstwo i lekkomyślność Diaza powinny już dawno zostać wpisane do xięgi rekordów Guinnessa.
|
Lobo poki co jest w naprawde fenomenalnej formie...
|
Fajny ten doping Zaglebia od 15 minuty,fajna nuta nie slsyze dobrze slow
|
Fajny ten stadion mają...
|
Przydałby się gol Pawła i Kirma. Na pewno poczuli by się pewniej. Chociaż 1-0 może zostać.
|
Czuje że Brozio dzisiaj pyknie !!!!
|
Póki co udało mi się przewidzieć cały skład i strzelca bramki ;] W konkursie. Co do meczu - Łobo na razie nie radzi sobie,
|
|
2:0 !!!! Elegancja
|
Teraz powinno sie posypac :P pieknie :)
|
Małyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
Mały 2-0 ! :D
|
Brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Nie było spalonego przypadkiem? :)
Tu muszą być 3 punkty, Lubin słabiutko gra. P.S. Wpiernicza mnie że grają tak niechlujnie, jakaś ta gra szarpana, niepotrzebne faule |
Szkoda mi Pawła, mógł lepiej przyjąć i to on by miał gola, no nic jeszcze będą okazje
Jakby tak przymrużyć oczy to momentami Barcelona :D |
Czemu dopiero teraz ?
Czemu nie grailismy tak z Levadią, czy Polska liga jest taka słaba ? Swietnie, 2-0, cisniemy do przodu |
Kirm poki co malo widoczny
Z taka gra LEvadie bysmy powiezli 5-0 |
Ale asysta Brozia.... LuuuuuuX...!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
tu sie nie wiesza
http://polstacja.pl/viewpage.php?page_id=1 |
Na Legii se siedli przy 2:0,myślę że z nami przy 3-ójce se klapną.
|
Gdyby nie te górne piłki bite co chwile zupełnie bez sensu to gra wygląda całkiem dobrze
|
Bardzo ładnie grają, ale szkoda, że Brożkowi nie idzie. Przy drugiej bramce źle sobie przyjął, jakby nie to, sam by strzelił.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl