![]() |
Dosyć ciekawy mecz psuje beznadziejny komentarz. Wisła nie gra źle, ale skuteczność (a raczej jej brak) razi... ;/ Szkoda tych dwóch strzałów Pepe z pierwszej połowy i strzału Brożka z początku drugiej połowy.
|
No właśnie Pawełek taki jest :D raz zajebiście raz masakrycznie...i tak go lubie :D
|
na polskim podworku to oni umieja ladnie grac ale w europie wymiekaja
|
Przystopujcież z natężeniem wpierdalania tutaj różnych postów dziwnej treści. To nie chat, ani relacja Live.
Każdy, kto chce czytać relację/oglądać mecz, ma ku temu odpowiednie adresy internetowe/stacje telewizyjne. |
Pawełek nic wielkiego nie pokazał , broni to co powinien wybronić
|
Jirsak za Diaza...zobaczymy jak to będzie.
|
Pawełek to ma dzisiaj zajebisty mecz
a na trybunach ponoć 8 tys widowni ps jednak zupelnie inaczej sie mecz oglada (i pewnie gra) na takim nowoczesnym stadionie) juz si enie moge doczekac naszego stadionu im Reymana |
Malecki podejmuje kiepskie decyzje, albo sie spieszy albo gra zbyt wolno.
|
Nie mogę zdzierżyc jak przy każdym starciu Rengifo czy Arboleda ze swoją wycwiczoną płaczliwą miną żebrają u tego "miękiego geja" Gila o kartki dla zawodników Wisły .
|
No naprawdę nieźle dzisiaj. Tylko to wykończenie eh..............
|
Jaki zajebisty mecz Pawełka? To jest normalny występ bramkarza o dobrych umiejętnościach, ale że Mariusz nim nie jest to zdarza mu się raz na 5 meczy zaskoczyć kibiców. Wolałby Ilie na bramce. Ogólnie gra słaba...
|
Chyba Pawelek gra mecz zycia :D Zaraz karne...Zobaczymy co pokaze
|
Kurde ta ostatnia minuta Amiki...No to mamy karne panowie:)
|
może nie był to genialny mecz Pawełka, ale bardzo dobry
jeśli uda mu się bronić podobnie w serii jedenastek to mamy puchar |
Mario!!! Dziś jest jego dzień! Musi wybronić karne!
|
Cytat:
faktem jest jednak to, potrzebujemy nowego bramkarza i oczywiscie NAPASTNIKA, bo sam Pawel nie istnieje !! Chociazby zeby wzmożyć rywalizajcję o miejsce w pierwszej 11. |
Mario nie potrafi dobrze bronić karnych. :( Ale moze dzis....
Nawet nie wyczuwa intencji. |
Pawełek 4 razy w swoje lewo się rzucił ...
|
Pawełek!!! Kur... pokazał że ma jaja! W takim momencie!!!
No ale ale Mały podsumował swój występ.... |
Niestety...
|
Nieeeeeeeeeeeee...Nie no ja sie zap.....Co za jeb...pech
|
I kolejna klapa. Czemu nie strzelali Sobolewski, Jirsak czy Lobodzinski? Mlodziutki Malecki nie mial prawa trafic i to piatej jedenastki.
|
niestety
no to się posypią głowy lewandowski - zjebali ze go nie kupili we wlasciwym czasie kasprzik - zjebali ze go nie kupili we wlasciwym czasie |
I po pucharze..... Małecki i Brożek Piotr gwiazdy....Teraz to sie już Boguś zdenerwuje...
|
Hehe a to zasuga naszego ataku...Kolesie bramek nie potrafią srzelać mimo MILIONA sytuacji....Ćwieląg woli podawać bedąc metr od bramkaża , w dodatku będąc SAM NA SAM...CO TO Q... JEST?
A że w karnych nie potrafimy grać? ja to wiem od dobrych paru lat.. Miękkie pały i tyle...Brożka należy sprzedać z ćwielągiem jako gratis...Tylko kto takich choraków teraz weźmie? |
Kompleks Lecha trwa. A po porażce w LM i z Lechem w tej rundzie Skorży pozostały już tylko do kompletu porażki w debrach i Legią. Więcej na szczęście przegrać się nie da.
Cytat:
|
żal .... na prawde żal ....
|
ze tak powiem, jak zwykle
kiedy mysmy jakis finał wygrali, albo karne.. |
brawo Małecki prawdziwy rewolwerowiec
|
Szkoda, byliśmy dużo lepsi.
2 połowa to zepchnięcie Amiki na własną połowę. Karne to loteria. Nigdy nie mieliśmy do nich farta. Brawo Pawełek, Brawo Wisła ! to była ta Wisła którą chce oglądać! |
Panowie co wy pieprzycie.
Karne to loteria. Fakt że dziwią wykonawcy, może wkrótce dowiemy się czym nasz trener się kierował wystawiając na 5 serię Małego. Ale przecież gra w trakcie spotkania była na niezłym poziomie. Mieliśmy sporo sytuacji. |
Koniec Panowie - ja bym wolał by wraz z budową stadionu Boguś zaczął budować nową WISŁĘ....
Dać sobie spokój , wysprzedać co się da i kupować od początku...Bo ja już na tych pajaców nie moge patrzeć... |
Napastnika!!!!!!!!
|
Dajcie spokój. Paweł Brożek też do dupy strzelił tyle że miał farta to zdobył bramkę. Karne to loteria tyle w temacie. tak czy siak widać że chłopaki chcieli sie odegrać no ale nie wyszło . Szkooooooooooooooda
|
he widać kto jest na dobre i na złe a kto jak Wisła wygrywa he żal.pl
pozdro |
Cytat:
Gdyby jednak tak się chciało chłopakom biegać w Sosnowcu, to już wtedy byliby pewni awansu do następnej rundy... |
Hahahaha :D To co panowie, zwalniamy Skorżę? Zaczynamy od klasy C?
To forum jest bardziej monotematyczne niż Moda na Sukces. |
Weźcie co poniektórzy zejdzcie z tego Brożka, bo jeszcze nie dawno był królem strzelców i był bożyszczem, a teraz już do sprzedania. Co do Ćwielonga to ja już nie ma słow, dobrze, że w meczu z Levadią w Sosnowcu nie odgrywał jeszcze do Brożka...chociaż i tak to nic nie dało. Oczywiście najbardziej temu winny będzie Skorża, wyleci na zbity pysk, przyjdzie jakiś pajac i będą jaja.
|
Dlaczego ?????
Wygralismy w ogóle kiedy w karnych ? :( |
Elegancko Patryk , taka petarda że siatka poszła... Ja się pytam , to jest ten Mistrz Polski??To jest ten Brożek , o którego rzekomo biją się kluby Premiership??Przecież to jest śmiech na sali i kpina!Chyba że oni rzeczywiście są tak lewi?Ale co tam , przecież taki Puchar to dla nich nic , nasze gwiazdki najlepiej to by grały raz na 2 tygodnie a resztę czasu to po sklepach chodzić!!Brakuj tu BASZCZA , on jako jedyny miał jaja i umiał poderwać zespół do walki!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl