![]() |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro A MY SWOOOOOOJE! V LO! |
Jak jest próg do VII LO na profil ekonomiczny i humanistyczny? Z góry dzięki
|
Cytat:
Raczej Wisła rzadzi, chociaz jest tez Cracovia. Ja jestem drugi rok w tej szkola na kierunku technik informatyk i gdybym mial jeszcze raz wybierac to wybralbym inna szkole, ze wzgledu na niektorych nauczycieli od przedmiotow zawodowych. Mimo tego w szkole mozna poznac fajnych ludzi i w tym wzgledzie nie narzekam. Jednak mam troche zastrzezen. |
Nie ma co się przejmować tym egzaminem. Ja nie przeczytałem nigdy żadnej lektury, a i tak miałem z humanistyczego 46 pkt.
|
wystarczy mieć iq koło 60 + pisać poprawnie po polsku żeby zdać przyzwoicie :)
|
Jak jest próg do VII LO na profil ekonomiczny i humanistyczny? Z góry dzięki
( sorry za powtórzenie, ale chce się jak najszybciej zorientować ), z Wiślackim pozdrowieniem |
Chyba koło 140. ;)
|
Dobra, dziękówka
|
****a,test z humana już w środe,co będziecie robić we wtorek wieczorem np. ? chill czy ostre rycie ? :)
|
3 lat sie nie nadrobi w 1 wieczór ;)
O humanistyczny jestem w miare spokojny, gorzej z matematycznym. |
ja ale mi się nie chce tego pisać :/ jakoś o humanistyczny też się nie boję ale matematyka...ma ktoś jakieś fajne linki np z jakimiś rzeczami do powtórzenia?
|
Ja podchodzę na luzie, jedyne co mnie martwi to fizyka, ale będzie dobrze :] Jakie mieliście wyniki z próbnych ? Ja z humana 40 a z mat-przyr 43
|
Cytat:
Ja nie sądze żebym punkt zdobył na pytaniach z chemii czy fizyki. Z matematyki to zależy od tematu. |
Panowie take it easy:-p Ja zawsze przed próbnymi nigdy nic się nie uczyłem, polegałem na własnym (wrodzonym) intelekcie i 37-40pkt na lajcie:D
|
Wg mnie część mat-przyr jest łatwiejsza... Jeśli wynik jest 15 to wiadomo, że ma być 15 i punkt jest albo nie ma, a w humanie czasem odpowiedzi są dość luźno sformułowane, albo kryteria oceniania tych dłuższych form są często dość zaskakujące. Ja pisałem kilka próbnych, najlepiej z humana 46, a z mat przyr 50 ( nie wiem jakim cudem, bo nie jestem ścisłowcem). Czy ktoś się orientuje jakie sukcesy osiągane w sportach (konkretnie w piłce nożnej) są punktowane do liceum?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z humana próbnego miałem 43, ale z mat-przyr 31... więc muszę się trochę poprawić :)
Cytat:
|
Jakie przedmioty sie liczą punktowo do LO? Polski + ang./niem. + profilowe?
|
Cytat:
W szkole od bodajże 2 miesięcy cał czas ciśniemy do egzaminu, i nie dawno na lekcji padło ciekawe pytanie (a może i była odpowiedź, ale nie wiem bo nie słuchałem) mianowicie : Jeśli zaznaczysz na karci odpowiedzi A, a później zdecydujesz że jednak dobrą odpowiedzią jest B, to bierzesz w kółko A i zaznaczasz B. A co jeśli potem jednak stwierdzisz, że jednak A było dobre. Co wtedy ? Drugie kółeczko ? :> |
http://dl.getdropbox.com/u/636738/na...jsze_wzory.pdf
Chyba nikt wcześniej nie wrzucał. Moze się przydac |
Cytat:
|
to skreślasz B i malujesz cala kwadrat A
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak co roku pojawiają się przecieki :)
http://bartaz666.republika.pl/test_ok.html |
Cytat:
|
Cytat:
Skupić się i bez przypałów :) |
A ja mam pytanko takie małe coś czuję że jutro mnie stresik dopadnie jak sobie z nim poradzić
??? -Aha i taka mała rada wypić szklanke wody przed testem podobno myślenie sie zwieksza o 30 % |
E tam, setka tzw. małpka dobra na wszystko ;]
|
Cytat:
:lol: |
Mi pomagało rzucie gumy. Rok temu 'przeżułam' wszystkie matury. Czytałam kiedyś, że to poprawia koncentrację.
|
Cytat:
Egzaminu gimnazjalnego nie da się chyba oblać, więc nie spinajcie się. :-D |
Czyacie jakies streszczenia lektur przed tym egzaminem?
|
Ja miałem powtórke w szkole z wszystkich przerabianych lektur,ale myśle,że nie dadzą nic ze znajomości jakiej lektrury.Za dużo mieli problemów rok temu.
|
Test gimnazjalny = jazda na rowerze.
Dopiero przy maturze Wam się zacznie ciekawie :-) |
Miałem dziś nic nie robić ale jednak przeczytałem streszcznia 12 lektur, powtórzyłem formy wypowiedzi pisemnej... a teraz czuje, że nic nie umiem i zaczyna boleć żołądek...
A tak na lajcie miałem podejść :D Za 13 godzin będziemy już siedzieć w ławkach, powodzenia panowie ;) |
Dzięki i na wzajem :D
|
Kompletnie nic nie umiem na jutro :D licze na wrodzoną inteligencję :D oczywiście żartuje..też powtórzyłem formy wypowiedzi pisemnej (rozprawka,list,charakterystyka) myśle ,że przynajmniej połowę punktów zgarnę :D pamiętajcie też ,że jutrzejszy spr. to nie tylko polski ale też hista,woś itd.
nie dziękuje :D -Kamson :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl