![]() |
Nawet nie o mój bilet tu biega, ale dzieki za odpowiedz
|
Cytat:
|
Cytat:
|
RobGDA vbmenu_register("postmenu_731833", true);
Dzikuje za informacie . A mi dokladnie chodzi o Kartuska 245 b |
Ala1955 - dzieki wielkie za informacje!
Kokosek - od ostatniego przystanku 12 bedziesz mial jeszcze ponad 600m... Chodzilo Ci o SSM?:) masz juz tam zaklepane? W Gdansku sa dwie inne filie ktore sa blizej Lechii. |
ale w tych dwóch innych filiach juz nie ma miejsc conajmniej od srody:)
|
NO wlasnie niema tam juz mniejsc :D Ale dzikuje za informacje . A tak mniej wiecej ile sie jedzie tramwajem do tego ostatniego przystanku ?
|
A wlasnie mam jeszcze jedno pytanie . Czy jest jakis transport z tej Hali CGS na ta kartuska :P
|
Tak. Z tego miejsca na Kartuską dojedziesz tramwajem linii 10
|
Mimo że od kilku lat nie jeżdżę komunikacją to cos mi świta w pamięci, że są jeszcze autobusy, które mają dużo dłuższą trasę niż linie tramwajowe więc może ich przystanek będzie bliżej SSM (raczej musi być bo jadą przez całą Kartuską). Startują one na Wałowej więc będą przejeżdżać w pobliżu Stoczni. To linie 161 i 167
|
Wielkie dzieki :D BArdzo mi pomogliscie :)
Wisla&Lechia ForEvER |
12 z Lechii do konca linii to bedzie kolo 17 minut jak cos :). Chyba ze faktycznie jakos busem bedzie lepiej. W Gdansku sie pewnie dowiesz wiecej i dokladniej ;).
|
Ja pociągiem jadę z kolegami jestem z Warmii i mazur czy będzie możliwość ze zorganizowaną grupą Wisełki wejśc?
jak to będzie w ogóle wyglądało chłopaki wytłumaczcie mi proszę... |
Jesli masz bilet zakupiony w Krakowie to wejdziesz z cala grupą Wisły
|
Pytanie do Gdańszczan :
Szukam Parkingu na czas pobytu w Gdańsku. Najlepiej na jakiejs posesji lub jakims bezpiecznym parkingu !!! Pozdr !! |
http://lechia.gda.pl/forum/watek/5118/4/ na forum Lechii masz podanych kilka propozycji :)
|
jeśli ktoś by chciał to ze 2, góra 3 osoby mogę przenocować u siebie :) mniej więcej do 7:30 :) bo później niestety obowiązki :P to nie hotel 5gwiadkowy ale na głowę lać się nie będzie :) chętnie też pomogę w sprawach komunikacyjnych :) a na koniec: oddam bilet na mec na zegar. chętnych proszę o wiadomość.
pozdrawiam i do zobaczenia jutro na T29 :) |
Okey To jedziemy Do naszych Bracii :D:*8 Dozobaczenia w gdansku ;)
|
do zobaczenia w gdańsku, właśnie z kumplem wyjeżdżamy =]
|
http://www.youtube.com/watch?v=ju7-HrBxLdg przyjazd
http://www.youtube.com/watch?v=8aVBmHOq-FU odjazd :) Wisła z Krakowa to Lechii druga połowa! |
jakies info co do biletow?
|
czy ktos sie orientuje czy zostaly jakies bilety na ten mecz?
|
Nie ma zadnego pociagu do Gdanska organizowanego ??
|
Cytat:
10 znaków |
Słuchacie mam taką sprawę do was odnośnie http://lechia.pl/23516
czy przy kupnie biletu muszę mieć jakiś dokument z fotografią?? bo muszę kupić kilka biletów a nie dam rady zebrać dokumentów na dziś. Czy przy kupnie wystarczy PESEL?? Mógłby ktioś wytłumaczyć procedurę ?? |
Bilety dla kibiców Wisły są do kupienia w Krakowie, nie zawracajcie tym głowy znajomym z Gdańska tym bardziej, że biletów jest u nas pod dostatkiem.
dziś ostatni dzień sprzedaży w godz. 16.30 -18 , restauracja "U Wiślaków" Dane tj. imię, nazwisko, Pesel, osiedle lub miejscowość należy przynieś spisane na kartce. info. jest i na stronie SKWK i na oficjalnej. |
Tylko jest tak sprawa, że ja bliżej mam jednak do Gdańska po bilet i muszę go kupić tam.
|
Świnia robisz tak że idziesz pod kasy na Lechii. Dajesz Pesele osób którym chcesz kupić bilety oni to wklepują i potem chyba dwie godziny przed meczem te osoby przychodzą do kas i odbierają bilety. Do tego przy okazji będą miały robione zdjęcia jeśli będą pierwszy raz na Lechii w tym sezonie.
|
Cytat:
podziękował, o takie coś mi chodziło Edit: dzwoniłem na lechie i sprawa wygląda następująco, niestety każdy musi sobie kupić bilet osobiście, gdyż kasy będą w niedziele nieczynne i zdjęcie trzeba zrobić przy zakupie biletu. Szkoda, w takim wypadku zostaje TV |
Podejrzane jest to że kasy w dzień meczu będą nieczynne. Gdy Lechia grała z Arką w tym sezonie to w dzień meczu były sprzedawane bilety. Po prostu wszystkie nie zeszły i były sprzedawane. I sam byłem świadkiem tego że ktoś kupował bilety na kogoś. Więc radziłbym bacznie obserwować strony Lechii może jednak będę bilety sprzedawane w dzień meczu.
|
sytuacja w tym kraju zaczyna mnie irytować... robi się druga Anglia... zeby normalny kibic nie mógł sobie ****a biletu na mecz kupić w dniu meczu! I to meczu przyjaźni... co za ****a kraj, trezba cos z tym zrobić, bo moze człowieka pochujać... Tak samo z Sosnowcem... co komu przeszkadza, zeby sprzedawać bilety w kasach? Niech bedą te pesele zdjęcia i ine głupoty, ale zeby uniemozliwić kibicom oglądnięcie meczu? Paranoid!
|
ja to bym mógł dzisiaj wsiadać w pociąg i jechać kupić bilet, ale chodzi o dziewczynę, która może być w gdańsku dopiero w niedziele rano. Ale podjęliśmy decyzję, że i tak pojedziemy, spać mamy gdzie, to najwyżej pochodzimy po starówce,wypijemy jakieś piwka a mecz obejrzymy gdzieś w barze.
|
Witam, mam pytanko... Ile sprzedano biletów do tej pory??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zapraszamy Kibiców Wisły Kraków na sektor "Leśny" jeśli dla kogoś zabraknie biletu.
http://lechia.gda.pl/galeria/1423/118244/ |
Znaleziono telefon i portfel kibica z Suchej B.
Zgłoszenia na priv... |
Zgubiony został portfel i telefon gdy jechałem do Gdańska w Piątek w nocy.
Zgłoszenia na priv. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl