![]() |
Cytat:
A jeżeli ktoś potrafi zadbać o konsolę i nie zamykać jej w ciasnych półeczkach gdzie nie ma dostatecznej wymiany ciepła to będzie się cieszył z gry przez długi czas. |
Witam :) moze i ja sie wlacze do tego tematu :P ja osobiscie mam X`a Elite i musze powiedziec ze jest naprawde genialny polecam wszystkim :) gry ktore mam to Star Wars, COD4, Fifa 09, GTAIV, Halo 3, Fight Night Round 4 to chyba tyle :P ale w planie jest FORZA3, DIRT2, Modern Warfare 2 , i najnowsze star warsy :D btw gral juz ktos w Dirt 2 pelna wersje ?? oplaca sie w to zainwestowac i zarwac pare nocek na tym ? :D
|
@Ivory - jak lubisz ścigałki, to podobno fajne, ale bez rewelacji. Osobiście nie przepadam, mam tylko MotorStorm Pacific Rift - klimatem wymiata, ale to typowy arcade, a nie symulator.
|
Cytat:
Cytat:
|
Skusiłem się jednak na kupno FIFY, (bo do dziś była po 150zł w empiku i mm) i nie żałuje. Najlepsza symulacja kopania piłki w historii. Fantastycznie czuć teraz kontrole nad piłkarzem, zapowiadany drybling 360 jest świetny. Poziom AI wydaje sie wyższy, ciężko przedrzeć sie w pole karne przeciwnika. Obrońcy lepiej kryją, często podwajają/potrajają krycie co najczęściej kończy sie stratą. Szkoda tylko, że przy zmianach wciąż są te same oklepane animacje (szczególnie denerwuje mnie to pokazywanie stadionu na początku). Ale ogólnie gra na duży plus i niezdecydowanych zachęcam do nabycia.
edit; Można będzie gdzieś dostać jeszcze tą Wiślacką okładke, tak jak wczoraj w M1 dawali? |
Konrad: Gralem w UFC :D zajebista gierka do tego mam 2 pady wiec non stop z kuzynem cisne :D wlasnie gralem w demo Dirt2 i tez mi sie spodbalo ale chodzi mi np o kariere jak to jest rozbudowane itp :)
Kamson: Moim zdaniem FIFA 10 przebija PESA10, kontrola pilki ruchy zawodnikow itd sa naprawde bardzo realistyczne. Jesli sie nie myle to mozna dostac w Wislackim Swiecie chyba ze juz wyprzedali wszystko |
No ale w Wiślackim Świecie to można kupić gre, a ja już kupiłem tylko, że w empiku 70zł taniej :D
Chce dostać samą darmową Wiślacką okładke, wczoraj takie w M1 rozdawali do oryginalnych egzemplarzy. A FIFA biła PESa już od roku. Na konsolach oczywiście, bo na PC, FIFA to jakiś żart i tam to PES rządzi. |
Aha to sory :P moj blad :) wiadomo ze tak FIFA jest najlepsza symulacja od zeszlego roku :) a co myslicie o nowej forzie ?? bedzie sie to oplacalo kupic? :D
|
zepsuć tego co było w Forzie 2 raczej nie zepsują, co więcej na pewno coś ulepszą, także biorę ciemno, bo to chyba najlepsza symulacja jazdy samochodem na konsoli.
|
Cytat:
Bardzo grywalna jak dla mnie :P i kariera nawet długa |
A kto jak ja nie może sięjuż doczekać Modern Warfare 2???? Nie wiem tylko skąd wziąć tyle kasy na tyle fajnych gier... MW2, Uncharted2, MAG, Assasins creed 2 (wiem, wiem 1-ka była wg ogromnej większości nudna, ale mnie się podobała :) )eh... półtora etatu to za mało :)
|
ja nie mogę się doczekać Forzy 3 , l4d 2 , no i Assassina. zastanawiam się też nad nową fifą ,ale ją najpierw muszę przetestować u kumpla czy warto :)
|
Kupował ktoś ostatnio(ma zamiar) lub orientuje sie ktoś po prostu gdzie najlepiej kupic PS3 na RATY ?
są jakieś inne mozłiwości niż media lub saturn i która z nich lepsza ? z góry dzieki za pomoc :) |
W zasadzie najłatwiej załatwić to w markecie. Zaświadczenie o zarobkach z pracy i tyle. Osobiście jak pisałem kupiłem używkę roczną i nie żałuję. Teraz nowe slimy chodzą po 1200 z grą jak dobrze poszukać. Poczekałbym na Twoim miejscu na jakieś dobrego bundle packa - np z Uncharted 2.
|
Jak przerobić gre na PS2 z systemu NTSC na system PAL?
|
Kupie Jakies Orginalne Gry Na Ps2 Za RozsĄdna Cene Prosze O Priv
|
@ Jachcik - nie da się. Gry z PS2 miały blokadęregionalną. Potrzeba konsoli w wersji NTSC czyli ze Stanów.
|
Konsole mam z FMCBot. I chodziło mi o sciągniętą gre w NTSC. Ale juz znalazłem na jednym z for jak to zrobić :)
Tutaj link: http://psiso.org/Temat-PORADNIK-Konw...er-NTSC-na-PAL |
kilka dni temu kupiłem Xbox'a 360, tawrdziela. Znajomi przekonują mnie że warto go przerobić na nielegala abym mógł grać w piraty i nie tracił kasy ale mam co do tego opory i to nie małe gdyż korzystam z X'live i ciekaw jestem jakbym grał w nielegala to czy mogą mnie jakoś zbanować że nie mógł bym grać w gry on-line i czy to tyczy się tylko gry pirackich czy też oryginałów. jestem zielony w tym temacie wiec proszę o informację jak dla początkującego. ogólnie plusy i minusy przerobienia konsoli.
|
Co do piratów na x'a, na pewno plusem jest to, że nie wydajesz 150zł na grę. Największy minus to jak załapiesz bana. Wtedy masz zbanowaną konsole i już z żadnego konta nie zagrasz na xbl. Chociaż to też można uniknąć, np. nie odpalać gry kilka dni przed premierą. Kolejnym minusem piratów może być np. braki w teksturach gry, bądź wolne wczytywanie tekstur. Ja gram na xbl i polecam oryginały ;)
|
Trza było Marian kupić PS3 - grasz za darmo, a piracić się nie da, więc problem z głowy. Ja bym na Twoim miejscu nie przerabiał. Możesz nie złapać bana, ale jak dużo pogrywasz w CoD'a4 na przykład, to Cię szybciutko wyłapią najpewniej... Poza tym w empiku pewnie książek nie kradniesz, to czemu chcesz gry kraść?
|
@ JAchcik wow! to mnie zaskoczyło, jak widać da się, ale nie zawsze działa jak trzeba. Polak potrafi:) Napisz czy Twoja gra dobrze działa po przekonwertowaniu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja gram już kilka miesięcy na pirackim gowie 2 przez neta i jeszcze mnie nie zbanowali. Kwestia tylko dobrze spatchowanej gry i nie grania w nią przed oficjalną premierą |
ja mam pytanko. czy ps 3 slim 250 Gb czyta gry z ps 2?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mam pytanko do maniakow xklocka grał juz ktoś w nową forze ? bo nie wiem czy warto kupić czy nie ? poprosze o konkrety za i przeciw :) bo niestety fifa 10 jest totalnym dnem wg mnie i zawiodłem się totalnie dzieki bogu ze nie wpakowałem w nią kasy :)
|
co do Fify, to ja tam nie żałuję wydanych pieniędzy ;)
a co do Forzy, to skoro "dwójka" była tak dobra, to 3 gorsza być nie na pewno nie będzie. osobiście jeszcze nie grałem, tylko demko, ale kupuję ;) tylko trzeba wziąć pod uwagę, że nie jest to gra w stylu GRID'a czy DIRTa czy PGR. |
Cytat:
Fifa 10 na x360/ps3 jest w tym momencie najlepszą grą piłkarską, jaka kiedykolwiek wyszła ! A co do Forzy 3, nie pożałujecie wydanych pieniędzy :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie gdzie w Krakowie w tygodniu można przerobić Xboxa360? I jaka cena ?
|
Pn - pt 10-18
sobota 10-14 Kraków Ul.Reymonta 42 koszt w granicach 50-70 zł |
grałem całe życie w Pro, a teraz jestem od jakiegos czasu pod wielkim wrazeniem fify 10
Grafika, i reszta, no miazga |
Ja czekam na Dragon Age :) rpg prawie taki jak za dawnych czasów Baldurów itd. :) a, że pc nie mam, zostaje mi wersja na X-a. Teraz pytanie, pracuje ktoś w empiku, albo ma tam znajomego? Premiera gry ma być w pt, a że podobno gry wydawane od EA czasami pojawiają się wczesniej w empiku, może tak będzie tym razem:) wdzięczny byłbym za jakies info bo gry doczekać się nie moge.
Pozdrawiam |
ja niestety odpocznę od mojego exa , z miesiąc nie pogram dziś umarł o godzinie 13 odszedł xbox 360 pro -->3 RROD a grałem może 10 minut :| ,oczywiście nie jest niczym zasłonięty miejsca ma pod dostatkiem po prostu wziął i umarł ,na dodatek wersja z jasperem czy tam falconem niby premium :D ale ze microsoft dorzucił 3 lata gwarancji na rrod to po rozmowie z z panem z infolinii dostane nowiuteńka to jedyny plus teraz muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać na powrót exa
|
Ściągnąłem Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City i...
http://img217.imageshack.us/img217/8061/abgx.jpg Po nagraniu i wrzuceniu płytki do konsoli pojawia się logo xboxa. Bierze chyba płytke za film... O co kaman? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl