![]() |
po prostu TAEKWON-DO jest fajne na poczatku ,potem zaczyna czlowiekowi brakować kontaktu ,i sparingów ,to masz na boksie i zaawansowanym kick-boxe, nic tak czlowieka nie nauczy jak systematyczne sparingi ,zadne machanie nogami w rzędach
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pzdr! |
Mam pytanie - czy ktoś z Was trenuje gdzieś w okolicach Ruczaju? Albo ma znajomego, który może polecić jakiś ośrodek? Najbardziej interesuje mnie Muay Thai oraz Kickboxing, ale nie wykluczam innych dyscyplin. Szukam i szukam w Internecie, ale większość ośrodków jest po drugiej stronie Wisły.
|
chodzilem kiedys prawie dwa lata i nigdy nie wrócilem z rozwalona geba ,jakies kopanki na punkty mnie nie interesowały ,a na kick b po kazdym sparingu mialem czerwona gebe
bez napink pozrawiam |
Cytat:
http://www.grappling.pl/ |
Cytat:
http://www.sportywalki.krakow.pl/ PS: Chcesz wiedzieć coś więcej to pisz na PW |
Cytat:
Pzdr! |
Wie ktoś gdzie można obejrzeć dzisiejszą walkę Matthew Hattona z Saulem Alvarezem ??
|
Od wtorku 8 marca zaczynają się treningi Aikido na hali przy R22 dla nowych osób.
Warto przyjść i się zapisać. |
danpe_ jestes w stanie udzielic wiecej informacji na PW ?
|
Trenuje z was ktoś KB, lub wie gdzie są treningi w soboty ?
|
Gdzie w Krakowie jest dobra szkółka Kicboxingu ?
|
mam 4 treningi w tygodniu SW.
Mozecie mi polecić jakies suplementy na wytrzymałość i szybszą regeneracje ? Jeszcze takie pytanie,czy da sie zwiększyć mase majac tyle treningów? |
Na regenerację kup sobie aminokwasy, dodatkowo czystą glutaminę.
Na wytrzymałość i siłe na mnie najlepiej działała kreatyna (stack kreatynowy).Mimo ze polecaja ją właściwie do treningów silowych a nie wytrzymałościowych u mnie dawala dobre rezultaty kondycyjne - a do tego oczywiście rewelacja na siłę a przy tym pompuje ci mięśnie. A bralem tylko połowę zalecanej dawki. j |
Niektórzy stosują stałą suplemenatcie kreatyna, na poziomie około 2-3 gram dziennie. Dla lepszej regeneracji można również dorzucić ZMA
|
Cytat:
|
Joe Frazier nie żyje -R.I.P
"Smokin' Joe - jak go nazywano - był pierwszym bokserem, który pokonał "Największego", czyli Muhammada Aliego. Było to w słynnej "walce stulecia" 40 lat temu w nowojorskiej hali Madison Square Garden " |
Cytat:
Rano na czczo i po treningu jedz BCAA a miedzy posiłkami zwykłe AMINO całodzienne |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl