![]() |
Cytat:
|
Pragnę złożyc Wam, drogim kibicom naszej Wisełki zdrowych i radosnych świąt oraz żeby w przyszłym roku mecze były rozgrywane na R22, żebyśmy znów szli w Maju na Rynek, wygranej w derbach oraz żeby nikt nie żałował wrzucania kasy do puszek UW bo bez tego wiele tracimy...
Wesołych :) |
Mistrzostwa Polski dla Wisły życzę wszystkim.
|
Wszystkiego Najlepszego, Dużo Radości i jak najwięcej zwycięstw naszej Wisły
|
Wesołych Świąt dyżurującym moderatorom:p
A dla Wiślackiej rodziny: zdrowych, spokojnych i radosnych świąt spędzonych z najbliższymi, oraz obrony mistrzowskiego tytułu i awansu do ligi mistrzów. |
Życzę Wam przede wszystkim zdrowia, bo to chyba najważniejsze, szczęścia, sukcesów naszej Wisełki i prezentów od Świętego Mikołaja o jakich marzycie :)
Merry Xmas :) |
karpik smażony, ale zawsze tak bywa, że jest na końcu i przez to, co już się wpakowało w siebie, nie smakuje tak jak powinien. :)
wesołych wszyscy Wiślacy i Wiślaczki.. życze wam tego co najważniejsze - zdrowia, szczęścia, wiele wspaniałych chwil - takich jak zdobycie mistrzostwa, czy upragniony awans do LM. obyśmy się w maju spotkali na Rynku, tak jak w tym, 2008r. najlepszego! |
Zdrowych,spokojnych Świąt w rodzinnym gronie Wam wszystkim życzę:)
No i oczywiście po Wigilii udanej Pasterki ;P Co do karpia to u mnie jest on smażony,dla mnie rewelacyjny nie jest ze względu na masakryczną ilość ości,na szczęście zawsze przynajmniej jakaś inna ryba też jest(dzisiaj pstrąg) ale karpika zjeść też trzeba. SMACZNEGO |
samych sukcesów związanych z Wisełką,Mistrzostwa,Ligi Mistrzów itp...
życzyłbym sobie najbardziej,aby w przyszłym roku nasze liczby wyjazdowe wyglądały o WIELE lepiej ! |
U mnie karpik jak co roku smazony choc srednio go lubie...Wszystkiego dobrego Wislacy i Wislaczki,zdrowia,spelnienia marzen i sukcesow naszej Wiselki, WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT:)
|
Najpierw rybka potem urodziny kumpla ;) bedzie pasterka jak co roku :P
Wesołych świąt !! ho ho ho |
Krótko i zwięźle, Wesołych (zdrowych, spokojnych, rodzinnych... itd.) Świąt.
I oczywiście smacznego karpia ;) |
Drodzy Wiślacy, Lechiści, kibice Śląska i Unii :) Zdrowych, wesołych, spokojnych, spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Bożego Narodzenia.Życzę Wam aby nasza Wisełka w przyszłym roku po raz kolejny mogła świętować z nami na Reymonta a potem na krakowskim Rynku Mistrza Polski. Do tego można dodać Puchar Polski i upragniony awans do LM. Chciałbym abyśmy w nowym roku jeszcze bardziej pokazali którzy kibice są najlepsi w naszym kraju. Drodzy moderatorzy życzę Wam mniej pracy w przyszłym roku :)
Wesołych Świąt ! "Biała Gwiazda na niebie się mieni... " |
Cytat:
|
Wszystkiego najlepszego, smacznego i spełnienia marzeń!
Wszystkim kibicom Wisełki, Lechijki, Ślązeczka i Unijki ;] 10 znaków |
http://lh6.ggpht.com/_LhczVqa4u-k/SV...M/BzfG85H3Xuo/ moja choinka. WESOŁYCH ŚWIĄT ;)
|
http://img367.imageshack.us/img367/8638/choinkadv4.jpg Wiślacki akcent na święta musi być obowiązkowo;)
|
Nikt nie będzie patrzył na tą choinkę :p tylko na Twoją delikatną rączke :D
|
Cytat:
10 znaków |
Choinka też nawet, nawet :p tylko trochę niebieskiego na dole za mało :)
|
i karp zjedzony..... osobiście nie jadłam ale innym to się uszy trzęsły aż miło :)
|
Może pomysł z choinką fajny, ale barwy odwrotnie... x.X
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl