![]() |
Dziękuje bardzo za wyróżnienie w kategorii największy postęp, jest to chyba jedna z najbardziej pozytywnych wśród kategorii. Czy zasłużone czy nie trudno mi obiektywnie stwierdzić, ale to zawsze miłe :).
Znaczy mała ilość osób z piłkarskiego polega na tym, że duży odsetek osób udzielających się w piłkarskim to osoby świeże, dla których: -Wisła to tylko piłka i Brożki (herby SSA itd...) -Kwestie Dopingu ograniczają do przyjścia na D (są na początku zajawki kibicowskiej). -Nie czuję jeszcze klimatu forum (później zaglądną gdzie indziej) Mnie na przykład tam zaglądać się nie chce bo co wejdę to widzę 8 linków do transfermarketu... i teksty bierzmy tego chińczyka to tylko 200 tysięcy... itd. itp. Szkoda że jest duży odsetek ludzi tylko w piłkarskim bo Ci ludzie tylko zainteresowani piłką, często później nie rozumieją, że należy wrzucić do puszki, ubrać się na czerwono itd. Co zmniejsza ogólną świadomość kibicowską na Wiśle. Nie wiadomo na ile będą z Wisłą jak będzie źle. Apropo poznawania ludzi z forum, to najlepsze są takie kameralne wypady jak wspomaganie Unii na meczach w Tarnowie itp. Gdzie czytasz, że dany użytkownik był i szansa że to on spada do 1-8. Choć takie poznawanie Userów jest ogólnie ciekawe, bo mimo wszystko po sposobie pisania często wyobrażamy sobie zupełnie kogoś innego po drugiej stronie ekranu. ;) |
Mi sie glosow nie udalo oddac z roznych przyczyn:> ,ale o tyle nic straconego ze niestety glosowal bym podobnie a niestety dlatego, ze wiekszosc wyroznionych to stara gwardia na ktora liczyc mozna do zawsze i to zal jest ze tak malo jest wyrozniajacych sie nowych twarzy.
Mam taka jedna prosbe. Nie wiem czy Omlet w ogole bedzie chcial tu pisac - ale posluchajcie glosu 'prostych' ludzi - ta ankieta chyba nie jest tylko dla picu i warto by zakomunikowac ze i 'wladze' to obchodzi.Dajcie mu ta amnestie a jak ktos traktuje to osobiscie to niech wycziluje.Mam w rodzince taka sytuacje ze jedna siostra nie odzywa sie do drugiej przez dziesiat juz lat - a same juz nie pamietaja o co poszlo:D - tu pewnie pamiec lepsza ale moze warto odpuscic? Kiludziesieciu osobom chcialo sie wypelnic ankiete - w zaginionych Omlet wygral zdecydowanie...a jako jedyny ze stawki powod zaginiecia ma wypisany nad nickiem... |
Cytat:
I rejestrowałem sie tylko po to aby napisac: dziekuje, nie wiem czy sie cieszyc czy nie ale dzieki ;) |
Cytat:
Za rok będzie pierwsze(mam nadzieję, że powyższa deklaracja zostanie przyjęta w duchu, w jakim została napisana - czysto sportowej rywalizacji). Na koniec chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy znaleźli czas, aby oddać na mnie swój głos - chciałbym, żebyście wiedzieli jak wielką wagę przywiązuję do głosu większości. Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na was również za rok. Pozdrawiam i dziękuję wolfy |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl